Hakemler gerçekten berbat.Adama pres dahi yapılmıyor ya her şeye faul PES'de maalesef her sene gittikçe hakemler saçmalıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PES Serisi
Daraltma
X
-
Beyler adama hemen dalmayın özellikle kanatlardan topla gelen adamın önüne geçin pres tuşuna hafif dokunuşlarla rakibe yaklaşın rakibin hamlesini bekleyin ilk o yapsın sonra baskı yapın üzerine ve topu çalmayı deneyin, bu şekilde faulsüz top çalabilirsiniz. diğer türlü lambada diye adama girince hakem galiba orantısız gelindiğinden faul çalıyorbide bundan önceki serilerde çift adamla pres yapma çoğu yerde başarılı oluyordu ama 2012 de bu çok riskli. kullanmanızı tavsiye etmem.
ortadan gelen ataklarda ise arkadan stoper seçip ileri koşu yapan rakip oyuncunun peşine takın gelen ara paslarını bu şekilde kapabilirsiniz. zaten öndeki adam pası atan adama kendi baskı da yapıyor. defans sistemi çok değişmiş ve zorlaşmış. ben bu şekilde biraz olsun idare ediyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Vallahi demoyu oynarken varolan hatalardan sonra burada gezindim.Herkes şöyle zor oynanıyor falan demiş ama Benfica'yı ilk maçımda 2-0 yendim az önce.En İyi Oyuncu seçeneğinde hemde.Henrique'ye 64 vermişler ama Pes 11'de 77'lik falan oynardı.Ayrıca Alanzinho Pes11'de 86-87 overall alırdı.
Kısmet miydi bilmiyorum ama ilk maçımda oyunun zorluğu anlamında çok abartı görmedim9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin yama cikiyormus. Takimlar güncellenecek ve 29 takimin formalari yenilenecek. Umarim bizim cubuklu formayi düzeltirler.
- Alıntı
Yorum
-
Dün daha yeni oynamaya başladım.Benim de benzer şikayetlerim var !
En zor seviyeden oynadığımı belirteyim.O kadar uğaşıyorum gol atmak için.Güya rakibi pas manyağı yapıyorum ama benim başım dönüyorO yüzden bu taktikten vazgeçtim, kanatlara iniyorum.Daha kolay sanki böyle gol atması.Ya direk sen vuruyorsun ya rakip sektiriyor tamamlıyorsun.Yediğim saçma sapan gollerde cabası.Ne Onur ne Tolga derdime çare olmadı, çok yavaş gelen topları bile içeri alabiliyorlar.
Her takımdan en az 3-5 arası gol yiyorum.Tek galibiyetim var o da Barca'ya karşı
Bu arada birşey sorayım.Ben taktiği bir türlü değiştiremiyorum oyuna başlamadan.Hep ilk kaydedileni getiriyor ekran.Nasıl yapacağız onu arkadaşlar ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün daha yeni oynamaya başladım.Benim de benzer şikayetlerim var !
En zor seviyeden oynadığımı belirteyim.O kadar uğaşıyorum gol atmak için.Güya rakibi pas manyağı yapıyorum ama benim başım dönüyorO yüzden bu taktikten vazgeçtim, kanatlara iniyorum.Daha kolay sanki böyle gol atması.Ya direk sen vuruyorsun ya rakip sektiriyor tamamlıyorsun.Yediğim saçma sapan gollerde cabası.Ne Onur ne Tolga derdime çare olmadı, çok yavaş gelen topları bile içeri alabiliyorlar.
Her takımdan en az 3-5 arası gol yiyorum.Tek galibiyetim var o da Barca'ya karşı
Bu arada birşey sorayım.Ben taktiği bir türlü değiştiremiyorum oyuna başlamadan.Hep ilk kaydedileni getiriyor ekran.Nasıl yapacağız onu arkadaşlar ?
Veri Yönetimi kaydet oradan taktiğini kaydediyorsun.Maça girmeden önce yaparsan sıkıntı olmaz.
Ayrıca kanatlardan gol atma konusunda katılıyorum , daha çok gol atma şansın oluyor.
Ayrıca ben Trabzonspor'da 4-2-2-2 gibi oynuyorum .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Pes 2012 hakkında çok iyi çok yararlı bilgiler var.
Bakmanızı tavsiye ederim. Fark yaratır gerçekten
Efsane futbol oyunu PES 2012'nin çıkmasına sayılı günler kala üretici firma oyunun oynanışı ile ilgili müşterilerine önemli bilgilerin aktarıldığı yeni bir video paylaştı.(Paylaşımından dolayı Alper Yaman'a teşekkür ederiz)
Burada da top kontrolü hakkında bilgiler bulunmaktadır.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Become a Legend'in tiryakisi oldum. Ondan baska bir oyun oynamiyorum.
Ama canimi sikan bir sey var. Takimin kaptani oldum ve su an Xavisi gibiyim, dünya kulüpleri pesimde, ama bir türlü duran toplari kullandirmiyolar bana. Sinir oluyorum bui duruma yauf.Onun haricinde bir sikintim yok.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.10.2011, 20:37.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Football Life'te Başkanlık moduda var.100 GP karşılığında Veri Yükleme'den oyune eklenebiliyor.Girdim açtım şimdi pek bir fırsatım olmadı detalı incelemeye.Sizlerinde bakmasını öneririm.Başkan oluyorsunuzFarklı bi his.Bakalım Sadri Şener'e atıp tutmak kadar kolaymıymış başkanlık
9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
Yorum