Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora'ya 5 veren takim sampiyonluk icin para bulamamis oyle mi?

Yorum

• Antu ya girenleri anlamiyorum,bu adamlar fenerliler iste sacmalamaktan baska bisey yapmiyorlar.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Uyusak mı? Ben sabah bir anda bakamam ama heyecanlanırım. Ben ayaktayken yaşansın her şey.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• "Eksik teşebbüs" kelimesinden nefret ediyorum!
          Hamiş

Yorum

• 1 saat içinde açıklandı açıklandı, açıklanmadı gider yatarım. Yarın nasıl olsa öğreniriz.

Yorum

• para bulamamışız len gerizekalı insanlar biz üst üste kaç maç kazandık haberiniz varmı her maç basına 750 bin tl aldık acaba nasuıl para olmuyor bizde cok garib

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıda arkadaşın koyduğu haber sahtekarların birbirleri ile yaptıkları konuşmalardan ibaret....

Yaşa Erdal Abi

Şampiyonluğu ne zaman kutluyoruz abi
                Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İkimizden biri hatalı, aklımda kaldığı kadarıyla 19 maç ifadesi dünden önce de konuşulmuştu. Yanlış olmasın, 2 gündür(salı-çarşamba) 19 maç diye geçiyor heryerde. O gazetecinin ismi nedir ? İnternetten hangi gün gelip ifade verdiğine bakmak istiyorum.
                  Her gece sabaha kadar haber beklediğimden saat ve gün kavramım karışmış olabilir.

Üstte bir arkadaş Telegol'e bağlanan Ergün olduğunu ve hiç güvenilmeyecek birisi olduğundan bahsetmiş. O daha iyi tanıyordur muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    15 milyonluk transfer yapan takim 3u 5i bulup verememiş he mi ? Ya bı gidin
                    Çamur atın izi kalsın
                    Yok ya Nevzat Şakar çeyrek altın teklif etmiş. Adamlar razı olmuşlar, ama bir de ne görsünler altın 24 değil 18 ayar. O yüzden her şey yatmış ve biz de kurtulmuşuz.

Hürriyet'teki haber kadar gerçekçi.

Yorum

• Bu tür haberler için kaynak sormaya gerek yok bence belli zaten hürriyettir bu bir kuyruk acısı var ama nedir anlayamadık

Yorum

• simdi tff ye göre sampiyonluk bize verilmeyebilir ama hukuken teknik olarak ceza almamiz mümkün degil..öylemi?

yani cezalandirilamayan bir durumda tff bizi cezalandiracak..bu durumda bizimde avrupa kupalarindan men edilmemiz gerekir..bursaspor sampiyonlar ligine katilacak bizde ön elememi oynayacagiz..

bu ne mantiktir..
                        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 03:15.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• La diyrum anlamaysiniz bizimkiler beceremez o işleri..Fener kaşarlığı yok bizde..
                          teklif bile edemezler kabul görmezse döverler ya da masaya silah koyarlar
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Benim göz kapaklarıum yavaaş yavaaaş çökmeye başladı ne de olsa sabah her şey açıklanacak... haydi hayırlısı diyorum...
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Serdar Bali demisti galiba Hürriyet gazetesini almayin ve okumayin.Adam hakli.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yarın kulüpten açıklama yapılır...Normalde pazartesiye kadar konuşulmayacaktı....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X