Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Top rakipteyken mi basıyoruz tuşa yoksa top bizdeyken mi? Gerçi ikisini de denedim şimdi ama yapamadım.
    Şut tuşu da olabilir tam emin değilim ben de sol alt dediğim arkadaki tuşlar yani yön tuşları değil.
    Bordomavi.net

Yorum

• L2 + X ile..

Yorum

• Pes 2011 i denedim bana çok zor geldi.
        Hatta doğru düzgün oynayamadım bile.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şut tuşu da olabilir tam emin değilim ben de sol alt dediğim arkadaki tuşlar yani yön tuşları değil.
          İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          L2 + X ile..
          Ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim. Yine yapamadım. Gariplik bende sanırım

Yorum

• PS3 icin bir Trabzonspor Yamasi olan varmi ???
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Yeni bir Trabzonspor(STSL) Yamasi deneyecegim

Eger begenirsem Link´ini buraya yazarim

Not: PS3 icin
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmeyerek böyle bir iki kere attım kaleci tabiri caizse mal mal bakıyor topa.

kesinlikle hocam, bugune kadar bu penaltıyı kurtaran bir kalecfi görmedim oyunda
                Ayrıca çok da şık bir penaltı, goller göze hoş geliyor
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Totti'nin dibine girerek attığı penaltı tarzından atmak istiyorsan, şut+geri(sadece bir tık)+yukarı ya da aşağı biraz uzun (1 saniye kadar). Çok güzel gol olduğunu göreceksin, bunun yanında kaleci hiçbirşey yapamıyor
                  Kaleci atlıyor, köşeyi tutsa bile atladıktan sonra üstünden geçiyor
                  Kesinlikle dene
                  Bu şekilde atılan penaltılar güzel tabi ama Şut+İleri ile atınca daha güzel oluyor 90'a çakıyorsun topu..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pes 2011 i denedim bana çok zor geldi.
                    Hatta doğru düzgün oynayamadım bile.
                    Artık farklı galibiyetler dönemi bitti.Top kalemin önündeyken pasla çıkan ben artık dikmek zorunda kalabiliyorum.Alışınca baya zevk alıyorsun.

Yorum

• ya ben bu oyunlar icin yaratilmis resmen yaaa...

benim bi amcaoglu var, pes manyagidir. her serisini alir. her yeni aldigindada beni cagirir. ben hic oynamam ama her defasindada herkesi yenmisimdir.

mesela evlerinde gece pes turnuvasi düzenlediler ben gidemedim, amcaoglu hic gol yememis bütün maclarda. herkesi dagitmis. bir hevesle ikinci gün beni cagiriyor, illede oynayalim diye. ilk mac: 5-0 lehime... amcaoglu mosmor

zaten o yüzden oynamiyorum. eglensin millet. ben oynayinca bozuluyorlar...

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        PES 11'de oyun planına girince strateji diye bir bölüm var. Orda maksimum 4 adet seçenek yapabiliyoruz. (toplu hücum, top çevirme oyunu, ofsayt tuzağu v.s. gibi) İşin garip yanı bu stratejiyi maç esnasında nasıl aktif edebiliyoruz bilen var mı?
                        İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        L2 + X ile..
                        Önceki oyunlarda futbolcuların isminin yanında tuşların işaretleri çıkardı onlar gibi birşey mi bu..?

--------

Ayrıca unutamadığım bi maç var PES 11'de arkadaşla oynuyoruz o Porto bende Rubin Kazan. Seçtim Rubin'i ama nerden bileyim o kadar zayıf olduğunu arkadaş sağlı sollu ataklar yapıyor sonrasında yedik bi tane olacak gibi değil en iyisi defansif oynayıp kontrayla gol atmaktı. Önce ikinci yarıda 1-1 yapıp uzatmaya götürdüm sonra uzatmalarda 3-1 yendim ama bu zamana kadar oynadığım hiçbir maçta böylesine sevinmemiştim herhalde neredeyse play station salonunda dizlerimin üzerine çöküp galibiyet sevinci yaşayacaktım..
                        En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 28.12.2010, 15:35.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yahu biraz nasıl taktik kullandığınızı nasıl ince ayar yaptığınızı paylaşın arkadaşlar..
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önceki oyunlarda futbolcuların isminin yanında tuşların işaretleri çıkardı onlar gibi birşey mi bu..?

--------

Ayrıca unutamadığım bi maç var PES 11'de arkadaşla oynuyoruz o Porto bende Rubin Kazan. Seçtim Rubin'i ama nerden bileyim o kadar zayıf olduğunu arkadaş sağlı sollu ataklar yapıyor sonrasında yedik bi tane olacak gibi değil en iyisi defansif oynayıp kontrayla gol atmaktı. Önce ikinci yarıda 1-1 yapıp uzatmaya götürdüm sonra uzatmalarda 3-1 yendim ama bu zamana kadar oynadığım hiçbir maçta böylesine sevinmemiştim herhalde neredeyse play station salonunda dizlerimin üzerine çöküp galibiyet sevinci yaşayacaktım..

Bir kaç saat önce aynı takımlarla arkadaşımla bende oynadım.Gökdeniz'in golüyle 1-0 kazandım.Ama kalemi Allah korudu.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Oyun verkaç, duvar pası ve kanat bindirmeleri üzerine kurulmuş.Eski serilerdeki gibi arapasına basınca adamınız karşı karşıya kalmıyor.2. yada 3. pastan sonra forvet oyuncunuz savunma arkasına hareketlenmeye başlıyorsa topu savunmanın arkasına bırakın o gereğini yapacaktır

Yorum

• Vall ben aliyorum Alanzinhoyu soldan atiyorum bir Depar ortaya Jajaya birakiyorum o geri pas Selcuga o ara pas Yattaraya. Yattara yerden ortaliyor Umut dokunuyor ve gol.

Bu kadar basit yani

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X