Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayiptir sormasi. YGS/MGS/ÖSS ne oluyor Hollandada böyle universite girisleri yok. Turkiyede herhangi bir ünversitede okumak istedigim zaman hangi sinavi yapmak gerek?
    ÖSS 2010 yılı itibariyle yerini YGS ve LYS'ye bıraktı.YGS ilk sınav oluyor ve 180 baraj puanı.Bu sınav Mart veya Nisan ayında yapılıyor.Barajı geçersen Haziran ayındaki LYS'ye giriyorsun.LYS de sözel,sayısal ve eşit ağırlık bölümlerine göre çeşitli oturumlara ayrılıyor.Daha sonra aldığın puanlarla tercihini yapıp nasipse üniversiteye yerleşiyorsun.Yani abartıldığı gibi zor değil aslında değil mi?

Not:MGS diye bir şey yok.
    En son Yasin T. tarafından düzenlendi; 11.05.2011, 22:18.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• Tesekkürler. Türkiyede okumak istiyorum bizim Hollandadaki üniversiteden sonra, ondan sordum
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• önümüzdeki 3 sene için aklından bile geçirme.
        Sistem BERBAT...
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Maalesef öyle. Duruma göre gelebilirim, insallah
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• yurt dışından gelenler için ayrı bir sınav var onda da istedigin yere rahat yerleşiyorsun.misal bizim lisede sınıfın en tembel iki kardeşi yös denen sınava girerek kazandılar.o sınava giripte kazanmayanı görmedim zaten.kendileri bulgar göçmeniydi.büyük bir haksızlık var ama malesef kimsenin dikkatini çekmiyor bu durum.adam hem benle aynı lisede okuyor fakat farklı sınava giriyor.hiç çalışmadan istediği üniversitede yabancı öğrenciymiş gibi okuyor.sinir olmuştum içimde kalmış yazayım dedim...
            En son mehmets61 tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 01:15.
            TRABZONSPOR

Yorum

• Aynen öyle YÖS bizim girdiğimiz sınavlara göre oldukça kolay bir sınav, özellikle Azeri arkadaşlar istedikleri bölüme girebiliyorlar aldıkları puanlarla.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maalesef öyle. Duruma göre gelebilirim, insallah
                Yurtdışından gelenler için yapılan sınava gir, biraz bir şeyler biliyorsan istediğin yere girersin. Türkiyede ortaokul öğrencilerinin bile çoğunu doğru yapacağı sorular soruyorlar.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• sonunda buda oldu

Yorum

• Allah belasını versin hepsinin ...
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• O değil de çalışamıyoruz, şu ligi hayırlısıyla bir bitirsek artık.
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• giriş belgemi çıkaracam aday bilgilerime giremiyorum, tc yi şifreyi yazıyorum olmuyor giremiyorum, sizdede aynı sorun var mı ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bende sorun yok.
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende sorun yok.

peki bu aday işlemlerime ben neden giremiyorum pc yi kırmamımı istiyorlar ? 50 kere denedim yok bilgilerime giremiyorum şimdi stres yaptım.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sakin ol yaa. Yarın denersin öbür gün denersin. Ne stresi ...
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                giriş belgemi çıkaracam aday bilgilerime giremiyorum, tc yi şifreyi yazıyorum olmuyor giremiyorum, sizdede aynı sorun var mı ?
                                Bende de oluyordu .Bir kaç gün sonra düzeldi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X