Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakemler gerçekten berbat.Adama pres dahi yapılmıyor ya her şeye faul PES'de maalesef her sene gittikçe hakemler saçmalıyor.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Beyler adama hemen dalmayın özellikle kanatlardan topla gelen adamın önüne geçin pres tuşuna hafif dokunuşlarla rakibe yaklaşın rakibin hamlesini bekleyin ilk o yapsın sonra baskı yapın üzerine ve topu çalmayı deneyin, bu şekilde faulsüz top çalabilirsiniz. diğer türlü lambada diye adama girince hakem galiba orantısız gelindiğinden faul çalıyor bide bundan önceki serilerde çift adamla pres yapma çoğu yerde başarılı oluyordu ama 2012 de bu çok riskli. kullanmanızı tavsiye etmem.

ortadan gelen ataklarda ise arkadan stoper seçip ileri koşu yapan rakip oyuncunun peşine takın gelen ara paslarını bu şekilde kapabilirsiniz. zaten öndeki adam pası atan adama kendi baskı da yapıyor. defans sistemi çok değişmiş ve zorlaşmış. ben bu şekilde biraz olsun idare ediyorum.

Yorum

• Vallahi demoyu oynarken varolan hatalardan sonra burada gezindim.Herkes şöyle zor oynanıyor falan demiş ama Benfica'yı ilk maçımda 2-0 yendim az önce.En İyi Oyuncu seçeneğinde hemde.Henrique'ye 64 vermişler ama Pes 11'de 77'lik falan oynardı.Ayrıca Alanzinho Pes11'de 86-87 overall alırdı.

Kısmet miydi bilmiyorum ama ilk maçımda oyunun zorluğu anlamında çok abartı görmedim
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Yarin yama cikiyormus. Takimlar güncellenecek ve 29 takimin formalari yenilenecek. Umarim bizim cubuklu formayi düzeltirler.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• ben oyunu çok beğeniyorum sadece hakem ikili mücadelelerde çok faul çalıyor onun dışında bir şikayetim yok
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• PES 2012 de spikerler niye Fransızca ve Almanca İngiliz spikere nere gitti

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarin yama cikiyormus. Takimlar güncellenecek ve 29 takimin formalari yenilenecek. Umarim bizim cubuklu formayi düzeltirler.
                Burda link'ini paylaşırsan sevinirim.

Yorum

• Dün daha yeni oynamaya başladım.Benim de benzer şikayetlerim var !

En zor seviyeden oynadığımı belirteyim.O kadar uğaşıyorum gol atmak için.Güya rakibi pas manyağı yapıyorum ama benim başım dönüyor O yüzden bu taktikten vazgeçtim, kanatlara iniyorum.Daha kolay sanki böyle gol atması.Ya direk sen vuruyorsun ya rakip sektiriyor tamamlıyorsun.Yediğim saçma sapan gollerde cabası.Ne Onur ne Tolga derdime çare olmadı, çok yavaş gelen topları bile içeri alabiliyorlar.

Her takımdan en az 3-5 arası gol yiyorum.Tek galibiyetim var o da Barca'ya karşı

Bu arada birşey sorayım.Ben taktiği bir türlü değiştiremiyorum oyuna başlamadan.Hep ilk kaydedileni getiriyor ekran.Nasıl yapacağız onu arkadaşlar ?

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün daha yeni oynamaya başladım.Benim de benzer şikayetlerim var !

En zor seviyeden oynadığımı belirteyim.O kadar uğaşıyorum gol atmak için.Güya rakibi pas manyağı yapıyorum ama benim başım dönüyor O yüzden bu taktikten vazgeçtim, kanatlara iniyorum.Daha kolay sanki böyle gol atması.Ya direk sen vuruyorsun ya rakip sektiriyor tamamlıyorsun.Yediğim saçma sapan gollerde cabası.Ne Onur ne Tolga derdime çare olmadı, çok yavaş gelen topları bile içeri alabiliyorlar.

Her takımdan en az 3-5 arası gol yiyorum.Tek galibiyetim var o da Barca'ya karşı

Bu arada birşey sorayım.Ben taktiği bir türlü değiştiremiyorum oyuna başlamadan.Hep ilk kaydedileni getiriyor ekran.Nasıl yapacağız onu arkadaşlar ?
                    Selman,

Veri Yönetimi kaydet oradan taktiğini kaydediyorsun.Maça girmeden önce yaparsan sıkıntı olmaz.

Ayrıca kanatlardan gol atma konusunda katılıyorum , daha çok gol atma şansın oluyor.

Ayrıca ben Trabzonspor'da 4-2-2-2 gibi oynuyorum .
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Eyvallah Serdar.

Akşam deneyeyim.

3-5-2 den şaşmam, herşey orta sahada bitiyor bence

Yorum

• Pes 2012 hakkında çok iyi çok yararlı bilgiler var.

Bakmanızı tavsiye ederim. Fark yaratır gerçekten

Efsane futbol oyunu PES 2012'nin çıkmasına sayılı günler kala üretici firma oyunun oynanışı ile ilgili müşterilerine önemli bilgilerin aktarıldığı yeni bir video paylaştı.(Paylaşımından dolayı Alper Yaman'a teşekkür ederiz)

Burada da top kontrolü hakkında bilgiler bulunmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde PES 2012'de oyun içi top kontrolü videosu yayınlandı. Oyuna yeni eklenen fonksiyonlar var, peki bunlar neler? İşte oyunun yeni özellikleri...
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Become a Legend'in tiryakisi oldum. Ondan baska bir oyun oynamiyorum.

Ama canimi sikan bir sey var. Takimin kaptani oldum ve su an Xavisi gibiyim, dünya kulüpleri pesimde, ama bir türlü duran toplari kullandirmiyolar bana. Sinir oluyorum bui duruma yauf. Onun haricinde bir sikintim yok.
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.10.2011, 20:37.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Online oynayanlar arasinda bir lig acsak nasil olur?
                            Trabzonsporla hep Barcelona, Real ve Manchester'a karsi oynamaktan biktim...

Yorum

• Oyundaki ilk izlenimlerim gayet iyi, hoşuma gitti diyebilirim. Şimdi eve gidip evde oyunu kuracağım ve daha sonra tam bir yorum yapabilirim artık

Trabzonspor ilk 11'inde Zokora, Burak ve Mierzejevski yüzleri de tam yapılmış şekilde bu gelişmeyi sevdim
                              t @Selim_Turan

Yorum

• Football Life'te Başkanlık moduda var.100 GP karşılığında Veri Yükleme'den oyune eklenebiliyor.Girdim açtım şimdi pek bir fırsatım olmadı detalı incelemeye.Sizlerinde bakmasını öneririm.Başkan oluyorsunuz Farklı bi his.Bakalım Sadri Şener'e atıp tutmak kadar kolaymıymış başkanlık
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X