Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazılı bir metni okumuyor sanırım.
    ya da haberi geçen arkadaş aceleyle eklemiş siteye..
    İnşallah daha derli toplu konuşuyor ve daha net mesajlar veriyordur..
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Kaptan tribünlere oynuyor.

Yorum

• bomba açıklamalar bunlar, C4 etkisi yaratacak bu açıklamalar.

şuanda oturmuş fatihi dinliyordur bizim yönetim, bu açıklamalardan sonra neler diyeceklerini çok merak ediyorum, zaten bişe demelerine gerek kalmayacak, benim için bu yönetim bitmiştir artık...!
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Erdal abi Fatih, Ünal'a da giydirdi yanlız. Sen en samimi Ünal olduğundan bahsetmiştin?
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bakalım yönetime kimler talip olucak bundan sonra..

Aklın varsa gelirsin agaoglu bu zamandada kaçıp gelmezsen dahada gelme..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Fatih tekke basın karşısına çıkıyor
              20 Ocak 2010 / 11:17
              Transfer iddiaları cevap bulacak

Fatih Tekke’nin bugün saat 12.00’de Profesyonel Futbolcular Derneği'nde basında çıkan ttansfer haberleri ile ilgili bir basın toplantısı yapacak. Öte yandan, milli futbolcunun kulübü tarafından Dubai’de başlayacak kampa davet edildiği öğrenildi.

Canlı aktarım birazdan medyatrabzon'da

FATİH TEKKE BEKLENİYOR..

Fatih Tekke'nin basın toplantısı yapacağı profesyonel futbolcular derneğine gazeteciler geldi. Fatih Tekke henüz basın toplantısının yapılacağı yere gelmedi. Büyük bir basın kitlesinin ilgi gösterdiği toplantının başlamasına az bir zaman kaldı..

MEDYA TRABZON'DAN GELİŞMELERİ TAKİP EDİN

Basın toplantısında Fatih Tekke'nin transferi ile ilgili yapacağı açıklamalar Trabzonspor yönetimini de yakından ilgilediriyor. Dernek lokalinde eski futbolcuların bir bölümü de bulunuyor. Ancak basın toplantısının yapılacağı salona gelmeyecekler..

TELEKULAK VAR

Bu arada, Trabzonspor yönetimi Fatih Tekke'nin basın toplantısını yakın takibe aldı. Trabzonspor'un iletişim biriminden iki kişi de basın toplantısının yapılacağı yere geldi. Böylelikle yönetim Antalya'dan Fatih Tekke'nin basın toplantısını anında takip edebilecek.

VE FATİH TEKKE GELDİ

Fatih Tekke, basın toplantısının yapılacağı yere geldi. Masasına oturdu..

Ve basın toplantısı başlıyor...

TEKKE KONUŞUYOR...

Şu an burda olmamın sebebini biliyorsunuz. Bir yıldır yoğun sekilde transfetin gündemde. Son bir haftalık gelişmeler benim bazı şeyleri konuşmamı gerekli kıldı.

Benimle ilgili çıkan haberleriin çoğu kasıtlı.

Bizim camiamıza zarar gelmemesi için çok dikkatli oluyorum. Bugünde aynı şekilde olacak.

Öncelikli şunu vurgulamak istiyorum. Şu anda Zenit takımının mukavelem var. Ağustos'da bitecek. Takımla birlikte birçok başarılar elde ettim. Bunları kazanmış bir takımın oyucusuyum. Bununla birlikte son dönemde Trabzonsporla ismmim anılıyor. Kaptanlığını yaptığım Trabzonspor'la ismim çok anılıyor. Son bir haftadır bence talihsiz şeyler yaşadık.

Zenitten başka nerde oynarsın dendiğinde ben hep Trabzonspor dedim.

Ne hissediyorsam öyle konuşuyorum şu anda.

6 ay önce Ağustos ayında görüşmem oldu. Anlaştık ama Zenit engelledi.

Ocak ayında yine masaya oturduk. Bu dönemde ben şunu şöyle yaptım.

Bir: Zenit ile borservisim konusunda restleştim.Konumumu şu anda durumumu kritik hale getirdim

İki: Askerliği hiç düşünmedim. O benim sorunumdu, külübün Trabzonspor'un bir şey yapmasına gerek yok tu..

Şimdi soruyorum. Daha ne yapabilirdim.

Transferde süreç şudur.

Kulüp ister. Anlaşır.

Yönetim böyle yapmadı mı..

Kolombiya'dan iki gün içinde oyuncu alabilecekg üçte bir yönetim var benim sorunumumu da çözebilirdi.

Trabzonspor olduğu için konuşuluyoruz.

Kimse Trabzonspor'un sahibi değildir.

Trabzonspora ben her zaman gelmek isteyeceğim.

Birileri gelmemi engelleyebilir.

Şimdi detaya girmek istiyorum..

Yaklaşık üç dört gün önce, Fatih tekke ile anlaşıldı dendi. Özel bir problem olmazsa bu is biter dendi..

Benim hiç bir şeyden haberim yok.

50 kez söyledim.

Tek şartım vardı..

Sadece 9 numaralı formamı istiyorum. Başka hiçbir şartım olmadı.

İstese Trabzonspor bir saat içinde 10 fatih Tekke alır..

Zenitle anlaştık dediler. Zenit açıkladı. Rubin Kazan ile Trabzonspor istedi dendi. Anlaşma sağlanmadığını söyledi. Yönetim ise Trabzonspor yönetimi ise anlaştık diye kamuoyunu bilgilendirdi. Bu nasıl iş.

Benim hiç gazeteci arkadaşım yok.Ben diyorum ki Allah için diyorum.

Ben konuşulacaksam, Trabzonsporun takımına sahada Trabzonspor camiasına yapacağı her hangi bir katkı varsa Fatih Tekke alınmalıdır. 2 yıldır söylüyorum. Değilse alınmasın. En önemli şey Trabzonspordur..

Telefonlarımın kapalı olmasına gelince...

Son on günde telefonum kapalı diye transferimin olabilirliği gündemden

kalkıyor. Bu nasıl bir mantık. Telefonum kapalı diye transfer gerçekleşmiyor.

Şimdi taraftara soruyorum.

Benim için çok önemli.

Şenol hocamı bir tarafa bırakıyorum.

Konuşan transfer için çapa sarfeden etmeyen.. Sormuyorum içlerinde beniM KADAR TRABZONSPORLU VAR MI....

ÜNAL KARAMAN DA DAHİL...

Bu haber toplam 4198 defa okunmuştur
              ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
              **ARSİNLİ AKREP**
              **61*77**

Yorum

• Şimdi taraftara soruyorum.

Benim için çok önemli.

Şenol hocamı bir tarafa bırakıyorum.

Konuşan transfer için çapa sarfeden etmeyen.. Sormuyorum içlerinde beniM KADAR TRABZONSPORLU VAR MI....

ÜNAL KARAMAN DA DAHİL...

dün inanılmayan gazeteye bugün yağılmış taraftar....
                ama onlar da işini Büyük puntolarla güzel yapıyor.
                verdi gazı şişti taraftar saldırır bir yere, en çok sevdiği işi yapar...
                [ille d' 7]

Yorum

• Ünal Karaman zaten senol hocanin geldigi gün istifa etmeliydi...yakismadi..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ...İçlerinde benim kadar Trabzonsporlu var mı? Ünal Karaman da dahil !

Yorum

• Ne zamandır diyorum Ünal hocanın takıma kattığı hiçbirşey yok..
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok fatih abi yok yönetimden trabzonsporlu kimse yok ....
                        yılın lafı bu işte malesef doğru yalnız bu yönetim değil nuri albayrak yönetimide buna dahil
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          lafla peynir gemisi yürüseydiii, ben bundan sonra fatih'in hiç bi sözüne inanmam gecen senede aynı seyleri yaptı simdide aynı seyleri yapıyo fatih biraz trabzonsporu sevse bizi ikilem içine bırakmazdı
                          Böyleleri de var aramızda napalım

Yorum

• beyler fatihin yalan sölemiyor bence

ilk defa hak veriyorum fatihe

Yorum

• fatih bu yonetimle gelemez trabzonspora. gercekten trabzona yakismayan seyler bunlar. fatih oz evladimiz bizim.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• yönetimin ne olduğu anlaşılmıştır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X