Bu toplantı yönetimi bitirmiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi açıklamamasını tek birşeye bağlıyorum,
yönetime tehdit,
alın beni yoksa herşeyi açıklarım demeye getiriyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi açıklamamasını tek birşeye bağlıyorum,
yönetime tehdit,
alın beni yoksa herşeyi açıklarım demeye getiriyor."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoçum 13 yaşındasın çmce abilerine sor Ünal Kim diye.
neden birini severken bilmeden diğerine saldırıyorsunuz?Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Kadro'ya egemen gibi bir sahte stoper alındıda,
Kadro'ya bir Fatih alınmadı...
Ama Bu Milli Oyuncumuz için yazık/günah !
-----------------------------------------
Umutspor'lular ;
Göreceksiniz; Ben Umutun attığı golleri, Fatih attı sayacağım !
Kaçırdığı golleri, golcü sadri attı diyecem !
Bu konuda üzülmenize gerek yok ! fatih 2010/2011'sezonunda işe yaramayacağa benziyor !
İmzamı atıyorum !Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
Bu dünyada ben yandım sende yanasın.
Yorum
-
1. cok duygusal taraftarimiz var
2. burasi artik krese döndü...
3. Trabzonspora mal olmus degerler(ünal gibi) hakkinda dogru düzgün konusun yakismaz özellikle yasi genc olan arkadaslar galeyena cabuk geliyorsunuz
4.Görünüse bakildiginda bu olayda Tekke haklidir ama bu takimin basina Senol Hoca geldiginde sinirsiz yetki!! ile getirildigi söylendi biz öyle duyduk o halde Senol Hoca ben Tekkeyi istiyorum diyorsa alinir, aksini düsünmek yine bazi entrikalarin sahne aldigini gösteririki bu Senol Hocayada zararverir
5.Hic bir sahsi Trabzonspordan üstün tutmayin, bu camiamizi kücük düsürür (Tekke'nin bize tekrar dönmesini nekadar cok arzulasamda)
son bir sey daha; Tekke yüzünden Trabzonspor'un hic bir futbulcusunu kücümsemeyin bunun bize zarardan ve rakiplere faydadan baska birsey getirmeyecegini kafaniza sokun ona göre hareket edinEn son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 12:53.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı açıklamayı takımdayken futbolcu arkadaşlarına söylese ne olurdu ?
Selçuk sen benim kadar Trabzonspor' lu değilsin...
Egemen sen benım kadar Trbazonspor'lu değilsin.
Tayfun sen bana yakın derecede Trabzosnpor'lusun.
Bu açıklama çok yanlış. 33 yaşındaki bir futbolcunun bunu söylememesi gerekirdi.
Tuhaf tuhaf yorumlar yapıyorsun,Amacın ney??
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı açıklamayı takımdayken futbolcu arkadaşlarına söylese ne olurdu ?
Selçuk sen benim kadar Trabzonspor' lu değilsin...
Egemen sen benım kadar Trbazonspor'lu değilsin.
Tayfun sen bana yakın derecede Trabzosnpor'lusun.
Bu açıklama çok yanlış. 33 yaşındaki bir futbolcunun bunu söylememesi gerekirdi.
Nedenim sen olma.
Habu gün düzgün dur oturduğun yerde...
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen susmak birilerine verilecek en güzel cevaptır...
Ne susmasi hocam,asil simdi daha cok bagaracaksin sen ,biz,herkes..
Basindan beri okuyorum yaptigim yorum sayisi 3-5 i gecmemistir bu konuda,yani olmazsa olmazim olmadi benim Tekke,ama bu yapilanlar ayiptir,serefsizliktir..
Simdi konusacaksin simdi asil....Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Ünal kulübü temsil ettiği ve yaşça büyük olduğu için Fatih'e telefonda çıkışmış akıl vermiş olabilir ve Fatih'te biyere kadar dayanmıştır ondan sonra Sürmene'li damarı kabarmıştır bende bu camianın en önemli futbolcusuyum taraftarın en sevdiği kişiyim yeter da diyip darlanmıştır diye tahmin ediyorum.DOZER CEMİL
Yorum
-
Son 1 hafta çok talihsiz gelişmeler oldu. 1.5 yıldır bu transfer söz konusuydu. Hangi takımda oynamak istersiniz sorusuna hep Trabzonspor dedim.
Ocak ayında tekrar transferim gündeme geldi. Ocak ayında Zenit kulübü ile bonservis pazarlığı yapıldı 2-3 kez kulübüm ile resleştim ve kulübümle şuan aram bozuk.
Askerlik konusunu var, gündeme getirmedim bir kez konuşmadım bu benim sorunumdu ve Trabzonspor'a gelmek için sorun değildi.
Trabzonsporun sahibi taraftardır. Transferin bitmesine 10 günlük süre var. Bir çok gelişme var.
Bana göre hak etmediğim olumsuz şeyler oldu yine Trabzonspor'a gelmek istiyorum.
50 sefer söyledim ben Trabzonspor'a ve 9 numaralı formamı istiyorum dedi.
Büyük olan Trabzonspor fatih değil,
Trabzonspor'a Fatih Tekke katkı yapılacaksa Fatih alınmalıdır
Telefonlarım kapalı olması sorusuna gelelim.
Benle konuşan olan var mı
Transferin bitmesine 10 gün kala telefonum kapalı olması transferin kapanması gerekçe gösterildi bu ne kadar doğru ve vicdana sığıyor..
Şenol hoca bir tarafa,efsane abimiz ve hocamız…konuşan çaba sarfeden etmeyen yöetim kurulumuzdan içlerinde benim kadar Trabzonsporlu var mı, Ünal Karama da dahil..
Allah da bana bir gün yalan konuşmayı nasip etmesin Trabzonspor'a gelmek isti,yorum, para konusu mevzu değil, 6 ay önceki mukalevemi, Ünal benim önüme getirdi, 1.600 ben 1.500 dedim. O şartları da kabul ediyorum telefonda dedim. O şartları kabul etmesem beni alacak mısınız, o şartları kabul ediyorum.
Bir gün tek başıma kalsam ben buradayım, biz Trabzonsporluyuz neden birlik ve beraberlik olmuyor biz de.
Hayatım boyunca yanlış yaptık, bir gün bilerek Trabzonspora ceza verirsem benim cezamı verin, ben gerçek Trabzonsporluyum.
Normalde ben pazartesi Rusya'da olacaktım bu gece gidiyorum, bu transfer sezonu bitene kadar bekleyeceğim,
Trabzonspor'a taraftara beni nasıl biliyorsalar, beni sevmeye devam etinler ben asla yalan konuşmadım.
Sizi neden alma istemiyorlar…
Bunun cevabını herkes biliyor… 10 gün daha var, çok şey konuşulacak, Şenol hocama da söyledim, senin için Ünal için gelmem ben bu taraftar için gelirim dedim. Ben konuşursan Trabzonspor zarar görür, Trabzonspor zarar görmesin Fatih Tekke de kim,
Ben daha konuşmayacağım farklı şeyler olmasa
Kızgın mısın?
Hayır değilim, 2 şey var, beni üzen sanki maddiyatçı bir yönüm varmış ki bunu söyleyen Allahtan korksun.
Zenit ile anlaşma yok sorun bu, 6 ay önce sözleşme yok ben sadece söz verdim, konuşma yaptık, bu mu problem,
Böyle mi olması gerekiyordu, büyük ağabeylerime söyledim bu böyle mi olmalıydı.
Konuşamadım söyleyemedim şeyler var, tehlikeli şeyler var, şuan konuşmak istemiyorum.
Ben bu gece gidiyorum, kampa katılacağım, hocamızın açıklaması var, beni takımda görmek istiyor, hocamla görüşeceğim, orda da rahatsızlıklarım var,benimle devam etmek istiyorlarsa bu konuda kararı vermiş değilim..
Ağustosa Trabzonspor kapınızı çalarsa ne dersiniz...
Ben her zaman Trabzonspor'a gelirim, Gökhan Ünal gibi oyuncuyu kaybettik, taraftara oyunculara yardımcı olsun. Trabzonspor'a her zaman gelmek isterim,
Transfer için 10 gün daha var farklı gelişmeler olabilir. Trabzonspora faydalı ise beni yerin dibine batırın..
Yorum
Yorum