Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harfiyen katılıyorum sana ....

Sadece nicelik ile niteliğin yerini değiştirmen lazım ilk cümlede yanlış olmuş ....

Azıcık sakin ...
    Anla işte Ahmet. Harf hatası)
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz yani TRABZONSPOR TARAFTARI..
      haklı taraf kim o zaman ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haksız taraf kim Trabzonspor yönetimi mi yoksa Fatih Tekke mi ?

fatih olmadığı bi kere kesin...!
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yarın fatih tekke düzenleyeceği basın toplantısıyla bazı bilgilere işık tutacaktır kaptan için çok hayal kırıklığına uğradık inş 2010-2011 sezonunda seni yuvanda görürüz kaptan

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adaş boşuna konuşma..Bizde anlatmaya çalışıyoruz ama klübün menfaatini, olmayan bir transferle bir görenler görmüyor bazı şeyleri..

Fatih'in gelmemesine en çok üzülen şu kadroda ki 24 futbolcudur adım gibi eminim..
            Adaşım sakinleşmek lazım. Çok klasik bir laf ama hakikaten kimse Trabzonspor'un üstünde değil. Fatih olmaz başkası olur. İsim değil önemli olan mevkidir..

Taraftarın buna kafası çalışması lazım. Eleştirdiği yönetim gibi düşüncesiz olmamalı. Bilmem anlatabildim mi?
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• ..forvet yok takviye yapacaz diyen başkan, her zamanki gibi tükürdüğünü yalayıp, bir forvet yollayıp bir forvet aldı.şimdi de Ali kemal denizciyi alırlar bilmem neden sorumlu müdür yaparlar..bunların yapacağı bu. forvete takviye diye bunu yuttururlar

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kimse bana bu yönetimin ilkeleri olduğunu savunmasın çünkü ilkesi olsaydı zafer ve burak alınmazdı o zaman bu günkü açıklamaya saygı duyardım inanırdım ilkesi olan yönetim yusufu kamtan kaçırmazdı sonra ersunu gönderip sameti getirmeye kalkmazdı sonra dünyaca ünlü hoca getircem deyip hugoyu getirmezdi sonra hoca yöneticisine körler görsün diye oynattım dediği gün kovmazsa sonra gittiği gün belçikanın köylüsü demez di sonra eski kaptanıyla çingene pazarlığı yapmazdı bunlara itrazı olan var mı ? ilkeden bahsediyorsunuz.
                Sonuna kadar katılıyorum. Bizim başkandan iyi siyasetçi olur tayyibe en iyi rakipde o olur . Günü kurtarmak adına nabza göre iyi şerbet verir
                sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haklı taraf kim o zaman ?
                  yarın belli olacak gibi..

Yorum

• "Yönetim kurulumuz, camiamızdan gelen talebi de göz önünde bulundurarak, teknik kadromuzun da oluruyla, bir süredir eski futbolcumuz Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili süreci başlatmış ve bu yönde ciddi bir çalışma yürütmüştür. Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke'yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur."
                    Açıklama şöyle devam etti:
                    "Zenit Kulübü'yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke'ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır. Bu arada Zenit Kulübü yetkilileri, göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke'yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediği bilgisini tarafımıza iletmişlerdir. Böylelikle, yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır."

Üstdeki TS nin sayfasinda yayinlanan yönetim aciklamasi, yahu bu adamlar bizi vallahi de billahi de enahi san ediyor. Ilk göze carpan cumle su "Camianin büyük israrlari da varmis", yani biz istemiyoruz onlar istiyor. Yuh bek. Hocanda istiyor baskan hocanda uyan, demedi demeyin bunlar Hocanin istedini de almazlar basarisiz oldunda takim onuda yollarlar. 2 göze carpan ciddi calismislar, ciddi calisma buysa vay tsnin daha göreceklerine. Calismada Kararlilikda varmis, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaa. Dikkat edilcek baska bir nokta Fatihi yalanci gösterib hemen kapiyi kapatiyorlar ve transfer kapanmisdir diyorlar. Akd bize deger vermeyene bizde vermeyelim, kan mayalim, demek maslarda tempo tutub sif Fatih Tekke barmak yetmiyormus, demek bu baskana bjk taraftarinin zamaninda bilgiliyi gönderdi ve Demiröreni bitirmek özere olan bir tepki sekli lazim. Yöreyelim akd artik hedef yönetim, baskanin azi sif iyi laf yapiyor icraat yok. ISTIFFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAA yönetim ISTIFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa. Kampanya baslatiyorum. Imza vermeye hazir olan bana FAX nr yollasin. varsa tabi. yoksa baska bir yol buluruz. Bizlere cektirdiklerinizin cezasini cekme zamani geldi baskan.

Yorum

• Adeta yikildiniz ha

Siz yikilmadiniz biz yikildik, dogru duzgun transfer politikaniz olsaydi gectigimiz yaz sezonu bitmisti bu transfer ve Fatih bu devre arasi gelmisti buraya.

Madem yuzme bilmiydin niye ciktin agaca derim ozaman

Yorum

• Bu arada Trabzonspor ne Fatih Tekke'dir ne O'nu yöneten kişilerdir hatta ve hatta ne taraftarlardır... Herkesin bu gerçekle hareket edip ilk maçta sahada oynayacak 11 kişiye ve diğerlerine en az atih Tekke kadar sevgi vemesi sorumluluğu vardır... Destek verecekler orda olsun; vermeyecekler tepkilerini başka biçimlerde dile getirebilme becerisi geliştirsinler lütfen...
                        Always Trabzon!!!

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anla işte Ahmet. Harf hatası)
                          İnşallah öyledir ...

Komplo teorisi çok ...

Misal : Sen Gökhana adam değil mi diyorsun yani ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• yarın 12 ye kadar başlık kapatılsın

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yarın belli olacak gibi..
                              yani yönetimin haklı olma ihtimali var,

tamam ozaman sen haklısın

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haksız taraf kim Trabzonspor yönetimi mi yoksa Fatih Tekke mi ?
                                Haksız kim bilmem ama madur olan belli
                                sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

Çalışıyor...
                                X