Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gönlüne göre olur inşallah Ahmet.

Başarılar diliyorum sana.
    Teşekkürler abicm .

Allah yardımcın olsun senin de .
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Süleyman beyin söylediklerine imzamı atıyorum Hoş ben daha yolun başındayım TUS'a var daha ama,çok lanet bi bölüm şu Tıp fakültesi hakkaten...Önermiyorum ben de
      Hocam, sizin kaçıncı sene?

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        moral vermek için dememiştim

genelde ilk günlerde çalışılır sonralarda ise yatılır..umarım sen bu verdiğim örneğin dışında bulunursun..

hayatını belirleyeceksin bu 364 gün ile..1 seneni ver geri kalan ömrünü kurtar...gayet ucuz aslında..

üniye gelince yatış var diyenlerede inanma...ünide bölümün çok kolay değilse eğer çalışmadan geçemessin...sabahlara kadar çalışman lazım..

allah sabır versin şimdiden..

Ben senin bildiğin öğrencilerden değilim

Hukuk düşünüyorum arkadaşlar.

Var mı bilgi verebilecek ?
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tanıdığım en iyi hukukçu Metin Mollasalihoğlu'dur iletişime geçebilrsiniz .
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tanıdığım en iyi hukukçu Metin Mollasalihoğlu'dur iletişime geçebilrsiniz .
            Bak ya.. Şişirmesene yeğen..

İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilgi şudur ki, devlet üniversitelerinin iyilerinde okursan, okul döneminde sıkıntı çekersin ama karınca misali okuldan sonra iş bulmada olsun, bulduğun işlerdeki durumun olsun, sıkıntı çekmezsin.

Tabii ki okumaktan sıkılmayacak bir bünye gerekli..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak ya.. Şişirmesene yeğen..

Bilgi şudur ki, devlet üniversitelerinin iyilerinde okursan, okul döneminde sıkıntı çekersin ama karınca misali okuldan sonra iş bulmada olsun, bulduğun işlerdeki durumun olsun, sıkıntı çekmezsin.

Tabii ki okumaktan sıkılmayacak bir bünye gerekli..

Abi kaçıncı seneniz ?

Bi de öyle dedikleri gibi üst üste koyunca boyum kadar eden kitaplar ezberliyor musunuz

He , avukatlık düşünmüyorum , ona ne diyorsunuz ?

Bi de Ankara Ünv ,Gazi Ünv., veya Uludağ Ünv. düşünüyorum.

Sıkılma yönüne gelince , o konuda sorun yok Üniversiteye bi kapak atalım kafalı öğrenci de değilim Allah'a şükür , anlayacağın robotum robot
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Hocam, sizin kaçıncı sene?
                2.sınıfım ben daha,siz 5-6 heralde ?
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

2.sınıfım ben daha,siz 5-6 heralde ?
                  Geçen sene mezun oldum ben.

Yorum

Geçen sene mezun oldum ben.
                    Öyleyse hayırlı olsun hocam Darısı başımıza kalmadan bitireydik şu mereti ...

Yorum

• İlk kez 2009 da girmiştim. Dün ikinci girişim oldu. Umarım bir daha girmek zorunda kalmam çekilecek çile değil. Sınavın başlarında elim titriyordu stresten durduramıyordum elimi.

Yorum

Öyleyse hayırlı olsun hocam Darısı başımıza kalmadan bitireydik şu mereti ...
                        Darısı başına hakikaten.

Kalmadan bitirmeyi ben de çok istiyordum, bitirdim de. Hatta hatırı sayılır bir ortalama yaptım ama ekstra hiçbir şey olmadı. Diğer mezun arkadaşlardan bir farkın olmuyor yani.

Okulu uzatırsan hiç üzülme. Biraz tatil yaparsın. İyi de olur...

YGS'ci arkadaşlar, biz yandık, siz yanmayın.

Yorum

• Süleyman abi sağol sen böyle demesen vallahi Tıp düşünüyordum
                          Neyse ağabey bu haftaki ataman istediğin gibi olur inşallah iyi geceler sana
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Birakin ince isi

Beni takip edin

Insaat Mühendisligi. Beton-Arme bilgisayar basinda bazen disarida insaat gözetlemesi ve toplantilarda geciyor zaman. Cillop gibi is

Yorum

• Ben sayısal öğrencisiyim ama edebiyata da kendi imkanlarımla çalışıp (ezber yapıp) gireceğim.LYS edebiyatla ilgili önerebileceğiniz bir kitap var mı?Çok teşekkürler.

Yorum

Darısı başına hakikaten.

Kalmadan bitirmeyi ben de çok istiyordum, bitirdim de. Hatta hatırı sayılır bir ortalama yaptım ama ekstra hiçbir şey olmadı. Diğer mezun arkadaşlardan bir farkın olmuyor yani.

Okulu uzatırsan hiç üzülme. Biraz tatil yaparsın. İyi de olur...

YGS'ci arkadaşlar, biz yandık, siz yanmayın.
                                Yok be hocam zaten ortalama falan umrumda değil Hiç bir anlamı yok çünkü

Yalnız asistanları falan görüyorum konuşuyorum .Dedikleri aynen şu bitirince bi şey öğrendim sanıyosun ama ,şöyle bi acilde hasta geldi mi ne yapacağını şaşırıyorsun .Öyle olmak istemiyorum.

Hakkaten zor meslek bizimkisi .Karşına ne gelecek tahmin bile edemezsin...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X