Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar ampır ampır konuşmayın bizimkiler de telefon görüşmelerine yakalanmış olsalardı şu an ifade çin içerdeydiler, kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz.

Oldu da bizimkilerden de bir mevzu çıktı, düşürsünler Trabzonspor'u benim gönlüm rahat.
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fener şike , teşvik yaptı diyenlere inanıyorsak

Trabzonspor'da teşebbüs yaptı diyenlere neden inanmıyoruz ?
      yahu fener için sadece iddia yok. iddia + belge + resim + video var fb için. bizim için olansa sadece bir iddiadan ibaret veya belgede bir yerlerde ismimiz geçiyor süreçte. söz konusu teşebbüs ispatlanana kadar bir şeylere inanmak saçma olur. Eğer ispatlanırda suçlu olduğumuz kesinleşirse taraftar olarak oturup hep beraber ağıt yakarız ama şu an için kendimizi ve başkalarını germenin bi anlamı yok. şunu da unutmayalım lütfen polisin yaptığı her açıklamadan sonra "bayrakları hazırlayın." "kutlamaya hazırlanın." "istanbulu yakalım." gibi şeyler yazmayalım lütfen. olay lehimize sonuçlanırsa kutlamaya o zaman başlarız.
      http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar Trabzonspor'un adı kesin olarak geçiyor fakat ispatlanan bir durum yok. O yüzden bizden hiç kimse içeride değil.
        arkadaşlar açık konuşalım ilk alınanlar silahlı örgüt için alındı bize öyle biri yok diğerleri şike için olabilir korkum oki bizden ya nevzat yada sadri alınabilir. tek güvendiğm nevzat o adam bu işleri yapabilecek adam değil.
        KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şimdi benim acayip uykum var ama yatamıyorum. eksik teşebbüs mü oluyor bu
          yatağa doğru yol alıp yolda düşersen eksik teşebbüs olur.

Yorum

• lan berna laçin bile yorum yapıyo anasını satiim kalkın yatalım yav

Yorum

• bu ekrem hangi kanalda konusuyor suan?

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4 Kişi kalmış..
                Jet hızıyla mı ilerlemiş. Daha 10 dakika önce NTV Spor'da 9 kişi kaldığı söylendi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ‎"Takımdaki herkes şampiyonluğu konuşuyor. Kamp erken bitebilir. Şenol Güneş son 4-5 gündür çok neşeli.."

- Barış Yurduseven -
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu 20 dakka içinde ''ay küme düştük, yazıklar olsun şuna, buna'' diye ortalığı ayağa kaldıran arkadaşlardan kendi adıma utandığımı belirtmek istiyorum. Süreci iyi takip etmiyorsanız bari ortalığı velveleye vermeyin. Yazık.
                    Sen utanmana devam et.. Bizim için önemli olan şereftir.. Milletin korkusu ucundan da olsa bu işe bulaşmak..
                    Not Important..

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya'nın kızgınlığı şikenin yapılmasına değil; bunun yakalanmasınadır.
                      ççççççççççççççç

Yorum

• anlaşılan kimse söylediğimi dikkate almıyor

Beyler Alın size hukuku kurtulduğumuzun kanıtı

lütfen bir daha gündeme getirmeyelim.

Yorum

• Ya renkdaşlar ben iyice tırsmaya başladım... Trabzonsporla ilgili bi telefon görüşmesi varmış ellerinde... Ah bu nevzat yakacak bizi ya...
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Star tv mahalle kavgasına döndü
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• fenersiz bir lig düşünemiyorum diyor adam ya lan şerefsiz şike yapılması emek çalınması çok hoşunuza gidiyor değil mi

Yorum

• Hahahahha StarTV'de womanfight!!!
                                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Yükleniyor...
                                X