Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi Miller oynar Brozek oynamazsa ne olacak kim daha kaliteli..Burda o zaman kalitesiz dediğimizde 1 hafta no post almayalım...ve yüksek ihtimal bu böle olacak..neyse gece gece alkolun adını çok andık
    Armağan o oynarsa bu oynamazsa diye birşey yok Pawel'i tanımorsun izle
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• o degilde hala kafamdaki seneye insallah sampiyonlar liginde en azindan umutun yerine yada yanina baros ayarinda bir golcümüs olmayacakmi nedne hep kapali kutular denk gelio bize.... kapali kutulardan hep kötü süpriz cikiyor.....birde su var bu umut böyle gidserse en az 5 milyon eurodan baslar umutu kesebilecek admain degeri oda belki

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        miller oynar brozek oynamaz ise bu bursanin kadro kalitesinin yetersizligini Trabzonspor un ise oturmuslugunu gosterir
        olaya çok polyannacı bakmışsınız,ben ise boşuna alınmış adam gözüyle bakarım(bonservis+adama verilen ücret) neyse bu muhabbet uzamasın 2.yarı daha ayrıntılı konuşuruz
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olaya çok polyannacı bakmışsınız,ben ise boşuna alınmış adam gözüyle bakarım(bonservis+adama verilen ücret) neyse bu muhabbet uzamasın 2.yarı daha ayrıntılı konuşuruz

soyle soyleyeyim yada, turgay Trabzonsporda oynayamaz ama brozek bursada oynar

Yorum

• Allah nasip ederse inşallah seneye Şampiyonlar Ligine gidersek Umut ta bizde kalırsa , Şampiyonlar Ligi maçlarıyla birlikte değerine değer katar Umut.

Hatta Avrupanın önde gelen takımlarından teklif alır. Bu konuda çok eminim.

Umut çok bitirici forvet değil ama büyük liglerin tam istediği tipten bir oyuncu.

Yorum

• Ortasaha yetersiz diye bas bas bağırdık ama Piotr alıp olayı kapadılar. Onu da kaç maç geçmesine rağmen bi türlü takıma katmadıki 4 günlük arayala oynıcamız FB ve BJK maçlarında bu adamlardan faydalanalım. Kahlenberg kesinlikle alınmalıydı.Yedek kulubesine adam almayız dediler ama aldıkları adamlara sanki hiç ilk 11e girmicekler gibi bir muamele yapılıyo.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                soyle soyleyeyim yada, turgay Trabzonsporda oynayamaz ama brozek bursada oynar
                böle bişey yazacağınızı tahmin etmiştim,neyse Brozek İnşallah iyi çıkar hayırlısı diyelim...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Benim anlamadıgım nokta bu adamları biz aldık iyi güzel. Neden hiç bir maçta fırsat verilmedi.
                  Bunlarda hazır olsun diye önümüzdeki sena başınımı bekliyeceğiz yoksa. Bunu anlayamıyorum. Diğer takımlara baktığımda aldıkları oyuncuları oynatıyorlar hazırlık maçlarında vs..

Yorum

• Bir arkadaş Kenny Miller'ın kariyeri ortada demişte.Kenny Miller İskoçya gibi Avrupa'nın vasat liglerinden birinde olmasına rağmen 29 yaşına kadar parlayamamış bir futbolcudur.Bir sezon 30 maçta 3-4 gol atan,bir sezon 40 maçta 20 gol atan dengesiz bir forvettir.Ki o patlamayı da son 2 sene de yaptı.Kariyerini bilmeden sallamayalım.Brozek'ten kariyer olarak herhangi bir artısı yok.Umut Bulut'un yetersiz olduğunu düşünüyorum şu kadronun golcüsü olarak ama ona da bakarsan kariyeri Miller'dan daha iyi ki Umut'u beğenmeyen biriyimdir.Miller'ın kariyerinde attığı gollerin yarısından fazlası zaten İngiltere 2.Ligi'nde yani Championship'te.İskoçya liginin son yıllardaki kariyer olarak en iyi golcüsü Kris Boyd'du.Son 5 yıldır 25 gol ortalamayla oynuyordu kupa,lig dahil.Bu sene ise Middlesbrough'da 3-5 golü anca var 20-25 maçta.O yüzden Bursaspor aldı diye hemen göklere çıkarmanın,kariyeri şöyle böyle diye takip etmeyen insanları kandırmanın anlamı yok.

Yorum

• komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş ya bizdeki de o misal
                      brozeklere gelicek olursak evet süper oyuncular değiller belki ama türkiye gibi oyunun sert oynandığı bir ligde hiçbir zaman sırıtıcaklarını düşünmüyorum açıkcası.
                      bana sorucak olursanız zaten şuanki kadrodan kimseyi kesmeye gönlüm elvermez. İsim olarak olmasa da performans olarak bakıldığında ligin en iyi kadrosuna sahibiz
                      ha daha iyisi olamaz mı? olur tabi ama onun için de bolca paranız olması lazım ki o bile garanti değil sonuçta istanbul takımları sağolsun bolca örnek verdiler bize o konuda
                      Sonuç: şampiyon olabilicek bir kadroya sahibiz
                      olası sakatlıklara karşı önlem olarak transferlerde yapıldı bu da güzel
                      ve en önemlisi işte şu şunu almış bu bak böle yapmış deyip de daha adamları izlemeden isimler üzerinden başkalarını yüceltip bizim transferlerimizi kötü olarak nitelendirip keyfimizi kaçırmaya gerek yok

Yorum

• Boydun bu sezonki performansini inceleyin Sadece bunu diyorum, Ingiltere liginde adamlar susuyor iskocyada atiyor

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• iki brozekte bize faydalı olur diye düşünüyorum.

Ama bursanın aldığı topçu nunez gibi aldıklarından daha iyi. Bursa ayrıca kazık yemiştir orasıda malum.Çünkü 31 yaşında alıyosun 2.5 senelik alıyosun.yani anlaşma bittiğinde adamın futbol hayatı bitiyor.üstelik iyide para verecek kesin.

üç kardeşlerin yaptığı hatayı yaptı. ama nunezden daha yararlı olacak bir futbolcudur.bence sercandanda daha yararlı olur

kenny millerın imza attığı kesin bilgimi peki? menajer oyunuda olabilir,ertuğrul sağlam bony i çok istiyo çünkü.
                          Entropi İyidir.

Yorum

• TS Teofilo'dan kurtuluyor mu?
                            18 Ocak 2011 / 08:48
                            Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, ülkesine kaçan Teofilo'dan Trabzonspor kurtuluyor.

Kolombiya şampiyonu Once Caldas, kadrosuna katmak istediği forvet için masaya oturduğu Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile % 90 oranında anlaştı. Manizales şehri takımı Caldas'ın başkanı Juan Hernandez Ramos ile iki gündür yapılan pazarlıklar bitme aşamasına geldi. Şener'in yürüttüğü görüşmelerde Teofilo için bordo- mavili takım 3 milyon dolar bonservis bedeli ve golcü futbolcunun başka bir takıma satılması halinde yüzde 20 pay istedi. Kolombiya ekibi bu şartları kabul etti.
                            DIŞ BASININ JOVANOVİC ISRARI
                            Öte yandan Liverpool Menajeri Kenny Dalglish'in kiralanmasını istediği Sırp forvet Milan Jovanovic'in satın alma opsiyonu ile Trabzonsporlu olacağı iddiası dış basında yankı bulmaya devam ediyor. Şener, bu iddiaları dün de yalanlarken, İngiliz The Mirror ve Sırp Vesta gazeteleri, 29 yaşındaki golcünün yeni adresinin Trabzonspor olduğunu yine manşetlerine taşıdı.
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Alanzinho-Annan takası gerçekleşsin,Sezer-Ferhat yollansın Bursanın kargaların aldığı elemanlar hikaye kalır bizim kadronun yanında.Hem Brozekler hem M.Çakır çok çok katkı sağlayacak mevcut kadroya,dediydim bir daha diyorum
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Eğer Teo bu hafta içinde satılırsa,ben bir yabancı transferi daha bekliyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X