Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Lisesi | Efsane Lise Fen Lisesi Oldu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bizim dönemde de bir adam gelmişti

Güya çok ünlüymüş , ama hiç tanımıyorduk.

Mehmet Ali Yılmaz konferans salonuna

Mızıka çalıp , saçma sapan şarkılar söyledi gitti

Bizde ders boş geçti diye sevinmiştik
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Ben Yurtdisinda dogdum ve hep merak etmisim bu Fen Lisesi felan ne.Türkiyede sistem nasil.Burde 4 siniftan sonra ögrenciler 4 cesit Okula dagiliyor(Haupt,gesamt,Real,Gymnasium)Türkiyede nasil.Ve Liseler arasi fark ne?Türkiyedeki akrabalar her sene bir telasa giriyorlar cocuklari hangi Liseyi kazanacak diye.Ileri icin bu kadar etkiliyormu hayati hangi Liseyi kazandi diye??
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu gün dilini unutan yarın milletini unutur sonra tarihden silinir. bir nesil sonra
        çok yerinde bir söz

bakın almanlarla ingilizce konuşumazsınız almanlar fazla konuşmak istemezler adamlar dillerine sayip çıkarlar
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

KAL'cılara ne oluyor onu anlamıyorum ben de. Havaymış, cıvaymış, balonmuş. O zaman boş laflarla balonlarla uğraşmayın, derslerinize çalışın.

Hadi bakalım, TL vs KAL

Başka işimiz gücümüz yoktu.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz tarihine birşey demedik ki Ufuk, bizim söylediklerimiz şimdiki yönetenlere ve yönetim şeklinedir.Ben de zamanında çok gitmek istemiştim Trabzon Lise'sine ama iyi ki de gitmemişim diyorum şimdi.(Bu arada beni o zaman 750 liralık kayıt parası yüzünden babam okula yazdırmamıştı.sene 2001)
            senede belli ki bu kayıt parası yüzünden sallıyosun liseye..

Yorum

Gökçe abi sende TL mezunu musun.

Bizim bir hocamızda TL mezunuymuş derste anlatıyordu , hocam aynı liseden mezunmuşuz dedim güldü

Ama bişeye yaramadı

Yorum

Bu alemde kral TSAL, TL orda KAL

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökçe abi sende TL mezunu musun.

Bizim bir hocamızda TL mezunuymuş derste anlatıyordu , hocam aynı liseden mezunmuşuz dedim güldü

Ama bişeye yaramadı
                  Evet, 98 TL mezunuyum.

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunları ben yazmadım heralde.

Sence söz söyleyen olmuş mu

Bunlardan olabilir mi

benim mesajımı alıntı yapmışsın ama dikkatli okumadığın belli, benim mesajımda herhangi bir okula yönelik söz yok, yapılan işlere yönelik genel bi eleştriydi ki hala aynı düşüncedeyim madem bu kadar kolay tüm okulları fen lisesi yapsınlar...

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Yurtdisinda dogdum ve hep merak etmisim bu Fen Lisesi felan ne.Türkiyede sistem nasil.Burde 4 siniftan sonra ögrenciler 4 cesit Okula dagiliyor(Haupt,gesamt,Real,Gymnasium)Türkiyede nasil.Ve Liseler arasi fark ne?Türkiyedeki akrabalar her sene bir telasa giriyorlar cocuklari hangi Liseyi kazanacak diye.Ileri icin bu kadar etkiliyormu hayati hangi Liseyi kazandi diye??
                    Liseler arasındaki fark eğitim kalitesi, imkanları, öğrencilerin durumu, öğretmenlerin durumu hepsi etkili bu farklılıklarda. İlerisi için hayatı etkilediği yüzde yüz doğru ama ne derece etkiler orası tartışılır, bence burdaki en önemli belirleyici unsur kişinin kendisi..
                    Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                    Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

maalesef efsane lisede okuyamadım...

Yorum

İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benim mesajımı alıntı yapmışsın ama dikkatli okumadığın belli, benim mesajımda herhangi bir okula yönelik söz yok, yapılan işlere yönelik genel bi eleştriydi ki hala aynı düşüncedeyim madem bu kadar kolay tüm okulları fen lisesi yapsınlar...
                        Evet senin mesajı iyi okumamışım.

Yorum

İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senede belli ki bu kayıt parası yüzünden sallıyosun liseye..
                          Haaa ervet o yüzden sallıyorum, beni küçük gördüler ondan.Fakirdim veremedim o parayı, haa orda okumak ayrıcalık mı belki sizin için öyledir.Benim çok arkadaşlarım oldu Trabzon Lisesi'nden karşılatırma yapmak için.Onlar da lafta hep söylerlerdi bizim hocalarımız şöyle iyi böyle iyi diye ama ne hikmetse sınava girince hepsi benim arkamda kaldı.Benim balon dediğim olay budur.Sözüm burun kıvıranlara.

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haaa ervet o yüzden sallıyorum, beni küçük gördüler ondan.Fakirdim veremedim o parayı, haa orda okumak ayrıcalık mı belki sizin için öyledir.Benim çok arkadaşlarım oldu Trabzon Lisesi'nden karşılatırma yapmak için.Onlar da lafta hep söylerlerdi bizim hocalarımız şöyle iyi böyle iyi diye ama ne hikmetse sınava girince hepsi benim arkamda kaldı.Benim balon dediğim olay budur.Sözüm burun kıvıranlara.
                            para verip vermemek değil aslolan. ben girerkende para istediler. tanıdık hoca vardı para vermedim...ha o para mevzusuna takılırsan o zaman nereye gidersen git para istiyodular. ki hala bu durm böyle ilkokullarda bile. miktarda oynamalar var. bak bende sana benim arkadaşlarımdan bir kuple sunayım. ihsan koz mezunuyum. liseye geçenlerin çoğu Trabzon lisesine girmiştir. ve şu anda da mezun oömuşlardır. arasında ingilizce öğretmeni de vardır. iktisatçısıda vardır. televizyon okuyanıda vardır. dişçilik okuyanıda vardır. tercümanlık okuyanıda vardır. kimya okuyanıda vardır. harita mühendiside vardır. makine mühendiside vardır.....o sınıfımın yüzde 70 Trabzon lisesine yazılmıştır. onların % 90 bir üniversite bitirmiştir.

illa biri birlerinin arkasında kalacak. herkes önde olamaz yaa

Yorum

okulu büyük yapan şey duvarları yada kadrosu yada yönetimi değildir ... okulu büyük yapan şey başarılarıdır (üniversiteye öğrenci yetiştirme konsunda)...

trabzon lisesinin bizim duymadığımız bi başarısı mı var üniversite sınavlarında .. hepimizin gözünden kaçan bir şey mi var ... ? türkiye derecesi mi var .. yomra fen lisesi ve kanuni anadolu lisesi dışında böyle bi derece yok ... kaldıki yomra bile henüz kanuni eski adıyla ''trabzon anadolu'' lisesinin başarısını yakalayamamıştır ...

trabzon lisesi sporcu yetişrtirmek gibi bir misyon üstlenmiş .. son yıllarda bi eğlim var sınavlara daha yolun başındalar .. fen lisesi olmayı haketmiyor

Yorum

Tamam, Kanuni Anadolu Lisesi Trabzon Lisesini döver.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X