Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Lisesi | Efsane Lise Fen Lisesi Oldu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hava konularına katılmıyorum

ama bu lise anadolu olduğundan sonra Trabzonda ki ve bence Türkiyede ki konumunu, önemini kaybetti. şimdide fen lisesi olmuş 2 sene sonrada özel üniversite olur bu gidişle.

Yorum

hiçbir özelliği olmayan, sadece tarihi binası nedeniyle saygıyı hak eden ve Trazbon Lisesi olarak yıllarca hizmet eden bu güzel lise son zamanlarda hava-cıva işlerine fazla kaydı.müdürü arkasını sağlama dayamış, kendini bişe sanan şahsınaklınca Anadolu lisesi sonra fen lisesi bilmem ne lisesi diye isimlendirmelerle şana şöhret kazanacağını düşünmesi de bi acizliktir bence.ayrıca Cihan demişsinki disiplinleri güzel.nesi güzel, adam yasa, yürürlük bilmeden kafasına göre iş yapıyor bu mudur yani.ben o okulda olsam çoktan o müdüre davayı açmış Hukuk Devletinin bana verdiği yetkilerle onu çoktan sürdürmüştüm.ama orda okuyanlar ya cahilliklerinden ya korkularından ses çıkarmıyolar bu müdür de kendini bişe sanıyor.yazık sadece.
      neyse ne sonuç olarak ister fen lisesi olsun ister kolej olsun hava-cıva işlerini düşünen bu zihniyetin trabzonda ne bir ekolü vardır ne de olacaktır...

Yorum

Arkadaşlar Trabzon Lisesi hakkında konuşurken lütfen dikkat edin. Tamam bu lisenin önemini bilmiyor olabilirsiniz ama gidip öğrenmeniz gerekir. Trabzon Lisesi Türkiye'nin sayılı liselerinden biridir. Ben ordan mezun oluncaya kadarda öyleydi. Şimdi Anadolu ve devamında da fen lisesi olmasının nedenlerini bilmiyorum. Eğer Ömer Eyüpoğlunun bu oluşumlardan çıkarı varsa onun bileceği şeydir. Bu Trabzon Lisesinin önemini değiştirmez. Trabzonspor 26 senedir şampiyon olamamasına rağmen hala büyükse Trabzon Liseside bir ömer eyüpoğlu yönetimyle de küçülecek değildir.

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yabancı dil ağırlıklı lise demek misyoner okulları demektir hangi ülkede görülmüştürki kendi dilini bir kenara koyupda yabancı dil ile eğitim verildiği dünya dili inglizce değildir.Kimin sömürgesi isen o ülkenin dili sana dünya dili diye yutturulur.Gidip bir cezayirliye sorun dünya dili nedir diye o da size fransızca der nerede okumak hayalin dersen paris der. Git bir türk e de dünya dili ne inglizce nerede okumak istersin de amerika der bı ladar işte

Olayı farklı bir boyuta taşımanızı çok saçma buldum doğrusu. Yabancı dil ağırlıklı lisenin diğerlerinde farkı daha fazla saat İngilizce olmasıdır ve ek olarak hazırlık okumaktır. Eee ben bu okul mezunuyum da ne oldu? Üniversiteside İngilizce okudum da ne oldu? Sömürüldüm mü? Yapmayın lütfen basit düşüncelerden kurtulalım artık. Siz şimdi bir gün dünyanın her köşesinde Türkçe konuşulmaya başlandığında da bu sefer dersiniz "yok canım olur mu öyle şey" Sömürgecilikle alakası yok bunun. Dünya büyüyor dolayısıyla biz küçülmeyelim. Bir şekilde ayak uydurmalıyız. İster İngilizce öğrenin ister İspanyolca ama sonuçta hiç bir dil bilmeden de bir yerlere varamayız maalesef.
          Saygılar...
          Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Ufuk nasıl dikkat etmemiz gerekiyor anlayamadım ben, belli ki Trabzon Lisesi'nden mezunsun.

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ufuk nasıl dikkat etmemiz gerekiyor anlayamadım ben, belli ki Trabzon Lisesi'nden mezunsun.
              murat yazdılarımdan sadece ilk cümleyi okuduğun aşikar. devamında zaten diyorum ora mezunuym diye . Trabzon Lisesi gerek Trabzonspor'a gerek sanata gerek siyasete akılına gelebilecek Trabzonlu olan çoğu önemli kişinin mezun olduğu yerdir ..

en basiti Trabzonspor dergisi alıyorsundur. 70 küsür sayı oldu bu dergi çıkalı. rahat 50 sayısı vardır bende. orda yazılan her tarihi yazıda muhakakl Trabzon Lisesinin adı geçmektedir.

Yorum

Biz tarihine birşey demedik ki Ufuk, bizim söylediklerimiz şimdiki yönetenlere ve yönetim şeklinedir.Ben de zamanında çok gitmek istemiştim Trabzon Lise'sine ama iyi ki de gitmemişim diyorum şimdi.(Bu arada beni o zaman 750 liralık kayıt parası yüzünden babam okula yazdırmamıştı.sene 2001)

Yorum

İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tüm liseler Anadolu ve Meslek Lisesi diye 2 ye ayrılacak diye haberler dolaşıyordu.
                  Eğitim camiasından birileri aydınlatsın bizi.
                  Niye liseye mi gideceksin

Yorum

O kadar kayıt parası mı? ne dersun sen?

Ben de orada okudum ama sanırım bir yıl daha önceydi.(uzun zaman oldu hatırlayamıyorum ) Ben öyle bir para vermemiştim ama çok zor kaydolmuştum onu hatırlıyorum. Yaa bakın cidden farklı bir boyuta kayıyor konu. Bizim dönemimizde gerçekten çok iyiydi okul. Hocalarımız iyiydi. ÖSS sınavında büyük başarılar gelmişti. Hatta biz mezun olmadan 1 yıl önceydi sanırım Trabzon Lisesi erkek futbol takımı dünya birincisi olmuştu... vs. bir çok başarıya imza atılmıştı daaa ben fen lisesi olmasına biraz şaşırdım o kadar. Çünkü çok köklü bir lise (ben doğmadan 100 yıl önce kurulmuş ) ve geçmişi başarılarla dolu. Ne diyelim ... bundan sonra da öyle olur inşaallah

Ha bu arada şimdi bana birisi hangi lise mezunusun diye sorarsa Trabzon Fen Lisesi mi diyeceğim??? çok havalı duruyor yaaaaaaa ççç ççç ççç

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Fen Lisesi olmak bu kadar kolaysa tüm liseleri Fen lisesi yapsalarya, eğitim kalitemiz artar ) yerseniz..
                      Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                      Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

Trabzon Lisesine nedir zorunuz.

Niye laf atıyorsunuz anlamadım.

Madem okumadınız nerden biliyorsunuz havalı balon olduğunu , gelip girmişliğiniz varmıdır acep.

Bende diyorumki Kanuniniyle eş değer hoca kalitemiz vardı.

Var mı bir değerlendirme hususu

Başarı belgeleri le dolu duvarlarımızı gördünüz mü

Yada Dünya şampiyonluğu veya Dünya 2. olduğumuz kupayı yanyana olduğunu gördünüz mü

Trabzon Lisesi Büyüktür.

Her zaman büyük kalacaktır.

Ne derseniz deyin , Müdürü beğenmiyorsanız müdüre laf atın okula değil
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Ne diye bu kadar celallendin anlayamadım ben.

Okula, okulun geçmişine laf söyleyen mi oldu ?

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Havasının sadece bir balon olduğu aşikar.
                            İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiçbir özelliği olmayan, sadece tarihi binası nedeniyle saygıyı hak eden ve Trazbon Lisesi olarak yıllarca hizmet eden bu güzel lise son zamanlarda hava-cıva işlerine fazla kaydı.müdürü arkasını sağlama dayamış, kendini bişe sanan şahsınaklınca Anadolu lisesi sonra fen lisesi bilmem ne lisesi diye isimlendirmelerle şana şöhret kazanacağını düşünmesi de bi acizliktir bence.ayrıca Cihan demişsinki disiplinleri güzel.nesi güzel, adam yasa, yürürlük bilmeden kafasına göre iş yapıyor bu mudur yani.ben o okulda olsam çoktan o müdüre davayı açmış Hukuk Devletinin bana verdiği yetkilerle onu çoktan sürdürmüştüm.ama orda okuyanlar ya cahilliklerinden ya korkularından ses çıkarmıyolar bu müdür de kendini bişe sanıyor.yazık sadece.
                            neyse ne sonuç olarak ister fen lisesi olsun ister kolej olsun hava-cıva işlerini düşünen bu zihniyetin trabzonda ne bir ekolü vardır ne de olacaktır...
                            İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fen Lisesi olmak bu kadar kolaysa tüm liseleri Fen lisesi yapsalarya, eğitim kalitemiz artar ) yerseniz..
                            Bunları ben yazmadım heralde.

Sence söz söyleyen olmuş mu

Bunlardan olabilir mi

En son bordo61 tarafından düzenlendi; 08.06.2010, 22:21.

Yorum

Neyse Tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok.

Çünkü Trabzon Lisesi

İsimlerle değil ,Tarihiyle başarısıyla büyük olmuştur.

Müdürün uçuk ötesi kayıt parası aldığı doğrudur.

Ancak ben vermedim
                              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 08.06.2010, 22:28.

Yorum

Benim dönemimde Fuat Saka gelmişti okula. O da Trabzon Lisesi mezunuymuş. Eski karnesini çıkartıp yeniden verdiler adama. Müzik dersi 3 müydü neydi çok gülmüştük... ççç ççç ççç

neyse başlığın seyrini değiştirdiğim için özür dilerim

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X