pazar günü fenerlilere misilleme olarak biz de şırıngalı eylem yapalım panpalar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter ama hakkaten. Sabah 8.30'dan beri sorgulanıyor Aziz Yıldırım. Bir insan 8 saat sorgu altına alınmaz ki... Bu iş akşamını hatta gecesini bulur ben diyeyim şimdiden...
aziz yıldırım şike soruşturmasının bir numarası olduğu için soruşturmanın uzun sürmesi çok doğal.
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter ama hakkaten. Sabah 8.30'dan beri sorgulanıyor Aziz Yıldırım. Bir insan 8 saat sorgu altına alınmaz ki... Bu iş akşamını hatta gecesini bulur ben diyeyim şimdiden...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna polis izin vermez. 8 aylık uğraş, araştırma, deliller hepsinde emek var. aylardır uğraşıyor adamlar.
artık işleri çok zor. üzgünüm...
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin demenle olmaz. Yarım saat sonra yersin dayağımı.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter ama hakkaten. Sabah 8.30'dan beri sorgulanıyor Aziz Yıldırım. Bir insan 8 saat sorgu altına alınmaz ki... Bu iş akşamını hatta gecesini bulur ben diyeyim şimdiden...Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak drogba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepazar günü fenerlilere misilleme olarak biz de şırıngalı eylem yapalım panpalar
oh demenin zamanı değil , beklemek gerek ..
bugün aziz tutuklanacaktır. 3 gün boyunca kamuoyu bilgilendirilecek, bilgi bakımından emniyetin öldürücü darbeyi yapacağını düşünüyorum.
pazar günü fenerbahçelilere eylem yapamayacak türden net bilgiler..
pazartesi federasyon bir karar verecek..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz yıldırım şike soruşturmasının bir numarası olduğu için soruşturmanın uzun sürmesi çok doğal.Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Eskişehir - Fenerbahçe maçı öncesi kulübündeki odasında Bülent Uygun Aziz Yıldırım'a brifing vermiş "başkanım böyle oynarsanız yenersiniz" diye. Daha bakalım neler çıkacak ortaya.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
Yorum