Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okul sonuncusuna nasıl 65 puan verdiler yaa
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okul sonuncusuna nasıl 65 puan verdiler yaa
      62-65 arası bir şey işte. Bende tam bilmiyorum
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Yanlış puan hesaplaması yapılmış...Pes..

Yorum

• Dün bitmesi gereken LYS başvuruları 11 Mayıs tarihine kadar uzatıldı .
          Puanlar değişiyor ya ondan uzatılmıştır kesin
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canlar benim oğlum da girdi ygs ye,puan için itiraz edecek,Ankaraya gitmeyip posta yolu ile müracaat edeceğiz,matbu dilekçe var onu doldurduk,Ziraat bankasına 5 tl yatacakmış onu yarın halledeceğiz,başka gerekli bişi varmı mesela sınav sonuç belgesi konulacakmı.
            Aps mi,İadeli Taahhütlü mü,Kargo mu tercih edelim,
            Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 12:29.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beklediğimin çok çok altı geldi netler . Neyse kaydırmaktan korkuyordum allahtan kötüye alıştırmıştım kendimi şükretmek lazım düzeltilmeyecek bir puan değil . Giren çıkan tüm arkadaşlara geçmiş olsun .
              Ahmetim yeni gördüm canım kardeşim,beklediğinden düşük gelmiş üzülmüşündür ama sıkma canını,inşallah istediğin yerde istediğin bölümde okuma fırsatın olur.
              Tebrik ederim,Allah muaffak etsin inşallah.Doktor olunca unutma bizi haa
              En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 12:27.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Cevap kağıtlarını internete koymuşlar sanırım
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ahmetim yeni gördüm canım kardeşim,beklediğinden düşük gelmiş üzülmüşündür ama sıkma canını,inşallah istediğin yerde istediğin bölümde okuma fırsatın olur.
                  Tebrik ederim,Allah muaffak etsin inşallah.Doktor olunca unutma bizi haa
                  Unutur muyum abim o ne demek yaa

~~~

Abi çocuk için aslında en sağlam yol Ankara'da tanıdık varsa ona gönderseniz kargo ile o elle Ösym binasına götürebilir .
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Unutur muyum abim o ne demek yaa

~~~

Abi çocuk için aslında en sağlam yol Ankara'da tanıdık varsa ona gönderseniz kargo ile o elle Ösym binasına götürebilir .
                    Sağol Ahmedim sağol gardaşım,biliyorum gönlünü,Allah selamet versin.

Ankara'da tanıdık çok,tamam o şekilde kabul olursa kargoya da gerek yok bizim akrabalar hep Ankara terminalinde,ben de Niğde terminalinde yollayım onlar versin.

Yorum

• Ne saçmalıktır bu.Böyle iş olur mu?Ayıptır ya,ne biçim bir düzendir bu.Yazık değil mi bu insanlara..peeeeees

Yorum

• YGS sonucuna itiraz için geç kaldık mı ?
                        Nereye yapılır bu itiraz Jeton geç düştü biraz
                        BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          YGS sonucuna itiraz için geç kaldık mı ?
                          Nereye yapılır bu itiraz Jeton geç düştü biraz
                          ççç

geç kaldınmı bilmiyorum ama dilekçe yollaman lazımmış galiba
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• 130lar 400 olmuş..Yanlış hesaba bakar mısın..Vallahi de diyecek bir söz bulamıyorum.

Yorum

• Cevap kağıdıma baktım Tatmin oldum denebilir
                              Bir şansımı denesem mi bilmiyorum

Puan hesaplamada mı yanlış olmuş yoksa başka bir yanlışlık var bilmiyorum.
                              125 puan nasıl 400 olur yaa ?
                              BordoMavi.Net

Yorum

• BURADA anlatılıyor nasıl yapıldığı ne yapsam yaa
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X