Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Online oynamak istiyorum.

Dolayısıyla orjinal oyun almak istiyorum.

Alıp almama konusunda kararsızım
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Online oynamak istiyorum.

Dolayısıyla orjinal oyun almak istiyorum.

Alıp almama konusunda kararsızım
      online falan oynamak için ille de magazadan falan mi almak gerekiyor ? ben su an indiriyorum az kaldi sayilir, online oynanmiyor mu ? konami ID falan istiyo sanirim pes 11 oyleydi ama çalismadi hata veriyodu bsyler afkuruyodu gerçi ama emin degilim sanmiyorum ille de gerçegini almamiz gerektiginden

bilgisayarda oynuyorum ha =)
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Oyun bugün güncellendi

İlave içerik bölümüne girip oyunu güncelleyebilirsiniz...31 futbolcumuz da tam tamına yapılmış...

Veeee...

Ama formamız düzeltilmemiş...

Yorum

• Güncelleme geldi ve Fenerbahçe Devler Ligi'nden şutlandı

Volkan Şen 77
          Marek Cech 78
          Sapara 75
          Vittek 70

Volkan benzemiş Vittek kısmen diğerleri alakasız..

Yorum

• ----------------Onur-----------------
            Serkan-----Giray-----Glowacki----Piotr
            -----------------Zokora--------------
            -----------Colman--------------------
            Volkan Şen---------------------------
            --------------------------------Adrian
            ---------------------Alanzinho--------
            ---------------Burak-----------------

Tolga tam kovaymış. Anında çıkardım Onur'u aldım kaleye.Defansa ve ortasaha 2lisine gelirsek bu 6lıdan başka şansınız yok zaten. Bir dek Piotr yerine Ferhat olabilir ama boy avantajı sayesinde Piotr bir adım önde bende. Onun dışında Serkan, Giray, Glowacki, Zokora beklediğim gibi.Colman'a gelirsek aynı gerçekteki Colman. Araya çok kaçırıyorum Colman ile Burak'ı. Ayrıca durup durup güzel şutlar çıkarıyor. Colman iyidir yani. İlerdeki dörtlüye gelirsek burda da pek alternatifimiz yok. Oyuncu güçleri güncellenene kadar (Bu olacak mı bilmiyorum.) bu kadrodan farklı kadroyla çıkmak intihar olur.Alanzinho'ya gelirsek Alan hızlı çabuk dinamik.Tam bana göre yani alıp gidiyorum Alan ile. Adrian da Alan ile benzer özelliklerde ama fazla çabuk değil. Bu biraz sorun oluyor. Burak bu güçlerde bile tutulamıyor. Araya sürekli kaçırıyorum Burak'ı. Tek eksiği kafa vuruşları gibi Burak'ın. Burak'a kesinikle bir update gerekli. Türkiye'nin en iyi forveti sonuçta. İlk gittiğim kafede Engin Baytar vardı. Yok böyle bir şey ya tam bana göre yapılmış adam sattık adamı. Soldan aktım Enginle yani ama yapıcak bir şey yok. (Vittek, Sapara, Volkan ve Cech ile oynamadığım için yorum yapmıyorum.)
            En son Atakan tarafından düzenlendi; 11.10.2011, 19:01.
            Més Que Un Club

Yorum

• Güncelledim ben de oyunu.Ne transfer ne de başka bir şey umrumdaydı.C.L takımlarından şikecilerin adı silindi ya başka bir şey istemem.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                online falan oynamak için ille de magazadan falan mi almak gerekiyor ? ben su an indiriyorum az kaldi sayilir, online oynanmiyor mu ? konami ID falan istiyo sanirim pes 11 oyleydi ama çalismadi hata veriyodu bsyler afkuruyodu gerçi ama emin degilim sanmiyorum ille de gerçegini almamiz gerektiginden

bilgisayarda oynuyorum ha =)
                Pes 2010 serisinden bu yana online oynamak istiyorsan eğer , orjinal oyun alman gerekiyor.

Orjinal oyunu Aral'da 63 TL'ye alıyorum
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Pes 2010 serisinden bu yana online oynamak istiyorsan eğer , orjinal oyun alman gerekiyor.

Orjinal oyunu Aral'da 63 TL'ye alıyorum
                  hayret yaau neyse çok ta önemli degil de 63 tl 30avro eder, burada 55 avro mu ne, nasil oluyor o kadar ucuz

Yorum

hayret yaau neyse çok ta önemli degil de 63 tl 30avro eder, burada 55 avro mu ne, nasil oluyor o kadar ucuz
                    Türkiye'de normal fiyatı 90 TL.

Arkadaşım Aral'da çalıştığından dolayı ucuza alabiliyorum .
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kurulum başarısız oldu hatası alıyorum.Çözümünü bilen var mı acaba ?
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurulum başarısız oldu hatası alıyorum.Çözümünü bilen var mı acaba ?

İndiriyoruz.

Nasıl yapacağınızı direk anlatıyım:
                        -C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 dizinindeki img klasörünü açın.
                        -İndirdiğiniz zipteki dt0f dosyasını bu klasöre atın.
                        -Bu dosyadan zaten var, dosyalar değiştirilsin mi? diye soru gelir evet diyin.
                        -Şimdi oyuna girebilirsiniz.

Fakaaat ;

Takımların logoları siliniyor yani oyun eksik ve kötü oluyor. Birkaç arkadaş denedi ve oyunu tekrar silip yüklemek zorunda kaldı. Sen ben krampon istemem forma teferruat transferleri elle yaparım dersen hiç oyununu bozma ama ben bunları istiyorum dersen; oyunu sil, tekrar yükle hiçbir yama atmadan ilave içeriği kur.
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

http://hotfile.com/dl/132035695/a8c6..._1.00.rar.html

İndiriyoruz.

-C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 dizinindeki img klasörünü açın.

Fakaaat ;

Takımların logoları siliniyor yani oyun eksik ve kötü oluyor. Birkaç arkadaş denedi ve oyunu tekrar silip yüklemek zorunda kaldı. Sen ben krampon istemem forma teferruat transferleri elle yaparım dersen hiç oyununu bozma ama ben bunları istiyorum dersen; oyunu sil, tekrar yükle hiçbir yama atmadan ilave içeriği kur.
                          Hay Allah senden razı olsun Serdar.Sonunda oldu ya.Teşekkürler
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

Türkiye'de normal fiyatı 90 TL.

Arkadaşım Aral'da çalıştığından dolayı ucuza alabiliyorum .
                            anlasildi yine de iyi fiyat, 40 45 avro eder ^^ birazdan yükleyecem oyunu bakalim......

Yorum

http://hotfile.com/dl/132035695/a8c6..._1.00.rar.html

İndiriyoruz.

Fakaaat ;

ben yüklemedim dahaden, yükledim diyelim simdi, sonrasinda bu dosyayi indirip yazdigin yere koyup oyunu açip ilave içerigi indirip oynayacam mi yani yanlis anlamadiysam renkdasim ?

Yorum

ben yüklemedim dahaden, yükledim diyelim simdi, sonrasinda bu dosyayi indirip yazdigin yere koyup oyunu açip ilave içerigi indirip oynayacam mi yani yanlis anlamadiysam renkdasim ?
                                Doğrudur .
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X