Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok olmadı yine aynı hatayı veriyor. sen şanslısın baya
    Enteresan...

Son bir şans daha oyunun kurulu olduğu klasörde "rld.dll" diye bir dosya var mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Enteresan...

Son bir şans daha oyunun kurulu olduğu klasörde "rld.dll" diye bir dosya var mı?
      evet ???

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet ???
        O zaman benden bu kadar...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayni sorun bendede vardi bu yontemle sorun cozuldu.ne oyunda nede logolarda herhangi bir bozulma olmadi
          Sen böyle dedikten sonra denedim oldu valla sağolun. Logolarda veya oyunda bir bozulma görmedim ilerde birşey farkedersem onu bilemem çünkü tüm modlarda oynamadım. Ama birşey çıkacağını sanmıyorum artık. Serdar'ın dediği çözümü öneriyorum arkadaşlar. Teknik destek için teşekkürler

Ekleme: Bu arada ben her ihtimale karşı bendeki dt0f dosyasını yedekleyip ondan sonra yenisini kopyalamıştım. Sizde öyle yapın bence. Riske girmemiş olursunuz.
          En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 14:55.
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğrudur .
            ben o dosyayi falan indirmedim yaau, oyunu indirdim crack falan da yok sadece daemon toolsun en yenisini indirip pes2012.mdx diye bi ögeyi daemon ile açtim sonra da pes2012.exe (hiç degistirmedim) açtim oyun sorunsuz çalisiyor oynadim, orijinal gibi oluyor sanirim böyle ^^ her neyse sonra ilave içerigi yükledim sorun çikmadi, ama sonra oyunu kapatip açtigimda mesela basta bir tusa basiniz yazisinin altlarinda sey yaziyo "1.00'dan 1.00'a" neden 1.01 falan yok ?? anlamadim gitti
            hem su logolar falan bazilari lisanssiz ya, onlar için çözüm var mi ?? Almanya ligi olmadan ve ingiltere ligi yarim yamalak olunca sarmiyor arkadas......

Trabzonspor oyuncularinin bir kisminin degerlerini yükselttim, hele kaleciler bayagi ama ise yaramiyor yine kova gibiler yaaaaa....
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• he bir de kimsede oldu mu acaba böyle oyundayken bir anda oyuncular sadece ileri gidiyor sag sol falan yok, durdurdum oyunu orada da gitmiyor asagi yukari, bastim taktige yine ayni ok sola gidiyor kendi kendine.....

Yorum

• Şu an CL'de çeyrek finaldeyim...Colman başta olmak üzere, Adrian ve Celu gerçekten çok iyi...Cech biraz sönük kalmış...Zokora bildiğiniz gibi...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen böyle dedikten sonra denedim oldu valla sağolun. Logolarda veya oyunda bir bozulma görmedim ilerde birşey farkedersem onu bilemem çünkü tüm modlarda oynamadım. Ama birşey çıkacağını sanmıyorum artık. Serdar'ın dediği çözümü öneriyorum arkadaşlar. Teknik destek için teşekkürler

Ekleme: Bu arada ben her ihtimale karşı bendeki dt0f dosyasını yedekleyip ondan sonra yenisini kopyalamıştım. Sizde öyle yapın bence. Riske girmemiş olursunuz.
                  Ben her modda oynadım bir sıkıntı olmadı abi .

Sonunda Şampiyonlar Liginde gruptan çıkabildim.İnter,Cska ve Valencia'nın olduğu grupta Alanzinho'nun son saniye golüyle gruptan çıktım ve Marseille ile eşleştim.Oyunu kaydettim yarın işten geldiğim zaman oynacağım.
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Reloaded malum yerlere düştü
                    Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Orjinalini PC'de oynayan oldu mu? Nasil oyun?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 2012de sanırsam 2011deki gibi transferli bir sezon geçirme yok,yani master lig felan.Master lige tıklıyorum oyuncu oluyorsun.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2012de sanırsam 2011deki gibi transferli bir sezon geçirme yok,yani master lig felan.Master lige tıklıyorum oyuncu oluyorsun.
                          Master Lig Sezonu var neden olmasin ?? Problemi tam olarak anlatirsaniz belki yardimci olabilirim.
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Orjinalini PC'de oynayan oldu mu? Nasil oyun?
                            .....................
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• herkes indirmis anlasilan ^^ ben bilgisayarda oynuyorum ama indirdim =) ama original gibi, crack falan da yok yükledim ve daemon tools'a mdx formatli pes2012 ögesini koydum bitti, mesela bende rdll midir nedir o yok, crack yani baska bir pës.exe yok, yükledigim dosyada hiç degisiklik yok, yani c:'de genelde crack yapar herkes, ben de öyle yapiyordum yine öyle yapacaktim ama baska bir siteden indirdim oyunu ver crack yoktu falan filan sonra gamecopyworld sitesinde daemon için olan seyi indirdim açtim oldu sorunsuz çalisiyor diyebilirim

Yorum

• arkadaşlar pes oyunuyla ilgili sorunlarınız varsa bunu www.turkcespiker.com adresini ziyaret ederek çözüme kavuşturabilirsiniz. ben pes 2011 takipçisiyim ve tüm güncelleştirmelerle hatta pes 2012 formatıyla oynayabiliyorum bu site sayesinde
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X