Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Lisesi | Efsane Lise Fen Lisesi Oldu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Lisesi | Efsane Lise Fen Lisesi Oldu

Trabzon Lisesi’nin Fen Lisesi olduğuna dair onayın geldiği belirtilirken, okulun Fen Lisesi Statüsünde öğrenci alacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, lisenin 98 öğrenciyi yatılı olarak alacağı ve pansiyonlu olacağı kaydedildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Trabzon Lisesi’ni Anadolu Lisesi’nden Fen Lisesi statüsüne koyduğu belirtildi.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Trabzon Lisesi Fen Lisesi oldu
    08 Haziran 2010 / 14:25
    Trabzon'un en önemli eğitim kurumlarından olan Trabzon Lisesi eğitimine artık Fen Lisesi olarak devam edecek.

1887 yılında eğitim-öğretime başlayan Trabzon Lisesi, bir süredir Anadolu lisesi statüsünde yürüttüğü hizmetine bundan sonra Fen lisesi olarak devam edecek.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İyi ya artık Trabzonsporlu futbolcular oda okuyamayacak.Müstakbel futbolcuları yani.

Yorum

Bu iyi mi kötü mü oldu yorum yapmakta çekiniyorum. Ben de Yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum (eski süper lise). Liseden mezun olduktan bir yıl sonra tüm okul kadrosunu değiştirmişlerdi neredeyse. Yeni öğretmenler gelmişlerdi. Şuanki durumunu bilmiyorum ama fen lisesi kalitesinde eğitim verebilecekler mi orasını zaman gösterecek bakalım

Yine de hayırlı olsun ne diyeyim. Zaten havalı bir okuldu daha da havasını arttırmışlar
        Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

müdürünün görev süresini uzatmak için elinden geleni yapıyor ... okul bişe kazanmıyor ... öğrenci kalitesi ortada

Yorum

İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu iyi mi kötü mü oldu yorum yapmakta çekiniyorum. Ben de Yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum (eski süper lise). Liseden mezun olduktan bir yıl sonra tüm okul kadrosunu değiştirmişlerdi neredeyse. Yeni öğretmenler gelmişlerdi. Şuanki durumunu bilmiyorum ama fen lisesi kalitesinde eğitim verebilecekler mi orasını zaman gösterecek bakalım

Yine de hayırlı olsun ne diyeyim. Zaten havalı bir okuldu daha da havasını arttırmışlar
            Yomra Fen'deki öğretmenler oraya geçecekmiş diye duydum. Yomra da rahatlıkla güzel bir kadro kurabilir zaten.

Yorum

gerçekten tam bir hava yani balon bir okul .. idarecilerinin göz boyamaları ve diğer okulları kötülemeleri sayesinde havalı ... ancak disiplin konusunda tebrikleri hak ediyorlar

Yorum

Havasının sadece bir balon olduğu aşikar.

Yorum

ben havalı kelimesini daha çok öğrencilere istinaden söylemiştim. Gerçi haklısınız okul da öyle. Yalnız bir özel okul havası var onun da hakkını yiyemeyiz

Örneğin; bir kız öğrenciyseniz eteğiniz boyu dizlerinizin üzerinde, ayağınızda da Harley Davidson bir bot bulunmalı. En garip olanı daa yaz kış bu botları giyiyorlardı yaaa

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

ben havalı kelimesini daha çok öğrencilere istinaden söylemiştim. Gerçi haklısınız okul da öyle. Yalnız bir özel okul havası var onun da hakkını yiyemeyiz

Örneğin; bir kız öğrenciyseniz eteğiniz boyu dizlerinizin üzerinde, ayağınızda da Harley Davidson bir bot bulunmalı. En garip olanı daa yaz kış bu botları giyiyorlardı yaaa
                    Eskiden harleydi, şimdi de UGG olmuştur herhalde.

Ankara'da İstanbul'da her yerde bu korkunç ayakkabılardan var.Bu sıcaklarda hala giyen var yahu.

Yorum

Annem o botları gördügünde soba borusu gibi bunlar demişti ççç ççç ççç

Kardeşim de almak istediğinde aldırmadı. Ona normal olan botlardan aldıydık Ey gidiii... özenti gençlik iştee!

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Tüm liseler Anadolu ve Meslek Lisesi diye 2 ye ayrılacak diye haberler dolaşıyordu.
                        Eğitim camiasından birileri aydınlatsın bizi.
                        Sen ağlat biz severiz seni...
                        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                        ts_mania

Yorum

Bir karar versinler artık önce Anadolu lisesi sonra Fen lisesi ben okuduğumda sadece Lise idi Trabzon lisesi de denmez bu okula adı Lise'dir.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

yabancı dil ağırlıklı lise demek misyoner okulları demektir hangi ülkede görülmüştürki kendi dilini bir kenara koyupda yabancı dil ile eğitim verildiği dünya dili inglizce değildir.Kimin sömürgesi isen o ülkenin dili sana dünya dili diye yutturulur.Gidip bir cezayirliye sorun dünya dili nedir diye o da size fransızca der nerede okumak hayalin dersen paris der. Git bir türk e de dünya dili ne inglizce nerede okumak istersin de amerika der bı ladar işte
                            www.akyuzkalip.com
                            www.facebook.com/akyuzkalip
                            www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

bu gün dilini unutan yarın milletini unutur sonra tarihden silinir. bir nesil sonra
                              www.akyuzkalip.com
                              www.facebook.com/akyuzkalip
                              www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X