Şu 20 dakka içinde ''ay küme düştük, yazıklar olsun şuna, buna'' diye ortalığı ayağa kaldıran arkadaşlardan kendi adıma utandığımı belirtmek istiyorum. Süreci iyi takip etmiyorsanız bari ortalığı velveleye vermeyin. Yazık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemenike sınır dısı edilebilirmişççç
isabet olur,
Yorum
-
yaw beyler adamların başkanları as başkanları içeride bilmem kaç tane delil var polisin elinde ama fenerli taraftarlar düşmeyiz diyor yok bizim takımı ilgilendirmez diyor bizim taraftarsa kıytırık bi haberden dolayı bizde düşermiyiz diyor..yopmayın yaw aynısını kendim içinde söylüyorum yapmamalıyım..
Yorum
-
Bu Açıkele de çok inanmayın
bazı dönemler vardır bazı gazeteciler parlarlar köşeyi dönerler şuan fener karşıtı insanların sempatisini kazanan bu fenerlilerin sempatisini kazananda lube ayar.
mesela şu stardaki programda olan sakallı adam akp iktidarı ile köşeyi dönen bir gazeteci adını bile bilmiyorum halaa önceden saçma sapan kanallarda takılan bi adamdı şimdi starda düzenli programa katılıyor.
yani demem o ki herkese fazla inanmayın
Yorum
-
İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 20 dakka içinda ''ay küme düştük, yazıklar olsun şuna, buna'' diye ortalığı ayağa kaldıran arkadaşlardan kendi adıma utandığımı belirtmek istiyorum. Süreci iyi takip etmiyorsanız bari ortalığı velveleye vermeyin. Yazık.
Yorum
-
Arkadaşlar Trabzonspor'un adı kesin olarak geçiyor fakat ispatlanan bir durum yok. O yüzden bizden hiç kimse içeride değil.
Yorum
-
İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkrem Açıkel kim allah aşkına ya? Siz de bi alemsiziniz.
Gazeteci, bugüne kadar söyledigi cogu sey dogru cikti.
Ayrica kimsenin ulasamadigi delillere o ulasti.
Bilmeden konusmayalim.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum