Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Alihan'ım geçmiş olsuun kardeşim
    Digitürk cryptowork şifreleme sistemi kullanıyordu 1 yıl öncesine kadar.
    Bunlar da her türlü cihazda Modül yardımıyla filan izlenebiliyordu.
    Geçen sene İrdeto şifreleme sistemine geçtiler.Bu sistemde yeni abonelere KART-CİHAZ eşleşmeleri yapıldı.Yani senin kartın sadece sana verilen cihazda çalışıyor başka cihazlarda çalışmaz.

Eski aboneleri değiştirmeye başladılar demekki sıra size de gelmiş.

Bu cihazlarda yazılımla korunma var ve hiçbirşey yapılamıyor cihaza.
    Eski cryptowork cihazlar abonelik bittikten sonra yazılımla normal cihaza döndürülebiliyordu ama bunlara müdahale edilemiyor.
    Yani Biss key girme şansın yok.Kanal düzenleme işine gelince cihazın modeline göre MODE seçeneğini kullanarak oraya kendi istediğin kanalları ekleyip düzenleyebilirsin ama normal kanalları düzenleyemezsin.
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Eyvallah Canberk, tahmin ettiğim gibi oldu.

Peki bizim onca para verip aldığımız modül şimdi hiç bir işe yaramayacak mı?.. Kitlediler bize öyle mi?..

Yorum

Modüller de tedavülden kalkıyor yavaş yavaş yeni sistemle
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Dijitürk sistemi değiştirdi desenize
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Digiturk Plus ile kayıt altına aldığımız görüntüleri dışa aktarmanın bir yolu var mı?
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvallah Canberk, tahmin ettiğim gibi oldu.

Peki bizim onca para verip aldığımız modül şimdi hiç bir işe yaramayacak mı?.. Kitlediler bize öyle mi?..

Digitürk kartini o verilen cihaza sokmadigin sürece baska Receiver ile veya Modul ile kullanabiliyorsun (2 hafta gecmesi lazim aradan). Karti soktu isen bile cihaza is isden gecmistir bile, Önemli olan ilk iki hafta icinde Karti o cihaz takmican

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dijitürk sistemi değiştirdi desenize
                1 sene filan oldu değişeli.Eski aboneleri yenilemeye yeni başladılar.

İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Digiturk Plus ile kayıt altına aldığımız görüntüleri dışa aktarmanın bir yolu var mı?
                Akşama haber veririm sana ağabey
                BordoMavi.Net

Yorum

canberkkk benim evde lig tv yok digitürk fln yok..normal spotcudan alma yumatu marka uydu var ama ben lig tv maçlarını izleyemiyorummm.. Ne yapmam gerek akıl fikir ver zivrim daraldı
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Digitürkün kutusu var bende 2 tane... bunu digitürk hariç başka bişi için kulanamazmıyım ?

Yorum

• ben digiturkü iptal ettim şimdi uydu alıcısı almam lazım mecburen,şu dreambox muhabbeti nasıl oluyor anlatabilecek olan varmı ilk ağızdan bilmek isterim.kullanışlımı server muhabbeti nedir falan fıstık.

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geç cevap için kusura bakma abi ;
                        Dışarı aktarılmıyormuş o kayıtlar. Sebep malum ilk kez yayınlanan filimler cart curt işte. Çok ahmak bir sistem olmuş Digi+ kullanmadım ama iyi ki almamışım kaydı dışarı aktaramadan olurmu hiç yaa...

İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        canberkkk benim evde lig tv yok digitürk fln yok..normal spotcudan alma yumatu marka uydu var ama ben lig tv maçlarını izleyemiyorummm.. Ne yapmam gerek akıl fikir ver zivrim daraldı
                        yu-ma-tu'larda eski bir sistem vardı çok yaptım bu işi ama o piyasadan kalktı be abi

İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Digitürkün kutusu var bende 2 tane... bunu digitürk hariç başka bişi için kulanamazmıyım ?
                        Ürünün modelini verirsen ona göre cevap veririm abi. Bazı modelleri normal uydu alıcısı olarak kullanılabiliyor bazıları ise hiçbir işe yaramaz direk çöp

İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben digiturkü iptal ettim şimdi uydu alıcısı almam lazım mecburen,şu dreambox muhabbeti nasıl oluyor anlatabilecek olan varmı ilk ağızdan bilmek isterim.kullanışlımı server muhabbeti nedir falan fıstık.
                        Msn-Feysbuk yoluyla bana ulaşırsan bilgi veririm FORUMDA BU OLAYIN KONUŞULMASI YASAK
                        BordoMavi.Net

Yorum

• msn den ekledim.

Yorum

• Konu güncel
                            BordoMavi.Net

Yorum

• Next Ye 2010 HD CIS Tiger Uydu Alıcısı hakkında bilgi varebilecek olan var mı?
                              *
                              *
                              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• D.box hd almayı düşünüyordum bugün bu model daha cazip geldi bana.İşletim sistemleri v.s. bilgisi olanlardan tavsiye almak iyi olacak.

Yardım pls
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X