Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Lisesi | Efsane Lise Fen Lisesi Oldu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kullandığım üslubumda ne varmış merak ettim, alt tarafı iki tane argo kelime kullandım.Herhangi bir karşılaştırma da yapmadım.Şu konuyu baştan sona okuyunca kıyaslama yapan kişiler ile durduk yere diğer liselere dil uzatanlar belli.En büyük Trabzon Lisesi diyelim de gönlünüz hoş olsun bari, sanki Trabzon Lisesi forumlarındayız arkadaş, dilediğiniz gibi at koşturun tamam..
    Üslubundaki yanlışı bir sonraki kelimelerinde sen de söylüyorsun zaten.

Sıkıldım vallahi.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kullandığım üslubumda ne varmış merak ettim, alt tarafı iki tane argo kelime kullandım.Herhangi bir karşılaştırma da yapmadım.Şu konuyu baştan sona okuyunca kıyaslama yapan kişiler ile durduk yere diğer liselere dil uzatanlar belli.En büyük Trabzon Lisesi diyelim de gönlünüz hoş olsun bari, sanki Trabzon Lisesi forumlarındayız arkadaş, dilediğiniz gibi at koşturun tamam..
      hiç kimsenin öyle bir şey dediği yok. bence siz olayı farklı algılayıp yorulmuyorsunuz
      Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Kapatın gitsin ya.

Ben sadece bir haber paylaşmak istemiştim.

Olay çığrından çıkmış , bunda bizimde katkımız olmuş.

Her başlıkta birbirimizi yiyecek bir nokta buluyoruz.

Başlığı açan kişi olarak kapatılmasından yanayım.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TSAL kadar disiplinli bir lise görmedim

Kanunilerin onlardan önce Fen Lisesi olmamız hoşlarına gitmemiş sanırım
          işte buraya dikkat...birincisi:bizim Fen Lisesi olmak gibi bir derdimiz yoktur.çünkü herkes bilir Trabzonun en güzide lisesi Kanuni ANADOLU lisesidir...ayrıca biz özünden beri Anadolu lisesiyiz.yani böyle bir karşılaştırma vs. yakışıksız kalır.hoşumuza gitmemişmiş.nolacak yani isiminizde Fen olunca.sonuç değişmiyorya Kanuni Ekolünü her şartta koruyor sonuçta...bizler ismin başına eklenen sıfatlarla değil başarılarımızla Trabzon'da ve Türkiyede anılırız...

ve bence konu gereksizleşmeye başladı.sonuçta hepimiz bu millete hizmet için okuyoruz.bu tip başlıkla okullara eklenen sıfatların karşılaştırılması olayın kayması saçmalaştı.gerek yok.o lise bu lise sonuçta BİZiz...konunun ömrü dolmuşut bu nedenle bence ama yönetici abilerim doğrusunu bilir...

Yorum

Ne kadar kuyruk acısı varmış arkadaş bu lise mevzuunda.

Altı üstü iki tane lise, nedir alıp veremediğiniz yahu?
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
            Yükleniyor...
            X