Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sene başında bunu asbaşkanımız söyledi.

harbiden asbaskan , maca asi gibi... yonetimimizin en buyuk karti.. sinek ikilimiz kim acaba

Yorum

• Aygün abi, durma öyle tribünde, biliyorum deplasman adamısın ama, acık da sahaya gel be

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökdenizi yildiz degil diyerek 10 milyon euro ya sattilar.

Hüseyinle masaya oturma geregi dahi duymadan gönderip tjikuzuyu basimiza bela ettiler.

Bin dereden su getirip fatihi almadilar.

Trabzonlu oyunculara yönelecegiz dediler,onlara karsi kökten temizlik yaptilar...
        hüseyin i kim aradi yahu..acikca diyorum..ben istemiyordum onun gönderilmesini ama burda polemik yaratmak istemedim, cünkü insanlar hüseyin gittigi icin bayram yapiyordu ve ben azinliktaydim..simdi mi elestirecegiz yani? fatih olayi malum..onu bi kenarda tutalim..

tjikuzu transferinden yönetimi övenler bile vardi..hemde yetenekli bir oyuncu idi ama tutmadi..simdi oynuyor olabilirdi tikir tikir

bizde kac trabzonlu oyuncu var yada vardi? tayfun ve hüseyin..ikiside cok mu sevilirdi..hangisini bagrimiza bastik???

trabzonlu genc oyunculara kadro da sans verilmiyorda hangi genc oyunucuya verilmis yerli yabanci..bunun nedeni cok farkli ve yönetimsel degil..gerci yönetimsel ama bu mevcut yönetimin sucu degil..

bilemiyorum arkadaslar..cok adil gelmiyor bana bu ,,elestiriler''..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 23:53.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Burdaki belirsizlik Ünal hocamın görevi..

Ne görevde olduğunu bilen bile yok..

Yönetim basit bir görev verse veya görevini sabit olarak belirlese sadece Ünal karaman isminden yararlansa şimdi bunu tartışıyo bile olmazdık..

Bir arkadaş demişki Ünal hocanın çalıştıracığı kulup kat kat fazlasını verir doğru alırda...

Ancak Ünal hocamda iyi bir Trabzonspor'ludur Şota Hami Gökdeniz Fatih Gökdeniz

neyse odur...

Bu yüzden geldi Trabzonspor'un başına her ne görev verilse yapmayada hazırdı..

Ama bunu yönetimimiz malesef becermedi sabit bir görev veremedi ihale Ünal hocamda patladı tartışılır duruma geldi.

Son olarakda hem fikir olduk yıpratmayalım Ünal Karaman ismini..

Buda yönetimin bir hatasıdır.
          En son Uğur Tüysüzoğlu tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 23:53.
          Yaşam kimliği: Trabzonspor .
          Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hüseyin i kim aradi yahu..acikca diyorum..ben istemiyordum onun gönderilmesini ama burda polemik yaratmak istemedim, cünkü insanlar hüseyin gittigi icin bayram yapiyordu ve ben azinliktaydim..simdi mi elestirecegiz yani? fatih olayi malum..onu bi kenarda tutalim..

tjikuzu transferinden yönetimi övenler bile vardi..hemde yetenekli bir oyuncu idi ama tutmadi..simdi oynuyor olabilirdi tikir tikir

bizde kac trabzonlu oyuncu var yada vardi? tayfun ve hüseyin..ikiside cok mu sevilirdi..hangisini bagrimiza bastik???

trabzonlu genc oyunculara kadro da sans verilmiyorda hangi genc oyunucuya verilmis yerli yabanci..bunun nedeni cok farkli ve yönetimsel degil..gerci yönetimselde diyebiliriz ama bu yönetimin sucu degil..

bilemiyorum arkadaslar..cok adil gelmiyor bana bu ,,elestiriler''..
            Elestirdigim konu yönetimin ilk geldigi zamanlardaki 61 leri toplayacagiz aciklamasinin tam ziddina hareket etmesidir,bunu anlamak zor olmasa gerek-
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• [QUOTE=ölümüne_ts;2950025]

tjikuzu transferinden yönetimi övenler bile vardi..hemde yetenekli bir oyuncu idi ama tutmadi..simdi oynuyor olsaydi elestirirmiydi bu adimi?

QUOTE]

oynuyor olsaydi tabi ki kimse elestirmeyecekti, cunku o zaman isini layigiyla yapan biri olmus olurdu.. oynayan adam niye elestirilsin?

Yorum

• Arkadaşlar lig başlamasına 3 gün kala ünal trabzonda o gün yazmıştım birileri düğmeye bastı bayram değil seyran değil ünal da nerden çıktı zavallı hugo brosu yedi şimdide fatih konusunda kullanıldı dedim ya birileri sezon başı düğmeye basıyor sivas maçında kendimizden çekiniyorum rakipten değil

Yorum

• arkadaslar yillardir türk takimlarini takip ederiz basindan surdan burdan..kimin ne görevi oldugunu bilen varmi? hangi baskan tr de baskanlik görevini yapiyor mesela? burunlarini sokmadiklari olaymi var..dünyada baskanlarin bu kadar medyatik oldugu baska bir yer varmi mesela?
                  hangi kulübümüz kurumsallasabildi yahu???

aykut kocaman ne yapiyor mesela..

bizde hersey yüzeseyseldir..kavramlarin alti bosaltilmis..sirf adi var ama kendisi yok..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar yillardir türk takimlarini takip ederiz basindan surdan burdan..kimin ne görevi oldugunu bilen varmi? hangi baskan tr de baskanlik görevini yapiyor mesela? burunlarini sokmadiklari olaymi var..dünyada baskanlarin bu kadar medyatik oldugu baska bir yer varmi mesela?
                    hangi kulübümüz kurumsallasabildi yahu???

aykut kocaman ne yapiyor mesela..

bizde hersey yüzeseyseldir..kavramlarin alti bosaltilmis..sirf adi var ama kendisi yok..
                    tamam sorun çözüldü, hayırlı akşamlar.

boş makamları eleştirmenin manası da yok.

(Laıfım şahsi değil alınma)

Yorum

• iyi bir fenerliden dinleyin aykut kocamanın naptıklarını o adamda tam yetki var..

Gerçekdende yapıyor sadece medyatik yansımıyor.
                      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burdaki belirsizlik Ünal hocamın görevi..

Ne görevde olduğunu bilen bile yok..

Yönetim basit bir görev verse veya görevini sabit olarak belirlese sadece Ünal karaman isminden yararlansa şimdi bunu tartışıyo bile olmazdık..

Bir arkadaş demişki Ünal hocanın çalıştıracığı kulup kat kat fazlasını verir doğru alırda...

Ancak Ünal hocamda iyi bir Trabzonspor'ludur Şota Hami Gökdeniz Fatih Gökdeniz

neyse odur...

Bu yüzden geldi Trabzonspor'un başına her ne görev verilse yapmayada hazırdı..

Ama bunu yönetimimiz malesef becermedi sabit bir görev veremedi ihale Ünal hocamda patladı tartışılır duruma geldi.

Son olarakda hem fikir olduk yıpratmayalım Ünal Karaman ismini..

Buda yönetimin bir hatasıdır.
                        Aynen öyle! Arkadaslar nekadardir görevde Ünal hoca? yarim sene mi?öyle birsey. Biraz sabir.Adamlar daha yeni anladilar Sportivdirektör diye birsey oldugunu.Tam ne oldunu demeki bilmiyorlar ama o da olur insallah.

Bence öncelikle Ünal hoca broos icin geldi biraz kontröl altinda olsun diye felan filan. Daha ünal Karaman bundan sonra ne yapacagina bakmamiz lazim.

Bence seminarlara gitmezi lazim.Gidiyor mu acaba?

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal ne vermiş bu takıma? gıcıklık olsun diye sormuyorum.. Ben cidden bilmiyorum, ama önemli bir şeyler vermiş olsa bilirdim..
                          Yahu hakkaten arkadaşlar, Ünal ne verdi bu takıma, oynadığı dönemde tek alınan kupa Bursa'yı yenip aldığımız Federasyon Kupası, onun da finalinde oynamadı. Tamam yetenekli oyuncuydu ama çok ciddi bir katkısı olduğu söylenemez...

Yorum

• Aslında Ünal Karaman a verdikleri "ünvan" için 300.000 euro cok az...
                            Tabi verilen ünvanın sorumluluklarını yerine getirirse... Ünal bir oyuncu aldırıp sattırma ile zaten aldıgı ücreti cıkarabilir...
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Yılın sorusudur, Tekke transferi niçin gerçekleşmedi. Tam bir karadeniz fıkrası, oyuncu gelmek istiyor, takım almak istiyo (!) ama oyuncu alınamıyor.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burdaki müdürler o kadar almıyor, alanı da çalışıyor

Bakın ISO 9001 de bir kural vardır, yazdığını yap, yaptığını yaz. Bunu neden verdim. Bir adam alıp, gerçekten iyi bir rakam veriyorsanız, bu adamı çalıştırmak zorundasınız, ben zaten Ünal’ın aldığı parayı konuşurken, kabahtli olarak Ünal’ı görmüorum ki, beni de aylık 50.000 paray çağırsalar bende giderim. Bu yönetimin kabahatidir Ünal’ın değil. Bunu ayırt edelim.

Transfer komitesinin Trabzonspor kulübüne geçen ıl ve bu sene ne kadar oyuncu önerdiğini, bunların alınmadığını biliyorum, bakmayn o komite çalışıyor ama çalışmak istemeyenler başka…

Ben maddi durum olarak Fener ile kendimizi bir tutmadığım için Aykut kocaman konusuna girmiyorum dikkat ederseniz…
                                calisiyormus tamam calisiyor olsunlar..

anlatmak istedigim sey kurumsallasma olmadan profesyonel bir is paylasiminin mümkün olmadigidir..aykutla ünal in konumu aynidir..ha ünal almis 25 bin € ya ha aykut 100 bin €..sirf adi var ve hicbir ise yaramiyor ikiside..sanki istanbul takimlari cok kurumsallasmis.üzerine basa basa diyorum bizde hersey yüzeyseldir..alt yapisi yok ici bombostur.bu futbolda da ayni böyledir..ha ismi olmus fenerbahce ha olmus ismi trabzonspor..

konunun derinligi cok farkli yerlere götürür bizi..onun icin kapatayim kendi adima

Yorum

Yükleniyor...
                                X