Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son denememi de çözdüm. Ama sadece matematiğini. Nedense kafam bir hafta öncesine göre çok rahat. Herkese başarılar diliyorum.

Yorum

• Arkadaşlar hepinize şimdiden başarılar.Bir şey soracağım pantolon kemeriyle sınava giremiyor muyuz ?Kpss'de kemerle sınava almamışlar.Bu sınavla ilgili öyle bir uyarı var mı?

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar hepinize şimdiden başarılar.Bir şey soracağım pantolon kemeriyle sınava giremiyor muyuz ?Kpss'de kemerle sınava almamışlar.Bu sınavla ilgili öyle bir uyarı var mı?

giriş belgesinde, önemli uyarılar kısmında 8. maddeden yola çıkarsak kemerle ilgili herhangi bir sıkıntı yok gibi. yasaklar arasında belirtilmemiş ama yok oradaki görevli yasak derse çıkarır eline veririm, yani sıkıntı olmaz..
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          giriş belgesinde, önemli uyarılar kısmında 8. maddeden yola çıkarsak kemerle ilgili herhangi bir sıkıntı yok gibi. yasaklar arasında belirtilmemiş ama yok oradaki görevli yasak derse çıkarır eline veririm, yani sıkıntı olmaz..
          Metal içerikli aksesuar giyilmez filan yazıyor.Arkadaş benim kemer ucuz pazar malı olsa çıkarır verirdim de deri yahu pahalı bir şey yedirmem ben ona .(yanlış anlama seninki pazar malı demek istemiyorum )

Yorum

• Takma ozaman sınava girerken çıkart birine ver tut pantolonunu düşmesin öyle gir içeri
            Şaka ama gerçekten sokmazlarsa
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• abnilerim başarılar.. rahat ve sakin olun 2sene sonra oralardayım tekrardan başarılar
              2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• Olacak olacak sıkmayalım kendimizi
                Ben de yarın bi matematiğe bakacağım yarım saat kadar bitmiş olacak herşey.

Gerisi siz LYS'cilere kalmış beni hatta çoğumuzu ilgilendirmiyor LYS ççç
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olacak olacak sıkmayalım kendimizi
                  Ben de yarın bi matematiğe bakacağım yarım saat kadar bitmiş olacak herşey.

Gerisi siz LYS'cilere kalmış beni hatta çoğumuzu ilgilendirmiyor LYS ççç
                  Canberk iyi haberlerini bekliyoruz optik forma bmn diye kodlama sakın,hep burdasın ne ara çalışıyorsun anlamadım

Ve arkadaşlar hepinize kolay gelsin

Yorum

• Oda var bi kere deneme de yaptım
                    Resmi vardı bulursam atarım

Teşekkürler Sibel inşallah iyi haberleri paylaşacağım bende
                    Kötü olursa daha gelmem zaten buralara .ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• son 1 gün.....bütün ygs mağdurlarına başarılar....dualarınızı bekliyorum

Yorum

• Herkese başarılar...İnşallah herkes gönlünden geçen bölümlere yerleşir.
                        Yine de kendinizi tüm olumsuz koşullara hazırlayın.Geçen sene LYS'de tren,uçak,köpek,çocuk,martı seslerinin hepsiyle baş etmiştim.Böyle talihsizliklerle karşılaşırsanız derin derin nefesler alın ve duymamaya çalışın.
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Benim gireceğim yer köyde ççç
                          Horoz öterse keserim vallahi sınav bitince ççç
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Sınav sırasında martılara yapmayı planladıklarımı hayvanseverler bir duysa linç edilirdim .
                            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• bnmkide ormanlık bir bölgede sessiz sakin bir yermiş ark dediğine göre

Yorum

• Ne işiniz var buradaç.gidin çalışın

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X