İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PES Serisi
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunun kurulu olduğu bölüme girin "img" klasörüne girin oradan "pes12pv" ve "pes12ci" klasörlerini silin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes 2011'i pek beğenmem fakat almıştım bir aralar canım sıkılmıştı Fifa'dan, Playstation 3'de oynuyorum ben de.
PSN kullanıcı adım cumhurfett.
Çok saçma bir lakâp ama yapacak bir şey yok.
Ekleyin beyler, oynarız belki.
FIFA icin ekliyorum, haberin olsun#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
- Alıntı
Yorum
-
Fifa 11'i sattım 12'yi alacam diye. Fifa 10 var bende. Belki Fifa 12'yi alırım, belki de Pes 2012'yi, o'na göre oynama şansımız olur.
Kararımı vermedim henüz. Pes'i de bayağı beğenmeye başladım iki gündür online oynamaya başladığımdan beri. Paslar falan güzel oyunda, Fifa'dan çok daha kolay. Fifa bana göre usta işi.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu pes12 demo bende çalışmıyor. ekran kartı sorunu gösteriyor. 128mb gözüküyor halbuki 1gb."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay arkadaş oyunun çıkış tarihini bilen yok mu ?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27 Eylül Cem...Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum oyunu demoyu falanda indirmedim hiç acaip bi heyecan var içimde.Çıktığı gün alıcam inşallah
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27 Eylül Cem..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61ALANZINHO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler gecmis olsun fifada yokuz pesdede belli degil olacagimizTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
Yorum