Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüklerken eset virüs buluyor ve karantinaya alıyor.
    Bende eseti kapattım ve oyunu öyle yükledim.
    Sonra bilgisayarı kapattım , açtığımda yine karantinaya aldı

Yorum

• Eset bende de 2011'in bir dosyasını silmişti açılmıyordu. Neyse ki tam 2012'nin çıktığı zamana denk geldi.

Bugün ilk defa oynadım 4 maç falan. Paslaşmalar çok daha rahat, keza topla dönüşler. Pres altında topu çıkarmak çok daha kolay oluyor böylece. Şutlarda 2011'e göre çok daha iyi. Ama defans ne abi öyle Bir tane top kazanamadım ya. Bizim takımla ğsli bir arkadaşa döşedim Alanzinho ve Adrian harici presten kurtulabildiğim oyuncu yok ileride. Halil ve Burak çok kötü ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bende PES 2012 oynamak istiyorum. Ama hasta olmuşum sanırım. İlaç lazım.. :|
        FxY

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yüklerken eset virüs buluyor ve karantinaya alıyor.
          Bende eseti kapattım ve oyunu öyle yükledim.
          Sonra bilgisayarı kapattım , açtığımda yine karantinaya aldı
          Eset'e sağ tıkla ( sağ alt köşedeki simgesi var ) ,

Gelişmiş Ayarlar'ı tıkla ,

Bilgisayar Sekmesini tıkla ,

Dışlamalar'dan crack'i işaretle..

Yorum

• İlk maçımda gol atmak için baya zorlanmama rağmen Henrique Volkan'a tabiri caizse koymak için fazla zorlanmadı .
            Şikecileri 1-0 yendim ilk maçımda Slovak transferlerini yaptım şimdi başlayabiliriz sezona
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Menü ve anlatımı İngilizce yapmak için o kadar uğraştım ama beceremedim ya Bildiğiniz sağlam bir link varsa atın panpalar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Pes 2012'yi bugün yükledim ve bir kaç maç yaptım , 2011'den daha güzel olmuş ancak bazı saçmalıklar var ..Hakemin ota bo.a faul çalması , çok kolay adam geçebilme (Dmitri Payet'i Messi'den daha iyi yapmışlar bu konuda) vs ..Ancak genel anlamda oyunu beğendim kaleleri sonunda düzeltebilmişler vuruşlar da geçen pes oyunlarına göre daha kaliteli olmuş .

Trabzonspor'u ise beklediğimden güçlü yapmışlar .Özellikle Colman ve Alanzinho'yu çok beğendim ben ileri uçta ise ciddi sıkıntı var bunu da Vittek'i kadroya katmakla aşarım diye düşünüyorum ama Milli takımdan onu transfer edemedim ? Nasıl alabiliriz onu Trabzonspor'a arkadaşlar ?

Yorum

• PES'in Grafik Modeli Çok fena olmuş. Yüklenemsi için sabırları zorluyor ama değiyor yahu.

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eset'e sağ tıkla ( sağ alt köşedeki simgesi var ) ,

Gelişmiş Ayarlar'ı tıkla ,

Bilgisayar Sekmesini tıkla ,

Dışlamalar'dan crack'i işaretle..
                    Öncelikle teşekkürler fakat dediklerinizi yapamadım,gelişmiş ayarları tıkladım ama devamını getiremedim

Not:Eset Nod32 Antivirus 4 kullanıyorum.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pes 2012'yi bugün yükledim ve bir kaç maç yaptım , 2011'den daha güzel olmuş ancak bazı saçmalıklar var ..Hakemin ota bo.a faul çalması , çok kolay adam geçebilme (Dmitri Payet'i Messi'den daha iyi yapmışlar bu konuda) vs ..Ancak genel anlamda oyunu beğendim kaleleri sonunda düzeltebilmişler vuruşlar da geçen pes oyunlarına göre daha kaliteli olmuş .

Trabzonspor'u ise beklediğimden güçlü yapmışlar .Özellikle Colman ve Alanzinho'yu çok beğendim ben ileri uçta ise ciddi sıkıntı var bunu da Vittek'i kadroya katmakla aşarım diye düşünüyorum ama Milli takımdan onu transfer edemedim ? Nasıl alabiliriz onu Trabzonspor'a arkadaşlar ?
                      Slovakya Milli takımındaki Vallzak bizim Vittek

Yorum

• pes 2012yle ilk maçımı Trabzonsporla bjkli bi arkadaşıma karşı oynadım.. colman (2) burak ve adrianın golleriyle 4-3 yendim yalnız kalecilerde sorun var tolga her şutu içeri aldı
                        TRABZON SPOR

Yorum

• En iyi oyuncu'da hiç galip gelemiyorum of of.
                          7

Yorum

• Vittek ve Sapara'yı Trabzonspor'umuza şu şekilde ekleyebiliriz:

-Edit menüsünden oyuncu düzenleye girin...Orada slovakya milli takımından Vallzak'ı bulup önce onun adını Vittek yapın...

-Sonra bir adım geriye gelin, oyuncu düzenle menüsünde kopyala diye bir seçenek var...

-Vittek üzerinde iken kopyala deyin ve sizden başka bir oyuncu seçmenizi isteyecek, gidin bizim takımdan m.çakır'ı seçin....

-veee oldu bitti, m.çakır yerine Vittek gelmiş oldu...

Aynısını Sapara için de uygulayın (bu arada Sapara, Slovak milli takımında ki Saket)...Önce adını değiştirip aynı işlemleri uygulayın...

Yorum

• BU Oyunda sike var ya. Inter'e karsi 70. dakikaya kadar 2:0 öndeyim adamlar iki gol atiyor 90+2 dakikada bir tac kazaniyorlar. Bende diyorum kesin gol olur adam geriye bir pas zanetti bir Vole ve adam hayatinin golünü atiyor. Ondan sonraki macta ise Lille'e 5:0 yenildim.

Seviye: En iyi Oyuncu
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ilaç varmı arkadaşlar çok merak ettim oyunu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X