Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yonetime İş beceremyen diyenlerde büyük yanılgı içinde ,çok Zekıler çok

1 taşla iki kuş,Hem ünal İstifa,hemde ebediyete kadar fatıh tekke olayı bitti
    bu sefer değil hayrettin istifa vermediği sürece tek başımada olsa her şeyi yaparım
    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Ünal KARAMAN kaptanken ben çok küçüktüm herkes hayranlık duyardı.Türkiye'de öyle bir kaptan yoktu.Öyle tutupta çift dalıcaksın sert hareket yapıcaksın el kol yapıcaksın Ünal kaptanın ayrı bir hakimiyeti vardı başka takımın oyuncularına karşıda değişik bir üstünlüğü bir karizması vardı...
      HAMİ_41

Yorum

• Ne yazık ki bu yönetim taraftarın sevdiği kişileri veya yıldız olan oyuncuları toplum önüne atmayı adet haline getirmiştir:

* Gökdeniz hakkındaki açıklamalar
        * Yattara hakkındaki açıklamalar
        * Fatih Tekke hakkındaki açıklamalar
        * Ağaoğlu ve Serdar Bali'ye yapılanlar
        * Ersun Yanal'a yapılanlar
        * Broos bile yukarıdakilerin bir sonucu olarak masum duruma çıkıyor sanırım
        * Ünal Karaman ve Şenol Güneş'e yetki verdik deyip onları kullanmaya çalışmak

Yönetimin yaptığı güzel işlerin yanında yapamadıkları, yapmadıkları ve yanlışları ile istifa süreci hortlamıştır.

Fatih Tekke'nin gelip gelmemesinden çok yönetimin derhal istifa edip belirli bir anayasa çerçevesinde bu kulübe layık yeni bir yönetim gelmesi zaruridir.

Şenol Güneş hocamızın başkanlığı için erken ancak bu sezonu çeşitli sebeplerden dolayı Özkan Sümer'in başkanlığında tamamlayabileceğimizi düşünüyorum.
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• FAtih acaba daha neler biliyordur
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlışı bile bu kadar savunuyorsunuz pess yani
            Ortalığı gerip durma.İlk cezamın sebebi sen olma...

Yorum

• Ünal çok fena ortada kaldı,

ama O'nu ortada bırakanlar(satanlar,kullananlar) hala klubün yönetiminde,

onlar işi kıvırmışlar,ne olacak Ersun,Ünal,Metin,Ahmet,Mehmet,Hurşit...gelir gider,

ama onlar orda dururlar.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bazı arkadaşlar yazmış dini sebepten .hakikaten sebep bu mu ?
                Geçen sezon böyleydi ama bu sezon neyi bahane ettiler bilmiyorum.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kimse unal karman beya birbaskasi demesin ben kimseyi savunmuyorum ben anlamam bu kulubun basindaki kim ben sorumlulugu ona atarim tek suc baskanin

ben baskan oalarak bitecek diyecem bu transfer benim elemanlarim bu isi yapmayacak
                  o zaman niye oturuyon o koltukda
                  nasil takim kotu oldum mu hocaya soruyosun burdada ben baskana sorarim...

Yorum

• hayrettin istifa etde bir kere olsun taraftarın yüzünü güldür
                    Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• beşlik bursa maçıydı sanırım,uzun paltosuyla yaptığı yaptığı yumruk şov,
                      ben istanbul'a gidemezdim gitmemeliydim,anadolu takımı trabzonspor vardı,buraya geldim mealinde bir söylemi vardı,
                      yaşım hasebiyle çok hatırlamasam da trabzonspolu olmam üzerinde büyük etkisi vardır,ÜNAL KAPTAN'ın bu kadar küçültülmesi içimi acıtıyor,Fatih ne derse desin bizene!
                      varsayalım ki ÜNAL FATİH kadar Trabzonspor'lu değil,bu forumda yer alanların da Ünal kaptan kadar Trabzonspor'lu olmadığını da ben öne sürüyorum,ne bu çekgit demeler,bok atmalar,
                      Ünal o Ünal az kendinize gelin!!!
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

sadece o değil ama hüseyin gidişinin ver tekkenin gelmeyişinin sebeblerinden bi taneside o....
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ya ne ünalı ya ban şu an FATİH TEKKE lazım yemişim ünalı İSTİFA etsin gitsin öylede böylede milletin ipiyle kuyuya inmeseydi ünal efendi sonunda böyle suclu olur cıkarsın şimdi kurtarsın artık seni sAyın cok muhterem HACISALIOĞLU.

Yorum

• Kaptan herşeye rağmen atılan onca çamura rağmen adam olduğunu birkezdaha ıspatladı...

Utanmadan sıkılmadan yalan konuşan bunu birde resmi siteyi kullanarak yapanlar acaba artık avni akerde nasıl oturup maç seyredecekler...

O koltuk artık seni kabul etmez Hacısalioğlu efendi...

Git artık yanında getirdiğin adamlarınıda al ve git....
                            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün Tekke'ye laf atanlar,Bugün Yönetime küfrederek ceza aldı
                              bende edecem ama kanmiyorum cunku burada kalmak hepimizin gayesi olmasi gerek sesimizi sonuna kadar duyurmak icin

Yorum

antepteyken celal doğanla bu yüzden bu yüzden bozuşup kadro dışı kalmıştı ve hayrettin ve ihsanla celal doğan arasındaki ortak paydaya bak cevabı bulursun
                                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

Yükleniyor...
                                X