Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler. 5 ders vardı bugün Biyo-Biyo-Geo-Fizik-Biyo
    2 ders biyolojiye girdim aha dedim tamam yaparız biz bu LYS yi ;
    Geometrici geldi ne işin var senin burda dedi Şansımızı deneyeceğiz hocam dedim sen bilirsin dedi bir ders anlattı tahtadan çekildiğinde tenefüs zili çalalı 3 dakika geççmişti

Fizikçi(aynı zamanda üst komşum) koridorda gördü ooo hayırdır ne yapıyorsun sen burda dedi LYS'ye hazırlanıyorum başladık işte bugün dedim Olum bugün sayısalcılar başladı ne işin olur senin sayısalla dedi Gerisini hatırlamıyorum artık gülmekten ççç

Son ders yine Biyolojiydi o bozuk psikolojiyle derse bile giremedim KAÇTIM

Allah'ım sen gör bunları yardım et bana yarabbim
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kimse seni beklemiyormuş be Canberk

Yorum

• O değil bizim bi matematikçi vardı YGS'ci
        En çok onu hergün görmediğime seviniyorum valla güle oynaya gidiyorum dersaneye
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bugün haberlere bakayım dedim,o baştaki şahıs güle oynaya dalga geçercesine poz veriyordu..Pes dedim yine...Hala istifa etmedi,yazık.

Yorum

• Savunmayı son saatlerde koştura koştura yetiştirdi Şerefsizler...
            Medya yayın yapmasın sıkıştırmasın diye
            BordoMavi.Net

Yorum

• Pek savunma olduğu söylenemez aslında...Kayda değer bir cümle duyamadım ben ... Zaten neyin savunmasını yapabilirler ki?Bu kadar rezillik olmaz.

Yorum

• Açıklama : Kopya yok.
                Ulan hani yoktu,sehvendi,aslında varmış'tı ?
                Rezillik yaa utanmazlar hala daha savunma verebiliyorlar...
                BordoMavi.Net

Yorum

• Her zamanki gibi Allah'a havale edelim Ancak mevlam gelir haklarından..

Yorum

• Sınav da takipsizlik kararı çıktı.
                    Yani iptal edilmedi.
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yök den dolayı sınavlara hiç girmedim

Yorum

• Ayiptir sormasi. YGS/MGS/ÖSS ne oluyor Hollandada böyle universite girisleri yok. Turkiyede herhangi bir ünversitede okumak istedigim zaman hangi sinavi yapmak gerek?
                        En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 11.05.2011, 16:46.
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Kopya yokmuş...

Ohh be bizde tatmin olduk sonunda !!!

Yorum

• Kopya yok demesini bırak,en komik olanı kopya çekeni bulamıyorlarmış..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sınav da takipsizlik kararı çıktı.
                              Yani iptal edilmedi.
                              İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kopya yokmuş...

Ohh be bizde tatmin olduk sonunda !!!

Reziilik kepazelik daha yeni duyuyorum haberi
                              Allah bin belanızı versin takipsizlik ne demek arkadaş yaa

İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayiptir sormasi. YGS/MGS/ÖSS ne oluyor Hollandada böyle universite girisleri yok. Turkiyede herhangi bir ünversitede okumak istedigim zaman hangi sinavi yapmak gerek?
                              Yükseköğretime Geçiş Sınavı MGS ne yaa Bir sürü kısaltma var işte .
                              BordoMavi.Net

Yorum

• YGS'yi açıkladı Canberk ŞGS var Şifreli Geçiş Sistemi deniyor buna..

Bir de OGS var bu da Otomatik Geçiş Sistemi boş cevap kağıdıyla 400 puan yapıyorsun..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X