Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Drem ciler dün manisa -Trabzonspor maçını sorunsuz seyrettiler mi.Türksat üzerinden. Lütfen cevap...Benim için önemli...
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sunny marka cihazların şifresi nasıl kırılıyor. Star tv ve Ntv Spor' daki İspanya ligi maçlarını izlemek için.
      Sunny modeli ne ? Eğer Biss menüsüne ulaşabilirsen cihazında yazılım var demektir key girerek izlersin ama eğer sana dediğim kombinasyondan sonra Key menüsü gelmezse cihaza yazılım attırman gerekir.

İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dreambox lara alternatif oldugu söylenen Next Nexstar in HD lui Receiver leri hakkinda bilgisi olan varmi...?

Almayi düsüniyom, kullananlar tavsiye edermi acaba...?
      Next 18500 HD denedim alternatif filan değil.Donup duruyor o malum işleri yaparken Baff 2000 Hd öneririm siz daha rahat bulursunuz alman malı bu sonuçta

İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ama Isleri büyütmen lazim Canberk. Artik yavas yavas Yurt disina acilsan diyorum.

Hele hele digiturk alip o serefsizlere para yedirmek istemiyorum. Gerekirse Kahveye gidip Kahvedeki Futbol Yorumcularina bile katlanirim.
      Burada bir sürü Almanya da yaşayan üye var onlara sor bak anlatıyorlar ben anlamam oranın hesabını

İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Canberk benim odada ora at-5010 dci var. La liga maçlarında şifre giriyor. Nasıl açacağız panpa bi anlatırsan sevinirim

Sarı-Mavi-Yeşil-Menü tuşlarına sırayla basar mısın Key menüsü geliyor mu ?
      Uğur GEMİCİOĞLU sende bunu dene

İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Drem ciler dün manisa -Trabzonspor maçını sorunsuz seyrettiler mi.Türksat üzerinden. Lütfen cevap...Benim için önemli...
      Özelden attım cevabı
      En son Canberk tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 19:07.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bastım irdeto, viacces, nagravision, seca bölümleri var. nereye yazıcaz şifreyi ?
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şu anda HOTBIRD uydusundaki DUBAI SPORST 3 kanalında kırmızı formalı 50 numaralı bir "futbolcu" göreceksiniz...Bakalım tanıdık gelecek mi?
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bastım irdeto, viacces, nagravision, seca bölümleri var. nereye yazıcaz şifreyi ?
            Biss yok mu Yoksa cihaza yeni yazılım attırman lazım panpa.

İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu anda HOTBIRD uydusundaki DUBAI SPORST 3 kanalında kırmızı formalı 50 numaralı bir "futbolcu" göreceksiniz...Bakalım tanıdık gelecek mi?
            Tam açtım Jaja atağa kalktı çok şanslıyım Özlemişim yaa
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• canberk dt 5002 model cihazda şifre girilebilir mi?
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Onlara girilemiyor bildiğim kadarıyla daha sormaya fırsatım olmadı özelden görüşmüştük bu konuyu senle
                BordoMavi.Net

Yorum

• avrupadan dsmart üzerinden inter macini sorunsuz izleyebilecekmiyiz?
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Onlara girilemiyor bildiğim kadarıyla daha sormaya fırsatım olmadı özelden görüşmüştük bu konuyu senle
                    next 5000'de türksatta ki basket açıyor mu ?
                    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Bende Goldmaster 85600 Pvr-Usb- Hdmi cihazı var. Ntvspor ve Trt 3 ü açıyor, ancak ben cihazın menüsünde key girilebilen bir yer bulamıyorum.Biss sifreli kanalları açıyor ama ben key falan girmedim. Kullanıcı tarafından key girilebiliyor mu bu cihaza?

Yorum

Sunny modeli ne ? Eğer Biss menüsüne ulaşabilirsen cihazında yazılım var demektir key girerek izlersin ama eğer sana dediğim kombinasyondan sonra Key menüsü gelmezse cihaza yazılım attırman gerekir.

Uğur GEMİCİOĞLU sende bunu dene

Canberk kusura bakma geç dönüyorum Dediklerini yaptım menü geldi. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Model : AT-7011DCI
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Uğur cihazın modelini internete yaz key girme diye. Orada sana şifreleri ve nereye ne yazacağını gösteren siteler vardır. Sunny cihazların provider girişlerini hatırlamıyorum o yüzden yardımcı olamıyorum

Menü çıktıysa gerisini 10-15 dakikalık araştırmayla halledebilirsin
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Sunny'lere girilemiyor. Ben çok denedim, Biss Key menüsü vs.. her şey var ama uygulayamıyorsun.

Yorum

• Yaptım galiba. Akşam Ntv' de S.Gijon-Valencia maçı şifresizdi.
                              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sunny'lere girilemiyor. Ben çok denedim, Biss Key menüsü vs.. her şey var ama uygulayamıyorsun.
                                Hadi be ordan Beceremiyorum yaz girilemiyor değil.
                                Key işinin en stabil yapıldığı cihazlardır Sunny'ler ve Next'ler.

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaptım galiba. Akşam Ntv' de S.Gijon-Valencia maçı şifresizdi.
                                Bu akşam yine denersin buralarda olursam beraber yaparız bakarım ben sitelere.
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X