Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor tarihinin Skaldalları arasına girmiştir bu olay. Yazıklar Olsun.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• dini ve ideolojik bir yönü var bu işin.hacısalihoglu ve sadri şener bu transferi ondan dolayı istemiyor.yoksa 2 günde kolombiyanın en iyi golcüsünü alıp gelen adam fatih tekkeyi 10 defa almıstı şimdiye kadar.bunlarda samet aybaba gibi oldu gitti.samet aybabada mısırlı oyuncuları kadrodan cıkarırdı.ondan dolayı samet aybabayı belkide almak istiyorlardı.

samet aybabaya dikkat edin gittigi her takımda belli futbolcuları oynatmaz kesinlikle.o futbolcuları arastırın ve profillerini inceleyin.bakın ortak noktaları neler?
      anahtar kelimeler

fatih tekke sadri şener hayrettin hacısalihoğlu samet aybaba din ve ideoloji
      √ OKAN™ 1987

Yorum

• arkadaşlar maçda takımımızı destekleyelim, protesto 2. planda olsun,takımımız zarar görmesin

Yorum

• fatih zeytin dali uzatti..belkide olur bu transfer
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Eeee nolucak şimdi???

Biz taraftar olarak ne yapabiliriz bundan sonra?
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Kerem SADIKOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              FAtih acaba daha neler biliyordur

Valla bence öyle şeyler biliyor ki o bildiklerini açıklasa şuanki yönetim direk seçime gider utancından.valla kalpten kalbe yol vardır demişler.en azından fatihin şuanki psikolojisinden anladıklarım bu...
              Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Bu arada bir anektod:

İlk olarak Fatih Tekke tarafından gönderildi
                - eğer zenit senle devam etmek isterse ağustosu bekleyecekmisin
                Cevap Zenitin bana harcadığı para 10 milyon euro toplam 20 milyon euro masrafı olmuş.
                20-10 = 10 milyon € ama biz 7.4 milyon € aldık
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayrettin istifa etde bir kere olsun taraftarın yüzünü güldür
                  Sadece Hayrettin'lik olay değil abi bu.

Tümü öyle. İçlerinde belki birkaç kişi vardır düzgün olan.

Sadri Şener'i de söylemiyorum artık rütbesi kendisinden küçük olanların himayesi altında kalıyor. Bu mu başkanlık ?
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Soruyorum,

Şenol Hoca ile Ünal Karaman Kaptana gdip,

Şenol Hoca :

- Fatih seni çok istiyorum, oyun planlarım senin üzerine kurulu, bu takımın sana ihtiyacı var, ama sende takımdaki adamları camiye götürüyormuşsun, olmuyor, bundan şikayet edenler var

dedi mi, demedi mi ?

(Şenol Hocanın görüşü değil, bunu ona söylettiler. )

Yorum

• Alınan kararlar ortaktır.hacısalihoğlunu ön plana atıp diğerlerini kayırmanın bir manası yok.eğer ortada bir suçlu aranacaksa buna sadri şener de dahil edilmelidir

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Karamanın bu transfer konusunda izlediği politika yüzünden geçmiş zamanlarda bir laf etmiştim. Yazmak istemiyorum bu gün cezalık olabilir. Lafımın arkasındayım.

Bu transfer de Şenol Hoca hariç (sanıyorum) samimi olan hiç kimse yok. Buna Başkan, HAcı, Ünal kimi dahil ederseniz edin. ( Yönetim içinde isteyen ama sesi çıkmayan bir çoğunluk vardır, yönetim derken baştakileri kasdediyorum)

Her lafımın arkasındayım, Kaptan ne gerekiyorsa konuştu, anlayana sivri sinek dedi.

Anlamayanlar için bundan sonraki günlerde biz yardımcı olacağız.

Adam alınır, alınmaz artık umrumda değil, ama Türkiye önünde böyle konuşturmayacaktın.

Yazıklar olsun, Yönetim her türlü karşındayım. Samimiyetsizliğine, yalancılığına, bu yaptıklarına her zaman karşında olacağım....
                        kardeşim merak etme yanlız değilsin gerekirese burdan TRABZONA gider her türlu falıyete katılırım

Yorum

• Helal olsun bE Kralım ne laflar sokmusun öyle ya....

Seninle gurur duyuyorum herşeyi acıklamamısın ama yine de bomba gibi acıklamalar....

Yönetimin ne kadar yalancı oldugunu kanıtlamıssın....

Senin gibi Trabzonsporlu tabiki yoktur ya helal olsun sana helal...

Nerde ya dün Fatihe sallayanlar nerde hani...........
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Keşke bu konuşma olmasaydı...Buna rağmen kim ne derse desin mevcut başkanımızdan daha olgun bir adam konuşuyor bana göre...

Fatih en çok Ünal hocaya kızgın...En çok da Ünal hoca'ya yazık oluyor bence...Denge sağlamaya çalışıyor, risk alıyor fakat koltuğu sahici bir koltuk değil...Fatih bunu anlayışla karşılamalıydı....
                            Ah be Erdal Abi anlamıyormusun,Operasyon Hem Fatıhı Hemde Ünal Hocayı Bitirme Opreasyonuydu bunu baştan beri dıyordum..

Ünal Hocayı Bir sekılde İstifaya zorlanacak..Bu ta Eylül ayından beri Belliydi..

Kazanan Yonetim
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fatih zeytin dali uzatti..belkide olur bu transfer
                              Bu transfer olsun ronaldo bile fatihin peşinden gelir
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beşlik bursa maçıydı sanırım,uzun paltosuyla yaptığı yaptığı yumruk şov,
                                ben istanbul'a gidemezdim gitmemeliydim,anadolu takımı trabzonspor vardı,buraya geldim mealinde bir söylemi vardı,
                                yaşım hasebiyle çok hatırlamasam da trabzonspolu olmam üzerinde büyük etkisi vardır,ÜNAL KAPTAN'ın bu kadar küçültülmesi içimi acıtıyor,Fatih ne derse desin bizene!
                                varsayalım ki ÜNAL FATİH kadar Trabzonspor'lu değil,bu forumda yer alanların da Ünal kaptan kadar Trabzonspor'lu olmadığını da ben öne sürüyorum,ne bu çekgit demeler,bok atmalar,
                                Ünal o Ünal az kendinize gelin!!!
                                Kardeşim helal olsun sana be tebrik ediyorum senin iki katın yaşındakilerden daha mantıklı daha olgun konuşmuşsun...
                                HAMİ_41

Yorum

Çalışıyor...
                                X