Yahu aynı şeyleri ekleyip durmayın Allah aşkına ya, zaten herkes verilen linklerden takip ediyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu nasil bir sey. boyle konusmaya devam ederse ya yonetim gider yada fatih kapidan iceri giremez. unala laf atmasinin bir anlami yoktu simi.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
yonetimi yollamak icin artik buyuk neden var...yalancilik sahtekarliktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
lafla peynir gemisi yürüseydiii, ben bundan sonra fatih'in hiç bi sözüne inanmam gecen senede aynı seyleri yaptı simdide aynı seyleri yapıyo fatih biraz trabzonsporu sevse bizi ikilem içine bırakmazdıEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Hayır bomba açıklamalar falan yapmıyor Fatih...Üstelik elinde bombalar olmasına rağmen bir futbolcu gibi değil bir başkan gibi konuşuyor...Ben boşuna demiyorum şimdi Şenol hoca 20 yıl sonra da Fatih ya da Hüseyin başkan olmalı diye.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum