Bu saatten sonra gelırse Eren gelır oda A2 ye gıder java mava tava onlar hıkaye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
izlemiş olanlar bilir. Kartalspor'dan Okan Yıldız ve Samet Reis orta sahaya Yakup Zorlu ve Fatih Kolsuz'da forvete kaliteli genç oyuncular.Özellikle Okan ve Samet müthiş oyuncular.Okan'ı beklerde ve orta sahada nereye koyarsanız oynar.Samette hücum anlamında çok müthiş yetenek.Fakat bu sezon ayağı kırıldı bir maçta iyileşince performansı ne olur bilemem.Hemde Trabzon'lu izleyenler varsa yorumlarınızı beklerim.
Ama bence Okan Yıldız'ı kesinlikle kaçırmamalıyız . . .9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealan giderse ....oraya cafercan düsünülmesi lazim
cok begendim onu bize karsi
zaten turkiye kupasinda 5 macta 4 gol atti
vites küçültecek bir hamle olur, süper ligi bırak bank asyada tutunamamış adamın ts de işi yok, alanzinho gibi bir oyuncuya her zaman ihtiyaç vardır ''yedek'' kulübesini iyi ısıtıyor alan... tabi o gider yerine jovanovic gibi bişe gelirse sorun yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
eren ve muhammet hamlesi çok güzel bir hamle şampiyon olan kadroya böyle gelecek vaadeden gençleri katabilirsek 2-3 seneye avrupada fazlasıyla ses getirebiliriz..muhammet hayranı olduğum fatih tekkenin genç versiyonu,eren de senelerdir arayıp bulamadığımız tam bir kanat adamı inşallah bir sorun çıkmaz da alınırlar..bunların yanına da ankaragücü ile sözleşmesini fesheden turgut doğan şahin de ekleyebilirsek tadından yenmez..ama önceliğimiz şu durumda kesinlikle bir ortasaha adamı almak olmalı bu sola jovanoviç te olur orta ya kahlenberg de ama mutlaka olması lazım...
Yorum
-
İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar gectigimiz gün birisi yüzde 60 bir transfer bitti diyordu kimmiş o söyledimi ?Ağasarlı_61
Yorum
-
kenny miller in bonservisi elindemiydi ? bursa almış ama ne kadar para verdiler acaba ? bedavayaysa yuhh diyecem glasgow a, kris boyd uda bedavaya yollamışlardı...
gerçi iskoçyada 2 takım var gerisi mahalle takımı ayarında, al eli ayağı düzgün bir golcü her maç sallar rakip kaleye..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Az önce Kanal D ana haberde;
Meclis başkanı Mehmet Ali Şahin ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Gs statı açılışında Başbakana yapılanlardan dolayı bazı eleştirilerde bulundular.
Meclis başkanı şahin artık gs li değilim. Bundan böyle Trabzonsporu destekleyeceğim dedi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise gs lılığımı askıya alıyorum dedi..
geçte olsa doğru yolu bulmaya başladılar2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejovanoviç icin haftaya trabzona kıralık olarak gıdecek diyor .
Yorum
-
Paylasildimi bilmiyorum
Trabzonspor ile anlaşması büyük olasılıkla olumlu sonuçlanacak olan Bursasporlu Eren Albayrak, haber61’e konuştu.
“Görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyorum. Allah’ın izniyle geleceğim Trabzonspor’a” diyen Albayrak, “Sezon sonuna kalırsa kesin oradayım zaten de biz şimdi işi bu devre arası bitirmeye çalışıyoruz. Benim zaten burada sıkıntılarım var.
Devre arası kampı da yapmadık. Eksikliklerimi gidermek adına sonuçta A-2’de bile oynarım, benim için problem olmaz yeter ki gelip oynayayım. Trabzonspor forması altında önemli işler yapacağıma adım gibi eminim” diye konuştu.
Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net1
Yorum
-
adamlar küfür etti olan bize oldu, neyse
şu jova nın gelmesini gerçekten çok isterdim, adamın kalitesi belli tamda oyun yapımıza cuk diye oturacak bir oyuncuydu ama gelmek istemedi yada üzerinde fazla durulmadı, başkan istese bitirirdi bu işi ama fazla diretmedi galiba, jova hayır diyince polonyalıları aldık ingiliz basınında çıkıp duruyor bizle alakalı transfer haberleri ama asparagastır onlar daha transfer yapılmaz, yapılsada orta sahaya yapılır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum