Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu 20 dakka içinde ''ay küme düştük, yazıklar olsun şuna, buna'' diye ortalığı ayağa kaldıran arkadaşlardan kendi adıma utandığımı belirtmek istiyorum. Süreci iyi takip etmiyorsanız bari ortalığı velveleye vermeyin. Yazık.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• beyler sizi sevindirecek bir hukuken video renkdaşlarım , hadi gene iiyiz.vede nevjatı kupaya yaklaştırmayalım az daha yakıyodu bizi

Yorum

• Ziya Sengulun objektif vizyonunu tebrik ediyorum. Helal olsun.
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Kendi kendini suçlu ilan eden başka bir taraftar grubu var mıdır acaba
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ''Emenike sınır dışı edilebilir'' Açıkel
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              emenike sınır dısı edilebilirmiş ççç

isabet olur,

Yorum

• Fenerbahçe kesin gitti.. ŞAMPİYONDA BİZ OLACAĞIZ..

Yorum

• Ekremmmmmmmmmmm yürü be EMENİKE sınır dışı edilebilir diyor.

Yorum

• yaw beyler adamların başkanları as başkanları içeride bilmem kaç tane delil var polisin elinde ama fenerli taraftarlar düşmeyiz diyor yok bizim takımı ilgilendirmez diyor bizim taraftarsa kıytırık bi haberden dolayı bizde düşermiyiz diyor..yopmayın yaw aynısını kendim içinde söylüyorum yapmamalıyım..

Yorum

• Bu Açıkele de çok inanmayın

bazı dönemler vardır bazı gazeteciler parlarlar köşeyi dönerler şuan fener karşıtı insanların sempatisini kazanan bu fenerlilerin sempatisini kazananda lube ayar.
                      mesela şu stardaki programda olan sakallı adam akp iktidarı ile köşeyi dönen bir gazeteci adını bile bilmiyorum halaa önceden saçma sapan kanallarda takılan bi adamdı şimdi starda düzenli programa katılıyor.

yani demem o ki herkese fazla inanmayın

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu 20 dakka içinda ''ay küme düştük, yazıklar olsun şuna, buna'' diye ortalığı ayağa kaldıran arkadaşlardan kendi adıma utandığımı belirtmek istiyorum. Süreci iyi takip etmiyorsanız bari ortalığı velveleye vermeyin. Yazık.
                        100% katiliyorum

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonspor'un adı kesin olarak geçiyor fakat ispatlanan bir durum yok. O yüzden bizden hiç kimse içeride değil.
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekrem Açıkel kim allah aşkına ya? Siz de bi alemsiziniz.

Gazeteci, bugüne kadar söyledigi cogu sey dogru cikti.

Ayrica kimsenin ulasamadigi delillere o ulasti.

Bilmeden konusmayalim.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ziya Şengül : Sevgili Aziz Yıldırım kardeşim, geçmiş olsun da bize öyle bir geçirdin ki.
                              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Ziya Sengül dumur ediyor suan.
                                ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                                [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

Yükleniyor...
                                X