Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• panik yapmayın yaa raad olun .. üniversitede bi b.k yok ha bi sene erken ha bi sene geç sonuçta orda zaten yeteri kadar vakit geçireceksiniz

Yorum

• Stres atmak için ben de öylesine gireceğim bu sene bakalım hayırlısı.

Üniversite bitecek biz hala keyfine Öss'ye giriyoruz.

Yorum

• Bakacağız yaa bi girip çıkalım da ççç
        Off of son 3 mü kaldı ne ççç
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bakacağız yaa bi girip çıkalım da ççç
          Off of son 3 mü kaldı ne ççç

canberk su gibi akıp gitti ula zaman ösym göz bebeğini yiyem kolay sor şu soruları, bana kolay gelsin rakiplerime zor !
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Valla la ne çabuk bitti.
            Daha dün dersaneye başladık yaa bugün bitti dersane .ççç
            Höyyt ne rakiplerine zor geliyormuş ??
            Biz neciyiz burda ulaa ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Valla la ne çabuk bitti.
              Daha dün dersaneye başladık yaa bugün bitti dersane .ççç
              Höyyt ne rakiplerine zor geliyormuş ??
              Biz neciyiz burda ulaa ççç

o zaman şöyle düzelteyim, sorular bana ve bmn den girecek renktaşlarımıza kolay gelsin rakiplere zor

bak genelleme yapmadım bütün ts liler değil sadece bmn den girecekler, rakip rakiptir yeğen duygusallığı bırakalım bir kenara ççç şu sınavda yapacağım puanı ben aslında kestirebiliyorum, 330-360 arası birşey alacam aha yazıyorum buraya.. umarım zorlandığım sorularda şans melekleri yanımda olurda 340 ve üzerine çıkarım, hedef bu.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İnşallah istediğin olur kardeşim
                BordoMavi.Net

Yorum

• Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Sanada başarılar Ahmet'im
                    BordoMavi.Net

Yorum

• Sınava gircek herkese başarılar diliyorum bilmediğiniz soruları 3 şıkka indirebiliyorsanız sallayın boş bırakmayın
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• bugün habertürk ten transfer teklifi aldım, yalanım varsa fenerli olayım ççç hele bir şu sınavı kazanalımda sonra düşünecem teklifleri ççç

Yorum

Sanada başarılar Ahmet'im
                          Sağolasın Canberkcan
                          Twitter Adresim

Yorum

• son denememi çözmeye girişiyorum. pazar sabahı herkese başarılar.rakibiz falan da fair play her zamann !!
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• Az önce kaygıyı azaltacak bir takım etkinliklerde bulunduk ama bende zaten kaygı yoktu yaa ççç
                              Birazdan bi formül tekrarı yapar çalışmaları bitiririm.
                              Birtek Fenden kaygılıyım ama umarım batırmaz beni fen ççç
                              BordoMavi.Net

Yorum

• herkeze basarilar.

okunmus tuz
                                okunmus su
                                okunmus kurabiye
                                okunmus cikolata

okunmus nevarsa saldirin

bizim türk milleti böyledir

calismaz calismaz, sonra okunmus gidalari saldirir.

basaramayinca "bunu okuyan hocanin ben ..." derler

saka bir yana bol sans tekrardan

allah hepinizi istediginiz yere yerlestirsin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X