Trabzon Lisesi’nin Fen Lisesi olduğuna dair onayın geldiği belirtilirken, okulun Fen Lisesi Statüsünde öğrenci alacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, lisenin 98 öğrenciyi yatılı olarak alacağı ve pansiyonlu olacağı kaydedildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Trabzon Lisesi’ni Anadolu Lisesi’nden Fen Lisesi statüsüne koyduğu belirtildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon Lisesi | Efsane Lise Fen Lisesi Oldu
Daraltma
X
-
Trabzon Lisesi Fen Lisesi oldu
08 Haziran 2010 / 14:25
Trabzon'un en önemli eğitim kurumlarından olan Trabzon Lisesi eğitimine artık Fen Lisesi olarak devam edecek.
1887 yılında eğitim-öğretime başlayan Trabzon Lisesi, bir süredir Anadolu lisesi statüsünde yürüttüğü hizmetine bundan sonra Fen lisesi olarak devam edecek.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
-
Bu iyi mi kötü mü oldu yorum yapmakta çekiniyorum. Ben de Yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum (eski süper lise). Liseden mezun olduktan bir yıl sonra tüm okul kadrosunu değiştirmişlerdi neredeyse. Yeni öğretmenler gelmişlerdi. Şuanki durumunu bilmiyorum ama fen lisesi kalitesinde eğitim verebilecekler mi orasını zaman gösterecek bakalım
Yine de hayırlı olsun ne diyeyim. Zaten havalı bir okuldu daha da havasını arttırmışlarUnut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iyi mi kötü mü oldu yorum yapmakta çekiniyorum. Ben de Yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum (eski süper lise). Liseden mezun olduktan bir yıl sonra tüm okul kadrosunu değiştirmişlerdi neredeyse. Yeni öğretmenler gelmişlerdi. Şuanki durumunu bilmiyorum ama fen lisesi kalitesinde eğitim verebilecekler mi orasını zaman gösterecek bakalım
Yine de hayırlı olsun ne diyeyim. Zaten havalı bir okuldu daha da havasını arttırmışlar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iyi mi kötü mü oldu yorum yapmakta çekiniyorum. Ben de Yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum (eski süper lise). Liseden mezun olduktan bir yıl sonra tüm okul kadrosunu değiştirmişlerdi neredeyse. Yeni öğretmenler gelmişlerdi. Şuanki durumunu bilmiyorum ama fen lisesi kalitesinde eğitim verebilecekler mi orasını zaman gösterecek bakalım
Yine de hayırlı olsun ne diyeyim. Zaten havalı bir okuldu daha da havasını arttırmışlar
gerçekten tam bir hava yani balon bir okul .. idarecilerinin göz boyamaları ve diğer okulları kötülemeleri sayesinde havalı ... ancak disiplin konusunda tebrikleri hak ediyorlar
- Alıntı
Yorum
-
ben havalı kelimesini daha çok öğrencilere istinaden söylemiştim. Gerçi haklısınız okul da öyle. Yalnız bir özel okul havası var onun da hakkını yiyemeyiz
Örneğin; bir kız öğrenciyseniz eteğiniz boyu dizlerinizin üzerinde, ayağınızda da Harley Davidson bir bot bulunmalı. En garip olanı daa yaz kış bu botları giyiyorlardı yaaaUnut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben havalı kelimesini daha çok öğrencilere istinaden söylemiştim. Gerçi haklısınız okul da öyle. Yalnız bir özel okul havası var onun da hakkını yiyemeyiz
Örneğin; bir kız öğrenciyseniz eteğiniz boyu dizlerinizin üzerinde, ayağınızda da Harley Davidson bir bot bulunmalı. En garip olanı daa yaz kış bu botları giyiyorlardı yaaa
Ankara'da İstanbul'da her yerde bu korkunç ayakkabılardan var.Bu sıcaklarda hala giyen var yahu.
- Alıntı
Yorum
-
Annem o botları gördügünde soba borusu gibi bunlar demişti ççç ççç ççç
Kardeşim de almak istediğinde aldırmadı. Ona normal olan botlardan aldıydıkEy gidiii... özenti gençlik iştee!
Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
yabancı dil ağırlıklı lise demek misyoner okulları demektir hangi ülkede görülmüştürki kendi dilini bir kenara koyupda yabancı dil ile eğitim verildiği dünya dili inglizce değildir.Kimin sömürgesi isen o ülkenin dili sana dünya dili diye yutturulur.Gidip bir cezayirliye sorun dünya dili nedir diye o da size fransızca der nerede okumak hayalin dersen paris der. Git bir türk e de dünya dili ne inglizce nerede okumak istersin de amerika der bı ladar işte
- Alıntı
Yorum
-
bu gün dilini unutan yarın milletini unutur sonra tarihden silinir. bir nesil sonra
- Alıntı
Yorum
Yorum