Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haksız taraf kim Trabzonspor yönetimi mi yoksa Fatih Tekke mi ?
    Murat inan ki hiç önemli değil kimin haklı kimin haksız olduğu. Önemli olan tek şey bu tip bir mücadelede iki taraf da kaybeder.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir fatih konusu icin bu takima sirt döndük arkadaslar...o formanin ne gunahi var..onun icindekilerin ne gühani var...

bu hafta sivas gelip trabzonda bizi yenerse ezerse hala tekke diyemi bagiracagiz...kapasin su konu artik..takima destek olalim..

dunyanin hic biryerinde böyle acaip taraftar yoktur(tabiki asena tarzi yonetimde yoktur)

baskana asbaskana salliyalim derken yada tekkeye bu takima zarar veriyoruz arkadaslar...

baskaninda asbaskaninda tekkeninde gühanim kadar degeri yok..ben bu formayi ne sener , ne hacibey,nede tekke icin sevmedim...

kusura bakmayin ama cok ayip ediyoz cok...bu takimda serkanlar ,umutlar,onurlar,giraylar ve daha bir cogu var..onlari motive etmeliyiz..

hani kendimizi istanbul klupleriyle bir tutuyoz ya, onlar bu olay karsisinda bi taraflariyla gülüyo bize.. tam istedikleri oldu
      Kimsenin Trabzonspor'a sırt döndüğü yok. Trabzonspor'un yöneticilerine sırt dönen var. Fatih Tekke'yi isteyenler Trabzonspor'un menfaatleri için istiyorlardı. Başka kimin menfaati için isteyecekler. Fatih'in menfaati desem cık değil. Adam Rusya'da daha fazla kazanıyordu, o zaman geriye sadece ve sadece Trabzonspor'un menfaati kalıyor.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• once yonetım ayıp ettı sımdı fatıh tekke ayıp ettıı,

Yorum

• Fatih yarin basin toplantisi düzenleyecek. Hadi bakalim herseyi anlat bizi aydinlat birak artik Trabzonsporun menfatlerini anlatki Yönetimin kim oldugunu ögrenelim...

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• 1- Fatih dövizle askerligi normal askerlik sürecine tercih etdiginden bu taviri takiniyor olabilir.

2- Baska bir takim Fatihe bir teklif göndermis olabilir. Örnegin ya Rubin Kazan Trabzonsporun vereceginin iki mislisini teklif etdiyse Fatihe?

3- Teofilo Gutierrez icin baskanin ta Kolombiyaya gitmesi, ama kendisine ayni iliginin gösterilmesi (+ Teofiloya belkide Fatihden daha fazla maas teklif edilmesi) Fatihi kizdirmis olabilir. Ben Fatih Tekkenin yerinde olsam ve benim icin o erkek tarafi, o gelmesi lazim denilse, bir hayli sinirlenirim bu sözlere.

Konu Fatih Tekke mi Trabzonspora muhtac, yoksa Trabzonspor Fatih Tekke ye mi muhtac sorusunu kendimize sorunca daha anlasilabilir bir sekil alir.

4- Fatih ile mevcut yönetimdeki bazi sahislarin kisisel sorunlari.

5- Rus mafyasi.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yani yönetimin haklı olma ihtimali var,

tamam ozaman sen haklısın
              aslında sorun o değil yönetim haklı olmuş olmamış çok önemli değil..bu transferinde önüne geçen şey taraftarın kulübü yönetim üzerinden bu kadar yıpratması ve mevcut futbolcuların şevkini kırması..

Yorum

• [QUOTE=erkankoc;2938288]ya yonetimden birine kirilmis..tekke degilmi ben taraftar icin geliyorum..yonetimle isi olmasin gelsin,,[/QUOTE

Ben yazımı yazarken tek taraflı düşünmememiz gerektiğini anlatmak istedim.Yöneticileri de anlamaya çalışmak gerekir.Empati yapmak lazım.

Yorum

• Aslinda yarin Fatihin diyeceklerinin pek önemi yok.
                  Cogumuz zaten simdiden sucluyu ilan etmisiz.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Mantıklıca bi inceleyelim olayı. 11 tane adam vardı orta sahada oynayacak diye alınan, forvetin hali belliyken gittiler Sezer'i aldılar 12. adam olarak.

Dünyanın öbür ucundan, çok kalitesiz bir ligden bi forvet aldılar, elimizdeki bence en iyi forveti (zaten iki tane var da) gönderdiler. Şimdi bizim ilk yarıdaki halimiz belli hücumda, Gökhan gitti Guti geldi. Ben inanmıyorum Gökhan'dan çok çok iyi bir futbolcu olacağına. Adamın geldiğinde ilk lafı zaten geçen sene attığım gol sayısına bida ulaşmam zor. Aramızda Umut'u beğenenler var onu da biliyorum ama kim ne derse desin Umut 2. lig forveti, hiçbir özelliği yok. En basit pozisyonları dahi o kadar rezil derecede harcıyo ki şöyle basit gözle izleyen adam o vuruşun kötülüğünden pozisyon çok zordu diye yorumluyo. Arkası dönük top alamıyo, adam eksiltemiyo, bi ver kaç yapmaktan dahi aciz, tekniği inanılmaz derecede zayıf ve bunların sonucunda orta sahayla forvet arasında köprü yok. Forvette top tutup takımı hücuma taşıyacak adam yok.

Bir de olayın şu yönü var, Fatih artık öyle bir tansiyon oluşturdu ki taraftarda, takımın başarılı olması mümkün değil çünkü inanç yok. Her kaybedilen puanın, her kaçan golün hatta forvetlerin yaptığı her pas hatasından sonra herkesin aklına Fatih gelecek.

Fatih Tekke'nin oynamasını geçtim isminin kadroda olması bile takımı çok ileri taşırdı. Onunla oynayan futbolculara bakın, konuşun hepsi hayran. Şurda 4-5 ay oynadığı Kezman bile ne laflar etti, o kadar egoist bi adam düşünün ne kadar etkilenmiş ki onun yetenekleri bende olsaydı 10 yıldır real madridin değişmez forvetiydim dedi. Şurda milli takımla beraber 2 hafta birlikte çalıştığı futbolcular bile onun yeri ayrı diyo.

Bi de yönetim naptı ona bakalım. Geçen sezon sonu ve transfer dönemi toplam 3-4 ay alıyoruz-aldık-alacaz-yattı laflarını tekrar tekrar duyduk. Bazıları hiç lafını bile etmiyo şaşıyorum, yazın bize ne dediler 6 ay sözleşmesi kaldı ocakta ücretsiz alıcaz demediler mi aylarca ? Bildiğiniz düpedüz yalan söylemişler, iki ihtimal doğuyo ikisinde de taraftarı aptal yerine koymuşlar. Ya biliyolardı kandırmak için yalan söylediler ya da bilmiyolardı ki bu aslında almayı hiçbir şekilde düşünmedikleri anlamına gelir. Daha neler söylerim de çok uzatmak istemiyorum.

Son olarak diyolar ki, kulüple anlaştık fatihe ulaşamıyoruz telefonu kapalı o yüzden transfer yattı. Böyle bir kepazelik trabzonsporun tarihinde görülmemiştir.

Ben sene başında kan forumda bağıra bağıra söyledim, fatihle şampiyonluğa koşarız, fatihsiz ilk 5e giremeyiz diye, çok kişiyle tartıştım. Üzülerek söylüyorum ki ne dediysem çıktı.

Biz başarısızlığa alıştık, sevinmeden sevmenin ustası olduk. Benim kanıma dokunan sadri şenerin inadı ve kini yüzünden böyle potansiyelli bir kadronun harcanmış olmasıdır. Ne olabilirdik ne olduk, yazık.

Yorum

• Yarın Konuşsun bakalım Fatih ne anlatıcak kim haklı kim haksız görücez...
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sadri Şener bir kez olsunda net bir şekilde Zenit'e 1 milyon euro veriyoruz, 1 euro fazla veremeyiz. Bunu çok iyi kabullenirim.

1,5 yıldır ha bugün ha yarın, felan filan, yeri geldi kıvırmalar. 2 mağlubiyet sonrasında Ünal'ı Rusya ya göndermeler. Rezillik.

Lig başlasın 2 mağlubiyete bakar Sadri Şener'in karın ağrısı !
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslında sorun o değil yönetim haklı olmuş olmamış çok önemli değil..bu transferinde önüne geçen şey taraftarın kulübü yönetim üzerinden bu kadar yıpratması ve mevcut futbolcuların şevkini kırması..
                          bu transferinde önüne geçen şey

HAYRETTİN HACİSALİHOĞLUNUN FATİH TEKKEYİ İSTEMEMESİDİRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

NOKTA.

Yorum

• en büyük trabzonspordur gerisi teferruattır fatih gelmek istemezse ben yine trabzonsporlu olacağım fark etmez. profesyonel düşünmüş olmasına birşey demem ama onu fatih sultan tekke diye bağrına basan taraftar bunu hak etmiyor.....
                            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

bunu bu raddeye getiren kimdir ? 2 yıldır beri fatihle ilgielinir gibi gösterip almayan bu yönetim. fatih kalitesinde forvet almayan yönetim. koca seneleri 2 forvetle geçiren yönetim. çıkıp fatih tekkeyi almayacağız bile diyemeyen yönetim. sorun burda işte kardeşim anlamakta neden ısrar ediyorsun. biz bunu sorguluyoruz

Yorum

sizin sorununuz ne yaa??
                                tamam fatih gelseydi iyi olurdu ama bir ismin üstünde takılı almak yobazlıktan başka bişey değil..
                                TRABZOSPORUN EN BAŞTA FORVETE İHTİYACI VAR FATİH TEKKEYE DEĞİL..
                                bir isim üzerinden bir kulüp bu kadar yıpratılmaz..bu takımda geriye kalan 25 tane topçu var..ayıptır günahtır..
                                elinizi vicdanınıza koyun..umut yerine veya teofilonun yerine koyun kendinizi..
                                FORVET İSTERİZ DEMEK BAŞKA BİŞEY FATİH TEKKEYİ İSTİYORUZ DEMEK BAMBAŞKA BİŞEY..
                                kimse trabzonspordan üstün değildir..fatih tekke üzerinden trabzonsporu yıpratmaya kimsenin hakkı yok..
                                yarın bu yönetim gidecek yenisi gelecek onuda beğenmiyeceksiniz..sahip çıkmadığınız sürece bu futbolcular size hiç bir şey kazandıramaz..
                                gökhan ünalın arkasından demediğinizi bırakmadınız..birazda olsun haklı değil miydi??
                                her gol kaçırılınca fatih tekke diye bağırılır mı akıl var mantık var..
                                BABANIZ SİZ ZAYIF GETİRİNCE SEN GİT YERİNE BAŞKA EVLAT GELSİN DİYOR MU??
                                SAHİPLİK DUYGUSUNDAN Bİ HABER DUYGUSUZ İNSAN TOPLULUĞU OLDUK HEPİMİZ..
                                yazıktır..umarım bu yazdıklarımdan sonra tekrar düşünür mantıklı kararı verirsiniz..
                                GİTTİĞİMİZ YOL YOL DEĞİL..
                                bir an önce fatih şu toplantıyı yapsın ve bu başlık kilitlensin istiyorum yeterince karaladık kulübü..
                                harfi harfine katiliyorum sana, bu taraftar suanki haliyle klübe zarar vermekten baska birsey yapmiyor... nedir bu arkadas takim sampiyonda olsa Tekke tekke diye bagiracaksiniz, yeter gercekten yeter artik gina getirdi, ve bazi körler gercekten klübün nekadar yipratildigini görmüyorlarm, ayrica eger kaderde tekkenin simdi gelecegi varsa gelir,, yoksa gelmez, birsey olur iste, siz inanan müslümanlarsiniz, ama aksi davranislar resmen kadere isyan oluyor... okadar ugrasildi edildi olmuyor, ve mevcut kadromuzdaki oyuncularimiza cok buyuk haksizlik bu,ayiptir yaziktir günahtir..
                                sanki sivas macindaki tezahüratlari duyar gibiyim, tekke tekke diye, sonra gökhan ünal niye gitti yok o niye oyanayamadi, cok yipratiyorsunuz takimi... mubarek her takimin bir baskani var bizim takimin 30 bin baskani var.... nerde taraftarliginiz siz birakin klübü yönetmeyide taraftarliginizi yapin yeter,offf bee gina geldi vallahi
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X