Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakın anlatamıyorum, bir oyuncu, bir TD, farklı bir menejer farklı.

Ben daha hiçbir icraatını göremedim,yahu bir tane gösterin.

Diyorum ya, hak ediyorsa her sene 1 forma fazladan alacağım. Ama yok,
    burdada bir müdür 10 bin € kazaniyor hemde hic icraat yapmadan hic bir yetkisi olmayisi ünal in sucu degilki ama eger ,,sportif teknik sorumlu'' neyse artik adi altinda koskocaman takimin calisani kac para almali..hic bir sey yapmasin yahu..kimi getirirse getirsinler oraya..o parayi vermeleri dogal..

dedigim gibi icraat yapamaasi ünal in sucu degil..yapmaya calisipta yapamayabilir mesela..
    ona bakarsan izleme komitesine ne gerek var mesela.o kadar icraatleri anlatiliyor ediliyor tek bir oyuncu transferi yapilmadi hemde yillardir bu böyle..

bizim kulüplerimizde dogru dürüst is paylasimi olabilir mi? kurumsal bir yapiya bürünmemis bir yerde kimin görevinin ne oldugunu anlamak mümkün mü?

ona bakarsak yillardir neden 3-4 kisi yönetimlerde hep söz sahibi olmustur diyede sorabiliriz mesela..peki diger yöneticiler ne ise yariyor?..

hem bu tüm takimlarda böyle..sanki gs, fb ve bjk de durum farkli..ben hala aykut kocaman in fb de yaptigi bisi göremedim.isler kötü gidince onunda durumu sorgulaniyorda tvlerde..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ben bilmem, takımda ap açık forvet eksikliği var, Fatih'i almayacakları garanti, Mehmet Battal eldeki en göze çarpan yerli forvet adayı. Gökhanı satacaksın, la neden almazsın bu adamı ?

buca 750.000 Liradan 500.000'ya düştü. Bizimkiler 350.000 verdiler.

Pazarlık hakları, ama adamı Fatih'in yerine gösteriyorsan, o da aynı işi görür diyorsan (dolaylı yoldan) o zaman alacaksın o paraya.

O transfer için o kadar uğraş, düşürmeye çalış, adam manisaya gitsin, sen adama teklif ettiğin iki katı parayı, yetkisi, sınırı, işi, gücü, belli olmayan, sadece sıfatı idari menejer olan Ünal Karaman'a ver.

Yahu ben mi çok inceliyorum ???
      Burda Ünal'ın suçu yok bence...

Ünalın tek hatası gelen teklifi kabul etmesiydi...

Reddetse bu seferde Ünal Trabzonspor'u reddetti denilecekdi sevgisi sorgulanacakdı...

Bu konuda iş yönetimde biterki yakın zamanda Ünal hocanında işi uzatmadan istifa edeceğini düşünüyorum sorun para meselesi değil

Yetki meselesi ben inanıyorumki şuan ünal hoca ayak işlerine bakıyor
      baktığı ayak işlerinde bile tam yetki almıyor...
      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok kardes konu o deıl konus fatıhe verılcek paranın cok fazla oldugunu ve yetım hakkını nasıl dısarı atarız demesı kendı bı ıs yapmazken o kadar cok para alması konu fatıhın parasını yukselttı vazgectık demelerınden buraya geldı bence bu sorgulanmalıydı demekkı gun bugunmus
        kendisi iş yapmazken ne demek, fatih ünala teşekkür ettiğinde de bu sorgulama yapılmalıydı diyorum ben. şimdi fatih ünala laf söyledi hadi parasını tartışalım demek ne kadar tutarlı. bu klübün sokağa attığı para ünala verdiğinin kat kat üstündedir.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu konuda Recep abiye katılıyorum Ünal Karaman geldi geleli takıma bir tane katkısını söyleyecek olan varmı?

Bir kere şahsen ben sportif direktör ne işe yarar neyle uğraşır hiç birşey bilmiyorum peki bunu bize anlatan oldumu yada Ünal Karaman gelince görevleri hakkında açıklama yapan oldumu?

Ünal hoca önceden takımımızın en önemli oyuncusu olabilir,Trabzonspor için çokşeydenden vazgeçmiş olabilir ama bahsedilen ayda 50 milyarlık ne yaptığını gerçekten çok merak ediyorum ve bunu sorgulalamamızda en doğal hakkımız..
          bu adam kıytırıktan bir klüp bile çalıştırsa bu paranın kat ve kat fazlasını alamaz mı? çok klup vardır ona takımını emenet edecek.....

oda şu an herkes kadar(en azından) elinden gelenleri yapıyordur....

ünalın trabzon sevgisini tartışmam bile....

o da fatih gibi bizim değerlerimizden biri....aldığı maaşı bile burada tartışacaksak oooooooooooooo.......iyice AYAK TAKIMI OLDUK DEMEKTİR

şu anki görevinde ne kadar başarılı olduğuna gelirsek,şu an ne yaptığını bilmesem bile onun o görevde olması teknik kadromuzu daha güçlü gösteriyor,bence fatih konusundada zenite para kaptırmadan bu işi bitirebileceklerini zannedip ona göre hareket ettiler ama olay skandala dönüştü diye düşünüyorum.....
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Gökdenizi yildiz degil diyerek 10 milyon euro ya sattilar.

Hüseyinle masaya oturma geregi dahi duymadan gönderip tjikuzuyu basimiza bela ettiler.

Bin dereden su getirip fatihi almadilar.

Trabzonlu oyunculara yönelecegiz dediler,onlara karsi kökten temizlik yaptilar...
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kendisi iş yapmazken ne demek, fatih ünala teşekkür ettiğinde de bu sorgulama yapılmalıydı diyorum ben. şimdi fatih ünala laf söyledi hadi parasını tartışalım demek ne kadar tutarlı. bu klübün sokağa attığı para ünala verdiğinin kat kat üstündedir.
              abi o sokaga atılanın haddı hesabı yok zaten benım dedıgımı ısrarla anlamıyosunuz dıyorum kı fatıh ıcın para artırdı anlasamadık deyıp taraftarın onune atanları sorgulayalım dıyom anladın
              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• bugunku gokdenızın acıklamalarını okuyun anlarsınız yonetımı eskı futbolcuları hernedense yonetım ıstemıyor dedı
                ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökdenizi yildiz degil diyerek 10 milyon euro ya sattilar.

Hüseyinle masaya oturma geregi dahi duymadan gönderip tjikuzuyu basimiza bela ettiler.

Bin dereden su getirip fatihi almadilar.

Trabzonlu oyunculara yönelecegiz dediler,onlara karsi kökten temizlik yaptilar...
                  tjinin yanlış transfer olması hüseyinin gönderilmesinide yanlış yapmaz.
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    burdada bir müdür 10 bin € kazaniyor hemde hic icraat yapmadan hic bir yetkisi olmayisi ünal in sucu degilki ama eger ,,sportif teknik sorumlu'' neyse artik adi altinda koskocaman takimin calisani kac para almali..hic bir sey yapmasin yahu..kimi getirirse getirsinler oraya..o parayi vermeleri dogal..

dedigim gibi icraat yapamaasi ünal in sucu degil..yapmaya calisipta yapamayabilir mesela..
                    ona bakarsan izleme komitesine ne gerek var mesela.o kadar icraatleri anlatiliyor ediliyor tek bir oyuncu transferi yapilmadi hemde yillardir bu böyle..

bizim kulüplerimizde dogru dürüst is paylasimi olabilir mi? kurumsal bir yapiya bürünmemis bir yerde kimin görevinin ne oldugunu anlamak mümkün mü?

ona bakarsak yillardir neden 3-4 kisi yönetimlerde hep söz sahibi olmustur diyede sorabiliriz mesela..peki diger yöneticiler ne ise yariyor?..

hem bu tüm takimlarda böyle..sanki gs, fb ve bjk de durum farkli..ben hala aykut kocaman in fb de yaptigi bisi göremedim.isler kötü gidince onunda durumu sorgulaniyorda tvlerde..

Burdaki müdürler o kadar almıyor, alanı da çalışıyor

Bakın ISO 9001 de bir kural vardır, yazdığını yap, yaptığını yaz. Bunu neden verdim. Bir adam alıp, gerçekten iyi bir rakam veriyorsanız, bu adamı çalıştırmak zorundasınız, ben zaten Ünal’ın aldığı parayı konuşurken, kabahtli olarak Ünal’ı görmüorum ki, beni de aylık 50.000 paray çağırsalar bende giderim. Bu yönetimin kabahatidir Ünal’ın değil. Bunu ayırt edelim.

Transfer komitesinin Trabzonspor kulübüne geçen ıl ve bu sene ne kadar oyuncu önerdiğini, bunların alınmadığını biliyorum, bakmayn o komite çalışıyor ama çalışmak istemeyenler başka…

Ben maddi durum olarak Fener ile kendimizi bir tutmadığım için Aykut kocaman konusuna girmiyorum dikkat ederseniz…
                    En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 23:49.

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi o sokaga atılanın haddı hesabı yok zaten benım dedıgımı ısrarla anlamıyosunuz dıyorum kı fatıh ıcın para artırdı anlasamadık deyıp taraftarın onune atanları sorgulayalım dıyom anladın
                      Sene başında bunu asbaşkanımız söyledi.

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu adam kıytırıktan bir klüp bile çalıştırsa bu paranın kat ve kat fazlasını alamaz mı? çok klup vardır ona takımını emenet edecek.....

oda şu an herkes kadar(en azından) elinden gelenleri yapıyordur....

ünalın trabzon sevgisini tartışmam bile....

o da fatih gibi bizim değerlerimizden biri....aldığı maaşı bile burada tartışacaksak oooooooooooooo.......iyice AYAK TAKIMI OLDUK DEMEKTİR

şu anki görevinde ne kadar başarılı olduğuna gelirsek,şu an ne yaptığını bilmesem bile onun o görevde olması teknik kadromuzu daha güçlü gösteriyor,bence fatih konusundada zenite para kaptırmadan bu işi bitirebileceklerini zannedip ona göre hareket ettiler ama olay skandala dönüştü diye düşünüyorum.....
                        Yazılarımdan Ünal hocanın Trabzonspor sevgisini eleştirdiğimi nerden çıkardın anlamadım

Bir taraftar takımında ne olup bittiğini merak edemez mi(buna kimin ne kadar aldığıda dahil)?

Ünal hoca şuan piyon gibi bazılarının elinde oynatılıyor diye düşünüyorum..
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tjinin yanlış transfer olması hüseyinin gönderilmesinide yanlış yapmaz.
                          Eskiyen duvarı , yerine daha iyisini yapacağım diye yıkarsan, ama daha çürüğünü yaparsan , eski duvarı yıkmak yanlış oldu derim ben.
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sene başında bunu asbaşkanımız söyledi.
                            hangı asbaskan hayri emıcemı o bızım kulupte asıl baskan harbı asbaskan yanı sadrinin ustu ole bı adam trabzonsporu bıtırıyo bıtıryo

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burda Ünal'ın suçu yok bence...

Ünalın tek hatası gelen teklifi kabul etmesiydi...

Reddetse bu seferde Ünal Trabzonspor'u reddetti denilecekdi sevgisi sorgulanacakdı...

Bu konuda iş yönetimde biterki yakın zamanda Ünal hocanında işi uzatmadan istifa edeceğini düşünüyorum sorun para meselesi değil

Yetki meselesi ben inanıyorumki şuan ünal hoca ayak işlerine bakıyor
                              baktığı ayak işlerinde bile tam yetki almıyor...
                              Ne yazık ki, o kadar çok alıntı oluyor ki, konular karışıyor.

Bunu zaten yönetim için yazmıştım

Kaldı ki, Ünal'ın aldığı parada Ünal'ı değil, ona o kadar parayı verip, iş yaptırmayan zihniyeti yadırgıyorum.

Yorum

• Bence ´suclu hic aramaya gerek yok!
                                Kim suclu kim sucsuz, daha önemlisi Fatih bizde degi!! Niye neden olmadi...böyle olsaydi...söyle olsaydi....
                                dememiz lazim renkdaslar. Önümüze bakalim artik. zornan Güzelik olmaz! Bende Fatihnin bizde olmasini istiyorum ama olmadi/olmuyor iste.

Yönetim suclu-----Fatih suclu felan filanla birbirimizi kirmayalim.Sonuc ne olacak? Biz birbirimize girecegiz. Sizce dogru birsemi? Biz besiktasli miyiz?degliz o zaman lütfen yapmayalim.
                                En son DJTT tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 23:53.

Yorum

Çalışıyor...
                                X