Son denememi de çözdüm. Ama sadece matematiğini. Nedense kafam bir hafta öncesine göre çok rahat. Herkese başarılar diliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hepinize şimdiden başarılar.Bir şey soracağım pantolon kemeriyle sınava giremiyor muyuz?Kpss'de kemerle sınava almamışlar.Bu sınavla ilgili öyle bir uyarı var mı?
giriş belgesinde, önemli uyarılar kısmında 8. maddeden yola çıkarsak kemerle ilgili herhangi bir sıkıntı yok gibi. yasaklar arasında belirtilmemiş ama yok oradaki görevli yasak derse çıkarır eline veririm, yani sıkıntı olmaz.."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiriş belgesinde, önemli uyarılar kısmında 8. maddeden yola çıkarsak kemerle ilgili herhangi bir sıkıntı yok gibi. yasaklar arasında belirtilmemiş ama yok oradaki görevli yasak derse çıkarır eline veririm, yani sıkıntı olmaz..deri yahu pahalı bir şey yedirmem ben ona
.(yanlış anlama seninki pazar malı demek istemiyorum
)
- Alıntı
Yorum
-
Takma ozaman sınava girerken çıkart birine ver tut pantolonunu düşmesin öyle gir içeri
Şaka ama gerçekten sokmazlarsaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Olacak olacak sıkmayalım kendimizi
Ben de yarın bi matematiğe bakacağım yarım saat kadar bitmiş olacak herşey.
Gerisi siz LYS'cilere kalmış beni hatta çoğumuzu ilgilendirmiyor LYS çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlacak olacak sıkmayalım kendimizi
Ben de yarın bi matematiğe bakacağım yarım saat kadar bitmiş olacak herşey.
Gerisi siz LYS'cilere kalmış beni hatta çoğumuzu ilgilendirmiyor LYS çççoptik forma bmn diye kodlama sakın,hep burdasın ne ara çalışıyorsun anlamadım
Ve arkadaşlar hepinize kolay gelsin
- Alıntı
Yorum
-
Oda var bi kere deneme de yaptım
Resmi vardı bulursam atarım
Teşekkürler Sibel inşallah iyi haberleri paylaşacağım bende
Kötü olursa daha gelmem zaten buralara .çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Herkese başarılar...İnşallah herkes gönlünden geçen bölümlere yerleşir.
Yine de kendinizi tüm olumsuz koşullara hazırlayın.Geçen sene LYS'de tren,uçak,köpek,çocuk,martı seslerinin hepsiyle baş etmiştim.Böyle talihsizliklerle karşılaşırsanız derin derin nefesler alın ve duymamaya çalışın.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
- Alıntı
Yorum
-
Benim gireceğim yer köyde ççç
Horoz öterse keserim vallahi sınav bitince çççBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
Yorum