Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziya'nın kızgınlığı şikenin yapılmasına değil; bunun yakalanmasınadır.

Offfff çokk ciddi güldüm buna sağol....
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
    K.ATATÜRK

Yorum

• ziya nepayorsun....allirlar seni iceri ha.....alkolü cok aldi herhalde

Yorum

• Bazi arkadaslar burdaki renkdaslardan utandiklarini yaziyor...bende sunu söyleyeyim bende pozitif düsünen en azindan deneyen biriyim fakat bu camiya son 27 senede ugramadigi haksizlik, katlanmadigi aci kalmamisdir..onca hakkimiz yendi ve bunun üzüntüsünü hep taraftar cekti. aynisi bu sene yapildi sizde bu duygusallik bu kontrol edilmeyecek icimizdeki baski normal degilmi? sahsen kendi adima konusmak gerekirse icim icimi yiyorum yerimde duramiyorum bu git geller beni kötp sekilde yipratiyor..yazik günahdir

Yorum

• ekrem

Trabzonspor'un adını hiç vermedi..

61 paun ile şampiyon Bursa veya Trabzonspor diye ışık yaktı..
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gecen ayin 23'unde sike operasyonunu soyleyen kisi. Ayrica su ana kadar yanilmadi olaylarda...
            biliyorum bende o adam konuştukça adaletin yerini bulacağı düşüncesi kafama yatıyor ama yarın öbürgün adam bişe diyince sövmeyelim adama onun içinde fazla kapılmayalım furyalarına

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ziya'nın kızgınlığı şikenin yapılmasına değil; bunun yakalanmasınadır.
              Bravo..tam da budur..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ekrem Açıkel: TS eksik teşebbüs den suçlanıyor.Ama onuda beceremediği söyleniyor.
                İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ekrem eksik teşebbüs diyor

Yazdim bunu ama Ayazoglu herkesi gerdi durdu...

"Tesebbüs"... Sike yada tesvik yapmak icin girisimde bulunmak ama basarili olamamak. (Bu durumda sike yada tesvik yapilamamis oluyor)

"Eksik Tesebbüs"... Sike yada tesvik icin sorup sorusturmak, bilgi almak, ama daha sonra vazgecmek. (Bu durumda sike yada tesvik yapilamamis oluyor)

Simdi bize yöneltilen iddaa "eksik tesebbüs"...!

Kaynak: Ekrem Acikel (muhabir, gazeteci)/CNNTürk/KanalD

Emkrem Acikel ne diyor peki?

"Trabzonspor'a yöneltilen suclama "eksik tesebbüs"; bu durumda Trabzonspor'unda küme düsürülebilecegi konusuluyor"

Ayni programdaki Avukat ne diyor?

Yasa cok acik ve net; "Eksik tesebbüs" suc icin yeterli degil! Bu durumda hukuken küme düsürülmek söz konusu olamaz.

----------------------------------------------------------------------

Birkac yerde daha aynisini okudum ve duydum.

Ayrica polisin elinde sadece telefon kayitlari var, ama buna ragmen gözalti yok.

-----------------------------------------------------------------------

Sakin olun lütfen...!

En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 01:16.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Fenerbahce - Kartalspor.. kulaga ne hos geliyor ..

Yorum

• ziya öldürdü beni gülmekten beyninde kara bulutlar geziyormuş kaç gündür

Yorum

• Eksik tesebbüs, trsebbüs olmadikca iyidir en azindan adimiz gecsinki, fbliler Trabzonlular hic mi birsey yapmadi demesin

Yorum

• ben cok mutlu olurum serhattttt.

Yorum

• Ekrem de eksik teşebbüs var diyor.Şuan çok önemli şeyler diyor 15 temmuz son tarih diyor.Yahu bu demedimi Bursa olamaz diye daha önce ben mi başka yerimle dinledim.

Yorum

• Düş fener düş, geri gelmemek üzere düş.............
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• ağla serhat ağla..çok koyarmış fenerin bank asyaya düşmesi..beter olun !

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fener şike, teşvik yapmış
                                bizde teşebbüs ikisi de suç

çok açık net küme düşer

bu iddaaları söyleyenler aynı kişiler.
                                Bak seen !!

Olayı başından sonuna kadar 8 aydır araştıran Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) nasıl farkına varamamış bunun!!

Eğer öyle bir şüphe olsaydı kimsenin gözünün yaşına bakmazlar herkesi tek tek içeri alırlardı.

Aziz Yıldırım'ın gözünün yaşına bakmayan Sadri Şener'i mi es geçecekti !!

Dosyalarda Trabzonspor'un adı geçiyor doğru. Ama Trabzonspor'un oynadığı rakiplere Fenerbahçe'nin teşvik primi verdiği için geçiyor.

Felaket tellallığı yapıp insanların canını sıkmayın bi zahmet.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Yükleniyor...
                                X