Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @zagortenay76
    Nevzat Aydin
    Ne savcılık ne emniyet Trabzonspor ile ilgili herhangi bir ismin ifadesini almadan, federasyon Trabzonspor aleyhine bir karar veremez.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Baransu en son dediği kelimesi kelimesine

Trabzon a kupa ben zannet....Eğer Mehmet Ali Aydınlar ya hep ya hiç....Pas...Pas....Pas
      Bu pas kısımlarınıda söyledimi
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Mehmet Baransu en garanti cümleleri kuruyor ne oldu da adamı 2 dakika da şerefsiz ilan ettiniz ? İhtimalleri söylüyor. En doğrusu da bu
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muhabirlerin söylediklerini yorumluyorum: Hiç biri bizimle ilgili bir kayıt ya da belge görmüş değiller...Sadece Trabzon da denemiş ama olmamış bilgisinin üzerine konuşuyorlar.
          Ses kayıtları var kaynağım çok sağlam demeyi biliyor ama onu söyleyen muhabirler... Konu biz olunca her türlü ayak oyunu dönüyor. Fener'e gelince kem küm...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• şekip mosmoroğlu rahatsızlanmış adamlar korkudan ölecek galiba ya

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gözaltina alilanlar neden hemen hastalanir ya anlamis degilim yillarca kan emerken hastalanmiyanlar birden hastalaniyorlar. Bence devlet özal birtane hapishaneHastanesi yapsinda bunlar hasta nr yapmasin daha yeter insanlarla alay geciyorlar
              hayatının bittiğini, artık yaşayan bir ölü haline geleceğini düşünmeye başladığından.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adli muhabirlerin hangisi Nevzat Şakar'ın ismini ortaya attı ki biz burada konuşmak zorunda kalıyoruz?
                hemen hemen hepsi , ama aralarında en çok bilgi verilen sanırım Ekrem Açıkel

teşebbüs var

isim yok , delil yok , konuşma metni yok
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muhabirlerin söylediklerini yorumluyorum: Hiç biri bizimle ilgili bir kayıt ya da belge görmüş değiller...Sadece Trabzon da denemiş ama olmamış bilgisinin üzerine konuşuyorlar.
                  yanliz bu olay bir sekilde belgelenirse (telefon konusmasi vs.), ve diger belgelerle federasyona giderse verilecek karar icin, basimiz agirabilir...

Yorum

• Arkadaşlar Kanaltürk'teki yorumculardan ikisi Trabzon'a gider heralde ikisi de zannetmiyorum, gitmez dedi. Öyle anlaşılıyordu ki gitmez diyenler eldeki delilllere dayanarak değil de başka gerekçelerle (fener yanacaksa onlar da yansın, ya da onlara da kalmasın gibi) verlmeyeceğini düşünüyorlar. Çok ciddi deliller olsa diğer ikisi de bunlardan bahsedip olamayacağını söylerlerdi. Kaldı ki "en yakın aday Trabzon" diyen kişi Fener taraftarı olduğunu söyledi iki dakika önce üzüntüsünü belirtirken.
                    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                    96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• daha ne olcak ya
                      trabzonun bi tane sikenin icinde isi yokkkkkk
                      olamaz mümkünü yokkkk ya
                      neylen sike yapcaz renkdaslar parami var siyaset mi var??????
                      bizde yürek,seref,adalet (bursa sampion oldu),ve en önemli türkiye cumhuriyete saygimiz var,türk futbola hizmet ederiz,
                      bu sike sorunu bitsin herkes cezasini alsin,türk futbolu bir yerlere gelsin
                      sampion trabzoooonnnnnnnnnnn

Yorum

• mehmet ali aydınlar kararı vercekse trabzona vermez dedı... neden anlamadınız ..Birde zaten sadri şenerle kavgalılar düşünün artık işin içinden cıkın.

Yorum

• Nevzat Aydın twitter hesabı var mı???
                          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• inşallah bizim takımla olan iddialar sadece mehmet yıldız ın ki gibi geyik sahbeti kıvamındadır

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi geceler dedim ama bir daha yazacağım...Cok haklısın kardeşim...Milyonlarca insan dinliyor seni Baransu...3 gündür kitap okumuyorum bu olayı takip edeceğim diye...Yok muğlak, yok bilmem ne...Emin değilsen konuşma be birader...
                              Bende aynen isyerinde tv izler oldum, isler birikti yarin hazir olmasi gereken birsuru isim var hepsi kaldi sirf bu yuzden. Kafami dagitamiyorum. Suanki hislerim sampiyonluk macina 5 dk kalmis bir his o heyecan icim kipir kipir. Karnimdan gogsume dogru yukselen tuhaf bir duygu var.
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• soruştırmanın her satırında madur biziz. bu kadar haksızlığı seyredip te trabzona eksik teşebbüs ile şampiyonluk vermemek mantıklı değil. bize şampiyonluk verilse dahi maduruz çünkü emniyet olayı aylarca seyretmiş bende yönetici olsam acaba bizde yapsakmı diye düşünürüm

Yorum

Yükleniyor...
                                X