Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pazar günü fenerlilere misilleme olarak biz de şırıngalı eylem yapalım panpalar

Yorum

• yahu gulmeyin arkadaslar...

ben ciddi soyluyorum!!!

fenevliler diyorki "camur atiyorlar izi kaliyor.... bizim camurlarin hepsi hapiste... ay pardon... bizim yonetim hapiste"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayirli olsun...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeter ama hakkaten. Sabah 8.30'dan beri sorgulanıyor Aziz Yıldırım. Bir insan 8 saat sorgu altına alınmaz ki... Bu iş akşamını hatta gecesini bulur ben diyeyim şimdiden...

aziz yıldırım şike soruşturmasının bir numarası olduğu için soruşturmanın uzun sürmesi çok doğal.

Yorum

Yeter ama hakkaten. Sabah 8.30'dan beri sorgulanıyor Aziz Yıldırım. Bir insan 8 saat sorgu altına alınmaz ki... Bu iş akşamını hatta gecesini bulur ben diyeyim şimdiden...
            Senin demenle olmaz. Yarım saat sonra yersin dayağımı.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buna polis izin vermez. 8 aylık uğraş, araştırma, deliller hepsinde emek var. aylardır uğraşıyor adamlar.

artık işleri çok zor. üzgünüm ...
              polise kalmıyor o iş, keşke kalsa.
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senin demenle olmaz. Yarım saat sonra yersin dayağımı.
                Şu iş yarım saat içinde bitsinde senden dayak yemeye hazırım abi
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

genç kardeşim, yılların KİRİ öyle 3-5 saatte çitilenmez.
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak drogba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    pazar günü fenerlilere misilleme olarak biz de şırıngalı eylem yapalım panpalar
                    şenol güneş'in mesajlarını es geçmeyelim..

oh demenin zamanı değil , beklemek gerek ..

bugün aziz tutuklanacaktır. 3 gün boyunca kamuoyu bilgilendirilecek, bilgi bakımından emniyetin öldürücü darbeyi yapacağını düşünüyorum.

pazar günü fenerbahçelilere eylem yapamayacak türden net bilgiler..

pazartesi federasyon bir karar verecek..
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Selamun aleyküm ve hayirli cumalar beyler,

yeni gelismeler varmi ?

Yorum

• bisey sorucam.... bugun gezetelerin birinde sorgudan donen futbolculari gulerek alkislayarak karsilayan fenevliler vardi...

ne konusmus bunlar .icini kurtarani alkislamak lazim mi demisler? anlamadimki??

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aziz yıldırım şike soruşturmasının bir numarası olduğu için soruşturmanın uzun sürmesi çok doğal.
                          daha mahkemeye sevk edilecek hakim sorgulayacak, gece yarısını bulur nihai sonuç
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Eskişehir - Fenerbahçe maçı öncesi kulübündeki odasında Bülent Uygun Aziz Yıldırım'a brifing vermiş "başkanım böyle oynarsanız yenersiniz" diye. Daha bakalım neler çıkacak ortaya.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Sorgulama bu kadar uzun sürdüğüne göre sorular Yıldırım'ın çalışmadığı yerden çıkmış olmalı.

Yorum

• uzun sürmesi bence ötmesindendir. Hicbir soruya cevap vermese bu adam 300 soruyu bir saatde okurdu, veya duymak istemiyorum deyip cikardi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X