Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canberk çabuk gel bizim uydunun şifresini kır Hadi yeğenim,bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi be ordan Beceremiyorum yaz girilemiyor değil.
      Key işinin en stabil yapıldığı cihazlardır Sunny'ler ve Next'ler.
      Next'e girdim izliyorum olm ama Sunny'lere giremedim.
      Ben giremediysem demek ki girilemiyor.

Yorum

• İlker elimden geleni yaparım konu sen olunca

Alihan sen giremediysen suçu cihaza atma kendinde ara
        En son Canberk tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 17:25.
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şimdi bu cihazdan alsam normal tüplü televizyona taksam verim alabilir miyim.

Birde anlamadığım bu cihaz scart'a baskı yapmıyor mu ilerde scart'ı bozmaz mı

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Arkadaslar bilen varmı bu key goldmasterlarda olmuyo galiba . .

Aydınlatırsanız sevinirim

Yorum

• Renkdaş,
              Bende Jameson JS-14000 uydu alıcı var,bunda şifre kırma özelliği varmı,varsa nasıl kırılır ?
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu akşam yine denersin buralarda olursam beraber yaparız bakarım ben sitelere.
                Bu akşamki Atletico maçı da şifresizdi tamamdır. Eyvallah teşekkür ettim
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi bu cihazdan alsam normal tüplü televizyona taksam verim alabilir miyim.

Birde anlamadığım bu cihaz scart'a baskı yapmıyor mu ilerde scart'ı bozmaz mı

http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...=evnextminixcx
                  Tabi ki verim alabilirsin Giray ilk sayfalarda anlattım normal cihazlardan daha kaliteli görüntü veriyor bunlar direk Skart'a taktığın için.

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar bilen varmı bu key goldmasterlarda olmuyo galiba . .

Aydınlatırsanız sevinirim
                  Modelini belirtirsen olup olmadığı hakkında detay verebilirim abi.

İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renkdaş,
                  Bende Jameson JS-14000 uydu alıcı var,bunda şifre kırma özelliği varmı,varsa nasıl kırılır ?
                  Bu cihazı ilk defa duyuyorum
                  Özel mesaj attım o linki inceler misin abi ?

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akşamki Atletico maçı da şifresizdi tamamdır. Eyvallah teşekkür ettim
                  Ne demek önemli değil tabiki
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk Usta ile 7/24 Teknik servis.

Yakında burdan arıza kaydı alıp sizin tükkanda yaparsın canberk
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• herkesi tükana bekleriz yakında kartviziti koyacam buraya
                      BordoMavi.Net

Yorum

• Digitürk Taraftar paketinde Ntvspor ve startv şifreleniyormu maç esnasında ?? bilgisi olan varmı ?

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Digitürk Taraftar paketinde Ntvspor ve startv şifreleniyormu maç esnasında ?? bilgisi olan varmı ?
                          Türksat üzerinden yayın alıyorsun demi renkdaş???

Eğer öyleyse ntvspor şifreye giriyor, star şuan şifreye girmiyor, en azından biz elenene kadar girmeyecek...Olurda girerse digitürk 4.kanalda mmxspeed kanalı maç günleri star tv'ye veya ntvspor'a dönüşüyor oradan rahatlıkla izleyebiliyoruz...

Mesela dün saat 21:00 de galiba NTV'de A.Madrid maçı vardı, mmxspeed kanalı ntv'ye dönüştü, 23:00 de Barcelona maçı vardı ntvsporda...Saat 23:00'de de ntvspor'a dönüştü ve maçları rahatlıkla izleyebildim...

Şampiyonlar ligi akşamında da mmxspeed kanalı star tv'ye dönüşüyor ve oradan sıkıntısız bir şekilde izleyebiliyoruz...

En azından digitürk böyle bir uygulama yapıyor ve azda olsa bir iyilik yapmış oluyorlar...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türksat üzerinden yayın alıyorsun demi renkdaş???

Eğer öyleyse ntvspor şifreye giriyor, star şuan şifreye girmiyor, en azından biz elenene kadar girmeyecek...Olurda girerse digitürk 4.kanalda mmxspeed kanalı maç günleri star tv'ye veya ntvspor'a dönüşüyor oradan rahatlıkla izleyebiliyoruz...

Mesela dün saat 21:00 de galiba NTV'de A.Madrid maçı vardı, mmxspeed kanalı ntv'ye dönüştü, 23:00 de Barcelona maçı vardı ntvsporda...Saat 23:00'de de ntvspor'a dönüştü ve maçları rahatlıkla izleyebildim...

Şampiyonlar ligi akşamında da mmxspeed kanalı star tv'ye dönüşüyor ve oradan sıkıntısız bir şekilde izleyebiliyoruz...

En azından digitürk böyle bir uygulama yapıyor ve azda olsa bir iyilik yapmış oluyorlar...
                            Bilgiler İçin Teşekkürler

Yorum

• biz yine almanyada mahrumuz sifre giriyor benim digitürke bi cözüm varmidir
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• Goldmaster-SAT 7400 CIM

Canberk Usta bilgilendirirsen sevinirim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X