Herkese başarılar yarın için .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
Sınava girecek herkese başarılar
Lise bitti artık sınav filan takmamForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Sınava 3.defa girecek biri olarak , sınava ilk kez giren arkadaşların bu sınavın sonunda ölüm olmadığını hatırlatmak isterim . Malesef sınav sistemleri bizi sanki bunun sonunda ölüm varmış gibi bir duruma sokuyor .
Hiç bir zaman unutmayın yarına kalkacağımızın garantisi yok . Bugün Türkiye 1.si olup yarın vefat etmeyeceğimizinde garantisi yok . Evet heyecanlanın , bu normal ama aşırıya kaçmayın .
- Alıntı
Yorum
-
benimde pazar günü ve 25 inde. ilk sınavdan sonra özgüven felan kalmadı, gazetecilik hayali var istanbul ankara izmir derken 27 mart faciası yaşadım.. oturup inek gibide çalışmadım, doğama aykırı kabul ediyorum tembelim...... okul bitti artık son karneleri aldık bugün.. bakalım ilk girişte üniversiteli olabilecez mi.
çok bunaldım, şu sınavlar bitsin temmuz un ilk haftası samsun a kaçıcam orada biraz takıldıktan sonra doğruu trabzon a. oy kadırga kadırga, gözümde tütüyor o dağlar....."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum