Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anladığım kadarı ile frekans sırasına göre tek- tek yerleştiriliyor kanallar... dün iki, bu sabah bir kere daha yeniden tarattım(Açık- kapalı tv. sayı:149). Yayınlanan kanal sayısı, her defasında artıyor...

Şov televizyon kanalı, sonlara doğru hatta enson kanal idi bir vakitler...

Yeniden ve yeniden taratıp güncelleyin... gelecektir.

Konunun uzmanı değilim bilesiniz.

kadiryeter Kadir Yeter. 19 EYLÛL 2014 Kavakmeydan.

tp://forum.bordomavi.net/

En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 11:27.

Yorum

• Show Tv: 12219 H 6500

Show Turk: 11045 H 4800
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dün şantiyede evde 3 farklı cihaza kurulum yapıp aynı kanal sıralamasını yapmaktan yoruldum.
        Evde hd uydu var ayarladım kanalları ntvspor hd kanald hd gelirse 10 numara olacak

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün şantiyede evde 3 farklı cihaza kurulum yapıp aynı kanal sıralamasını yapmaktan yoruldum.
          Evde hd uydu var ayarladım kanalları ntvspor hd kanald hd gelirse 10 numara olacak
          Ntv spor smart hd var.O yüzden o gelmez.Kanal D Hd var zaten.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ntv spor smart hd var.O yüzden o gelmez.Kanal D Hd var zaten.

Kanal d hd ben bulamadım türksatta frekansı giriyorum bulmuyor.
            Ntvspor hd digiturk te var smart falan yazmıyor onunda neden yayınlanmadığını anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bendeki cihaz da Goldmaster.

Önce menüden, Kanal Listesi'ni seçin.Kanal Düzenleyicisi sekmesine girin. Kanal Silme seçeneğini OK'lediğinizde MAVİ TUŞ'la tümünü silin.

Ardından KURULUM - KANAL ARAMA -

Arama Modu: Manuel
              Uydu: Turksat 2a/3a yazsa da sorun değil
              Frekans: 11844
              Sembol: 2222
              Polarite: Dikey (V)
              Eyvallah üstadım sağolasın.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eyvallah üstadım sağolasın.
                Rica ederim. Faydası olmuştur inşallah.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kanal d hd ben bulamadım türksatta frekansı giriyorum bulmuyor.
                  Ntvspor hd digiturk te var smart falan yazmıyor onunda neden yayınlanmadığını anlamadım.
                  Kanal D HD: 12245 H-Yatay Sembol 27500
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Valla kaç kere girdim senin dediğin frekansı ama yok yani yanlış yapma ihtimalim yok gibi çünkü dediğim gibi ne kadar hd kanal varsa alayı çıktı bir kanal d yok.
                    Tv8 in hd yayını başkayacakmış.
                    Trt paketinin de hd yayını yeni frekansa daha taşınmamış öle yazıyor çünkü eski frekansı girince çıkıyor otomatik aramada trt sd paketi çıkıyor sadece.
                    Fazla uzatmak istemiyorum mevzuyu herkese hayırlı olsun

Yorum

• Bu mini uydu alıcıları var telefon kadar bişey belki daha ufak. Bunlar da canaga bağlanıyor değil mi? Yoksa anten gibi bi sistemi mi var? Kullanan vardır elbet.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu mini uydu alıcıları var telefon kadar bişey belki daha ufak. Bunlar da canaga bağlanıyor değil mi? Yoksa anten gibi bi sistemi mi var? Kullanan vardır elbet.
                        Büyük cihazlarla aynı mantık. Biz kullandık. TVnin scart girişine takıyosun. Kablosunu da artık çanak varsa çanağa binada ortak uydu varsa ona bağlıyorsun.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Vestel Tv'ler de biss key girme özelliği varmış. Bu sayede yabancı kanallarda yayınlanan maçları izleyebilirmişim. Ama ben bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Biss key girip şu (https://twitter.com/Divaneyiz/with_replies) kanallardan birinden maç izlememiz mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl yapacağım? Yardım edin, bu soğukta dışarı çıkmak istemiyorum

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vestel Tv'ler de biss key girme özelliği varmış. Bu sayede yabancı kanallarda yayınlanan maçları izleyebilirmişim. Ama ben bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Biss key girip şu (https://twitter.com/Divaneyiz/with_replies) kanallardan birinden maç izlememiz mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl yapacağım? Yardım edin, bu soğukta dışarı çıkmak istemiyorum
                            Google amca da bakındım ama nasıl yapacağımı bulamadım. Help me!

Yorum

• d-smart almayı düşünüyorum da karar veremiyorum.

Siz ne dersiniz ? Tavsiye eden var mı ?
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X