Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben vazgeçtim oradan.. İzmir ya da Antalya yoluna çıktım..

Yorum

• Tabi şu da var ben %75 burslu kazanıyordum.. Tam burslu alsam okurdum..

Tam burslu alanlar düşünmeli bence.. Çünkü imkanlar daha iyi.. Arel Üniversitesi hakkında henüz olumlu yorum görmedim.. Yazlık kamp gibi bir yer zaten..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız Uğur orada okumuyor, sövüyor.
        Yalnız onu soracaktım işte bende

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabi şu da var ben %75 burslu kazanıyordum.. Tam burslu alsam okurdum..

Tam burslu alanlar düşünmeli bence.. Çünkü imkanlar daha iyi.. Arel Üniversitesi hakkında henüz olumlu yorum görmedim.. Yazlık kamp gibi bir yer zaten..
        Ben de Tam Burslu olduğu için düşünüyorum zaten Sefa.Bir netleşsin liste kafamda yazacağım muhtemelen . Arel işini nasıl yapsam bilmiyorum az önce yine baktım kimse tek kelime iyi laf etmiyor ben de eleyeceğim muhtemelen
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hangi bölümü alıyosun ? Kafana uyuyorsa git.. Burs kesilme durumu yok.. Sadece uzatırsan uzattığın dersin kredisi kadar ödeme yaparsın..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben vazgeçtim oradan.. İzmir ya da Antalya yoluna çıktım..
            Antalya ..

Akdeniz hukuk tutuyor benim aslında antalyaya gidip yaz okuluna kalacaksın var ya ..
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbul Aydın'da okuyan var mı ?
              Uğur dışında bildiğim kadarıyla Özge'de orada okuyor.
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bu tercih kılavuzunu indirebilsem çok şey yapacam da yok aga page not found'dan kurtulamadım bi türlü

Yorum

• Sefa ben de koşulları okuduktan sonra tekrar yazma kararı aldım zaten aynen dediğin gibi kesmiyorlarmış bursu .

Agah abi Özge'de oradaysa bir de onla konuşayım bari

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu tercih kılavuzunu indirebilsem çok şey yapacam da yok aga page not found'dan kurtulamadım bi türlü

Şimdi denedim çalışıyor kardeşim bi daha dene istersen
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• * En Kral üniversite Baba'nın Yanı Yüksek İstirihatler Fakültesi uşaklar, puan gayet uygun ayırt etmiyor, 30 senedir okuyorum ben
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Denizli'de okumuş, bulunmuş ya da yaşayan birisi varsa nasıldır öğrenci için?

Yorum

• PMYO sonuçları açıklandı.

Kazanan kazanmayan merak eden soruları endişeleri olanlar bana ulaşabilirler. Yardımcı olmaya çalışırım. Konya Ereğli PMYO'12 mezunuyum. Taze memurum. Her konuda bilgi vermeye çalışırım.

Ben de bu mesleğe o kadar uzaktım ki birden buldum içinde kendimi. O yüzden çekinmeden her şey hakkında soru sorabilirsiniz.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Kamu Yönetimi bölümünde Yıllık 4.00 üzerinden 2.00 not ortalamasını yakalamak kolaymıdır sizce ?
                          En son 61_Hasan_69 tarafından düzenlendi; 02.08.2012, 13:32.

Yorum

• En az sınava hazırlanmak kadar zor bir dönem,tercih dönemi.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kamu Yönetimi bölümünde Yıllık 4.00 üzerinden 2.00 not ortalamasını yakalamak kolaymıdır sizce ?
                              kolay hasan
                              neden zor olsun.
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En az sınava hazırlanmak kadar zor bir dönem,tercih dönemi.
                                Aynen öyle deli oldum deli

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X