Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne iş n b a tv açıyor mu keyle artık ?
    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne iş n b a tv açıyor mu keyle artık ?
      Ben açtım uydu dan izliyorum.

Yorum

• alla alla nasıl açtın cihaz ne ?
        ben next 5000 le girdim açmadı bayadır açmıyordu bu

Yorum

• İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alla alla nasıl açtın cihaz ne ?
          ben next 5000 le girdim açmadı bayadır açmıyordu bu
          Benim cihazım NETA 2000s...

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Match-fixing league

İlk defa duyuyorum bu nasıl bir şey böyle
            Canberk yaa benim server iyi çıkmadı galiba, şifreye giriyor günde 3-4 kez, modeme reset atmak zorunda kalıp duruyorum. ligde sorun olur mu acaba

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir soru da benden ...dream var...akşam digiye giremedim...Bizim ustayı aradım...Digi türksattan yayını eorolsata (Yalnış yazmış olabilirim) vermiş..Tüm digi kullanıcıları antenlerini eurolsata çevirecekmiş...Doğrumu...
              Valla öyle bir bilgi duymadım ama zannetmiyorum böyle bir şey olacağını.

İlk olarak Mahmut Baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Canberk yaa benim server iyi çıkmadı galiba, şifreye giriyor günde 3-4 kez, modeme reset atmak zorunda kalıp duruyorum. ligde sorun olur mu acaba
              Özelden attım cevabı
              En son Canberk tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 22:41.
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Anahtar Kelimeler: Trabzonspor, Lig Maclari, Sampiyonlar Ligi Maclari, gerekirse kacak, Yurt DIsi (Almanya/Hamburg)

Bana yardimci olabilecek biri varmi ?
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ona yorum yapamam işte Yasin Orada nasıl yürür bu işler bilemem
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sunny marka cihazların şifresi nasıl kırılıyor. Star tv ve Ntv Spor' daki İspanya ligi maçlarını izlemek için.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Dreambox lara alternatif oldugu söylenen Next Nexstar in HD lui Receiver leri hakkinda bilgisi olan varmi...?

Almayi düsüniyom, kullananlar tavsiye edermi acaba...?

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ona yorum yapamam işte Yasin Orada nasıl yürür bu işler bilemem
                        Ama Isleri büyütmen lazim Canberk. Artik yavas yavas Yurt disina acilsan diyorum.

Hele hele digiturk alip o serefsizlere para yedirmek istemiyorum. Gerekirse Kahveye gidip Kahvedeki Futbol Yorumcularina bile katlanirim.
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• dbox2 lerde ise yariyor diyorlar. almanyada kablolu yayin üzeri maclari izlemek icin

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dbox2 lerde ise yariyor diyorlar. almanyada kablolu yayin üzeri maclari izlemek icin
                            Dreambox da dahil bir cok receiver'a yapiliyor. port acma deniyor isleme. senelik 100 euro civari aliyorlar port actirmak icin. icinde sky'in sinema kanallari dahil, sky sport, lig tv, d-smart falan da var. bir sene sonra tekrar yaptirman gerekiyor.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Canberk benim odada ora at-5010 dci var. La liga maçlarında şifre giriyor. Nasıl açacağız panpa bi anlatırsan sevinirim
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim cihazım NETA 2000s...
                                bende de next 5000 var girdim ama bir türlü açmadı
                                Sanırım key anahtarını yanlış giriyorum 0F,0A felan oluyor ya ?
                                Bu arada n b a hariç diğerleri açık

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X