Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu aynı şeyleri ekleyip durmayın Allah aşkına ya, zaten herkes verilen linklerden takip ediyor...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Konuşan transfer için çapa sarfeden etmeyen.. Sormuyorum içlerinde beniM KADAR TRABZONSPORLU VAR MI....
      ÜNAL KARAMAN DA DAHİL...
      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Ah yönetim ah.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• yaw 50 kişi aynı yazıyı yazmasın .

helal sana fatih seviyorum seni ne olursa olsun !!
          TRABZONSPOR
          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Fatih iyi lafı koydu
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• bu nasil bir sey. boyle konusmaya devam ederse ya yonetim gider yada fatih kapidan iceri giremez. unala laf atmasinin bir anlami yoktu simi.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Bu nasıl bir mantık. Telefonum kapalı diye transfer gerçekleşmiyor. helal olsun kaptan üstüne diyecek laf yokkkk
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• yonetimi yollamak icin artik buyuk neden var...yalancilik sahtekarlik
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Ünala lafı feci koymuş.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• göz göre göre nasıl fatihi toplumun önüne atmış olabilir bir yönetim anlam veremiyorum
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• lafla peynir gemisi yürüseydiii, ben bundan sonra fatih'in hiç bi sözüne inanmam gecen senede aynı seyleri yaptı simdide aynı seyleri yapıyo fatih biraz trabzonsporu sevse bizi ikilem içine bırakmazdı
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• yok fatih abi yok yönetimden trabzonsporlu kimse yok ....
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hayır bomba açıklamalar falan yapmıyor Fatih...Üstelik elinde bombalar olmasına rağmen bir futbolcu gibi değil bir başkan gibi konuşuyor...Ben boşuna demiyorum şimdi Şenol hoca 20 yıl sonra da Fatih ya da Hüseyin başkan olmalı diye.
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ünalıda gördük böylece..yönetim niye getirmiş Ünalı,katkısımı var zararımı?

Yorum

• bu yönetim varken fatih ın bize gelmesi söz konusu olamaz artık, ama yönetim haketti

Yorum

Çalışıyor...
                                X