İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
benim 3.senem olacak bu sene bir daha hazırlanacam. bu sefer i.t.ü yü kazanacagım inş. mevsim gelsin herşeyi bırakacam yetti artık sadece dersBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.. Diş Hekimliği kıyak iş..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiş Hekimliği kıyak meslek yeğen..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama daha çok ftr öneriyo çoğunluk bilemedim yani
- Alıntı
Yorum
-
* Valla bana sorarsanız Elektrik, Elektronik öneririm ölmeyen meslekartık enerji ihtiyacı çok fazla ve çok seçenek olacak...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Valla bana sorarsanız Elektrik, Elektronik öneririm ölmeyen meslekartık enerji ihtiyacı çok fazla ve çok seçenek olacak...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelektrikin sadece puanı yüksek gençler pek bir artısı yok iyi bir bölüm kazanamadıktan sınra size tavsiyem mühendislik okuyacaksanız mühendisliğin temeli MAKİNA mühendisliğidir.tavsiye ederim belki okuması en zor bölümlerden biridirfakat iş olanağı en geniş mühendislik dalıdır.fakat en fazla para inşaatçılar kazanır buda gerçek
Sene kaybetmek de istemiyorum ilk senemden Trabzon,Konya,Samsun,Erzurum,Balıkesir,Denizli yazmayı düşünüyorum.. Trabzon ve Konya sınırda diğerleri geçen senenin sıralamasına göre tutuyor.
Hayırlısı artık..
- Alıntı
Yorum
-
'Mimarlık da nedu!' diyen var mı buralarda da? Bizim emicelerde mi var tuhaflık, bilemedim. Her aşamasıyla zor bir süreç, tekrar tekrar hayırlısı herkes için.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEndüstri mühendisliğini herkese öneririm, ihtiyacı olanın sorularını yanıtlayabilirim
Herkese Allah gönlüne göre, hayırlı olanı versinMustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuralardaysanız, endüstri mesleği hakkında bir şey bilmeyen biri olarak öğrenmek isterim yorumlarınızı.
Sahip olduğumuz kaynakları (en önemlisi insan gücü, daha sonra para, zaman vs.) en az kullanarak elde edilebilecek en yüksek ürünü almaktır temel hedef.
Sektör olarak aklına gelebilen her sektörde uygulaması olan, ve gitgide eleman sayısı olarak kendini hissettiren bir meslek, çünkü bu hedefe herkes ulaşmak istiyor.
Örneğin:
Araba üreten bir firma en temel manada bir günde en fazla sayıda araba üretmeyi hedefler, bunu yaparken de deposunda tuttuğu malzeme miktarını ve kullandığı kaynak miktarını en azlamak ister. Biz işte tüm bu hedefleri gerçekleştirecek optimal noktayı bulmayı hedefliyoruz.
Bütün sektörler için aynısı geçerli, elde ettiği ürün değişebilir ama hepsinde bir kaynak kullanımı ve elde edilmeye çalışılan ürün vardır. Dolayısıyla her yerde endüstri mühendislerine yer vardır.Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn temel işimiz en kısa haliyle verimliliği artırmak.
Sahip olduğumuz kaynakları (en önemlisi insan gücü, daha sonra para, zaman vs.) en az kullanarak elde edilebilecek en yüksek ürünü almaktır temel hedef.
Sektör olarak aklına gelebilen her sektörde uygulaması olan, ve gitgide eleman sayısı olarak kendini hissettiren bir meslek, çünkü bu hedefe herkes ulaşmak istiyor.
Örneğin:
Araba üreten bir firma en temel manada bir günde en fazla sayıda araba üretmeyi hedefler, bunu yaparken de deposunda tuttuğu malzeme miktarını ve kullandığı kaynak miktarını en azlamak ister. Biz işte tüm bu hedefleri gerçekleştirecek optimal noktayı bulmayı hedefliyoruz.
Bütün sektörler için aynısı geçerli, elde ettiği ürün değişebilir ama hepsinde bir kaynak kullanımı ve elde edilmeye çalışılan ürün vardır. Dolayısıyla her yerde endüstri mühendislerine yer vardır.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
- Alıntı
Yorum
Yorum