İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ts Yönetimi
Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır.
Fatih Tekke
Allah da bana bir gün yalan konuşmayı nasip etmesin Trabzonspor'a gelmek isti,yorum, para konusu mevzu değil, 6 ay önceki mukalevemi, Ünal benim önüme getirdi, 1.600 ben 1.500 dedim. O şartları da kabul ediyorum telefonda dedim. O şartları kabul etmesem beni alacak mısınız, o şartları kabul ediyorum.
Hangisi yalan konuşuyor? bence yönetim!! Allah bu Sadri başkan haric diğer yöneticileri bildiği gibi yapsın#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro'ya egemen gibi bir sahte stoper alındıda,
Kadro'ya bir Fatih alınmadı...
Ama Bu Milli Oyuncumuz için yazık/günah !
-----------------------------------------
Umutspor'lular ;
Göreceksiniz; Ben Umutun attığı golleri, Fatih attı sayacağım !
Kaçırdığı golleri, golcü sadri attı diyecem !
Bu konuda üzülmenize gerek yok ! fatih 2010/2011'sezonunda işe yaramayacağa benziyor !
İmzamı atıyorum !
Egemen ne alaka şimdi adam oynuyor daha ne yapsın..:
Yorum
-
Bu yonetime İş beceremyen diyenlerde büyük yanılgı içinde ,çok Zekıler çok
1 taşla iki kuş,Hem ünal İstifa,hemde ebediyete kadar fatıh tekke olayı bittiENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilader ilk cezam için başka sebepler bekliyorum.
Nedenim sen olma.
Habu gün düzgün dur oturduğun yerde...
Yanlışı bile bu kadar savunuyorsunuz pess yaniDİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnceden laf soktuklarım, bu aralar konuşmuyor, dün de dedim, kaptan çok açık konuşmayacaktı zaten, biliyordum böyle olacağını, ama gerekeni söyledi, alemin önünde bağırdı, ilk tekliflerine geliyorum....
Artık almayanın derdi bellidir.
Hacısalihoğlu Fatih için ben varken o molla bu kulübe gelemez dedi mi ?
Böyle bişey duydun mu?Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
hafta sonu olacak olanlar belli olmaya başladı...stada girdiğimiz gibi ilk iş fatih tekke diye bağırmaya başlayalım..sonra umut sövmeye başlarız...o yetmesse yönetimi istifaya zorlarız..yenilirsekte takımın otobüsünü taşlarız..
sanmıyorum ki trabzonspor taraftarı kadar kendini bilmez,bu kadar cabuk kanan ve kandıktan sonra kraldan cok kralcı olan taraftar olduğu nu sanmıyorum
Yorum
Yorum