Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet bizim esas sorunumuz forvetlerin nitelik değil nicelik olarak yetersiz olmasıydı. Gökhan bekleneni veremedi. Yerine Teo alındı. Isaac'in gitmesinden sonra -hoş o varken de yok gibiydi ama- yedek forvet sıkıntısı vardı, Murat Tosun ve Burak alındı.

Eğer Alanzinho oynayacaksa bu takım tek forvet oynayacak demektir. Teofilo'nun yedek kalmayacağına göre Umut zaten otomatikman yedek kulübesine geçiyor. Fatih'i de alırsan bu sefer ya Teofilo yada Alanzinho yedeği boyluyor.

Tek forvet oynayacaksak elimizdeki forvetler nitelik olarak da nicelik olarak da yeterli. Fatih'e matihe gerek yok zaten. Çift forvet oynayacaksak da Alanzinho'yu satalım, gelecek parayla Fatih olur, başka biri olur forvet alalım. Alanzinho'dan vazgeçecek kaç taraftarımız var bunu bilemem tabi..
    Harfiyen katılıyorum sana ....

Sadece nicelik ile niteliğin yerini değiştirmen lazım ilk cümlede yanlış olmuş ....

Azıcık sakin ...
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam haklısın Fatih alınayabilirdi abi.

Ama neden adam gibi çıkıp FATİH i almıyorum kardeşim. ŞAHSİ menfaatlerim yüzünden , kişisel kavgam yüzünden almıyorum diyemedi ?

Sen dürüst olursan herkes seni sever. Fatih i biz niye seviyoruz? babamın oğlu mu Fatih? Tamam gol atar atmaz iyi oyuncudur kötü oyuncudur ayrı mevzu ama ADAM GİBİ ADAMDIR.

Yönetim ise alttan iş yürüten sinsi bir tilkidir. hacısalihoğluna söz geçiremiyorsa BAŞKAN ADAMLIK YAPIP İSTİFA etsin biz FATİH den çok onu severiz. yemin edebilirim bu konuda
      Tamam işte Ömer yönetimin hatası da bu zaten. Yoksa Fatih'in alınması alınmaması değil mevzu. O yüzden burda Fatih'i alamadık, yandık bittik edebiyatı yapmaya gerek yok. Senin için söylemiyorum.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• kimse bana bu yönetimin ilkeleri olduğunu savunmasın çünkü ilkesi olsaydı zafer ve burak alınmazdı o zaman bu günkü açıklamaya saygı duyardım inanırdım ilkesi olan yönetim yusufu kamtan kaçırmazdı sonra ersunu gönderip sameti getirmeye kalkmazdı sonra dünyaca ünlü hoca getircem deyip hugoyu getirmezdi sonra hoca yöneticisine körler görsün diye oynattım dediği gün kovmazsa sonra gittiği gün belçikanın köylüsü demez di sonra eski kaptanıyla çingene pazarlığı yapmazdı bunlara itrazı olan var mı ? ilkeden bahsediyorsunuz.

Yorum

• Yönetimin taraftarla galga geçmesinden sıkıldım ve bu yaşananlar yüzünden artık yönetimden tiksinir hale geldim.

Fatih sanki çok kötü bir oyuncu fatih başkana yalvaracak ne olur başkanım beni trabzonspora al ne verirsen ver.Sen gökdenize yıldız değil de sonra ondan aldığın parayı gökhan kazmasına ver sonra fatih para isteyince suç yokya varmı öyle

İyi olabilir dünyanın en iyi oyuncusu olabilir gutierrez ama taraftar için onun transferi gerçekleşmese pek birşey olmaz çünkü tanımıyor bilmiyor .Sen onun için fıkra gibi bir seyahat yapıyorsun kendi deyiminle ama fatih için o bana gelecek yok yaaaa

Fatihi transfer etmemek için askerliği bahane ettiler. Fatih trabzon için askerliğimi yakarım dedi. Sonra zenitin bonservisini bahane ettiler fatihe sen bonservisini indir dendi ve sonuçta fatihin bonservisi düştü şimdi de büyük ihtimal küfür eder gibi bir önermişerdir para sonra taraftara fatihi paragöz ilan ediyorsun ve ben soruyorum şimdi başkana

Fatih TEKKE en son boş mukaveleye imza atarken Atay AKTUĞ zamanında bu trabzonspora son boş mukavelemdir bundan sonra ben yapacağım kadar fedekarlığı yaptım bundan sonra yönetim biraz fedekarlık yapmalı dedi ve herkes alkışladı fatihi de şimdi mi paragöz oldu

Az dürüst olun da bu taraftarı bu kadar üzmeye değecek kadar fatihi almanızı değecek olan sebebi açıklayında trabzonspor tarihine geçmiş en kaliteli oyunculardan birine .. at izi kalsın halinden vazgeçin yazık çok yazık taraftara yazık . bu takımla yatıp bu takımla kalkan kendi geleceğiyle dahi hayali yokken trabzonsporun şampiyon olacağı güne hayal eden bize yazık
          sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Geçen yıl Fatih Tekke'yi almadı yönetim, Şenol Güneş bir kurtarıcı oldu. Futbol bu başarısız olmakta var. Bu sefer ki planı ne?

Sadri Şener hala bu kadronun şampiyon olacağına inanıyorsa şimdiden bıraksın.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Samet Aybaba ile bu sezon başında antrenör olarak anlaşıldığında o antrenör den vaçgeçtirecek kadar kulübe gelen mailler acaba F.Tekke için geliyo mudur? yada geliyor etki etmiyor...
              Emin ol etmiyor garantisini veriyorum.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Artık bu başlık ölümsüzleşmek için gün sayıyor.
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Gazetede cikan haberlere ben sahsen fazla inanmiyorum. Gerci cok saglam kisilerden gelenhaberlere göre bu is oldu denilen haberleride gördük.
                  Sadece merak ettigim, eger asagidaki haber dogru ise burda fatih tekkeyi trabzonspordan bile üstün görüp yazilar yazan aradaslar ne düsünecek, ne dicek?
                  Yönetim sonucta bu kadar seyi kasti bir sekilde yapmaz diye düsünüyorum, sonucta Fatih tekke yasiyor deyilmi ölmedi. Dogru deyildir diyecektir eger deyilse...

Trabzonspor'a Fatih Tekke şoku

Trabzonspor yönetiminin uzun uğraşlar sonucunda Fatih Tekke’nin bonservisini alma konusunda Zenit’i ikna etmesinin ardından, yaşanan gelişmeler camiada şok etkisi yarattı. İlk gün Fatih Tekke'ye bir türlü ulaşamayan Bordo - mavili yöneticiler daha sonra çeşitli kaynaklardan Tekke’ye ulaşmaya çalıştı. Trabzonspor'un Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu da, Fatih Tekke'nin ağabeyi Salih Tekke'yi arayarak, “Bu transferi bitirdik ama Fatih'e ulaşamıyoruz. Telefonunu açmasını söyler misin?” dedi. Ancak Salih Tekke de, Fatih Tekke’ye ulaşamadığını söyleyince bordo - mavili yöneticiler, futbolcunun menajeri ve avukatıyla sürekli temas halinde bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş de, aynı gün içerisinde Fatih Tekke'yi 10 kez aradı. Tekke'nin telefonlara çıkmaması üzerine, futbolcuya, ‘Seni aramızda görmek istiyoruz’ diye mesaj atan Güneş, bu mesajına da cevap alamayınca bordo - mavili yöneticilere Rusya seferini bir gün ertelemeleri gerektiğini belirtti.

BAŞKAN SADRİ ŞENER YIKILDI
                  Daha sonra Fatih Tekke'nin menajerinden ve çeşitli kaynaklardan futbolcunun Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla anlaşma sağladığını öğrenen bordo - mavililer ikinci bir şok yaşadı. Buna rağmen transferden tamamen vazgeçmeyen Trabzonsporlu idareciler, Şener'in bir yakını aracılığıyla Zenit’le temasa geçti. Zenitli yöneticiler, “Bizde sorun yok. Ancak biz Fatih, Rubin Kazan’a gitmek istiyor” diye biliyoruz, şeklinde bilgi verince transfer harekatından vazgeçildi. Bu konuda özellikle Başkan Sadri Şener ve transferle bizzat ilgilenen Sportif Direktör Ünal Karaman adeta yıkıldı.
                  Trabzonspor

Yorum

• Haksız taraf kim Trabzonspor yönetimi mi yoksa Fatih Tekke mi ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haksız taraf kim Trabzonspor yönetimi mi yoksa Fatih Tekke mi ?
                      biz yani TRABZONSPOR TARAFTARI..

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi giriebildim nete. Fatih olayında son durum nedir acaba? Net bir sonuç varmı? Yoksa hala bir umut içinde beklemedemiyiz her zamanki gibi..
                        Bu iş kesin olarak bitmiştir, bitmelidir. Bu kadar rezalet yeter artık.

Taraftar olarak bizler Trabzonsporumuz için Fatih Tekke ayarında bir forvet istiyoruz ve bekliyoruz. Yönetim de eşşek değil ya gereken atılımları gerçekleştirecektir. Çünkü yönetim ne yapıyorsa Trabzonspor'un menfaatine yapıyordur. Biraz daha sabredelim, şunu surasında 1 Şubata ne kaldı.
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• O değilde , Erdal abinin dediği gibi çocukların sokak aralarında oynerken söyleyeceği bir forvete sahip olamadık. Hami Hami vurdu gooool

Yorum

• Yonetilmiyoruz ki adam gibi.
                            Hepsi ayri telden caliyor be kardesim.
                            Fatih icin Rusya ya git sonra telefonlarima cevap vermiyor diye yalani at ortaya.
                            Sizler bizi iyice salak yerine koydunuz ya helal olsun.
                            Aziz Yildirimi hic sevmem ama onun kadar olamadiniz.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haksız taraf kim Trabzonspor yönetimi mi yoksa Fatih Tekke mi ?
                              belki son 100 sayfa bu soru ile gecti

Yarin Saat 12:00 bizler icin cok önemli olacak...
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkesin iyi niyetli olduğunu varsayarak; bu çağda böyle bir kulüp yöneticiliğinin olamayacağını, böyle bir transfer sürecinin ancak ilkel kabilelere has olacağını söylemeden durmak sabır işi değil. Sorun Fatih Tekke'nin alınıp alınmaması değildir; sorun sürecin nasıl yönetildiğidir. Öyl bir süreç ki hem Trabzonspor'un kurumsal kimliğinin beş paralık etmiş hem de Fatih Tekke gibi bir değerin daha kaybedilmesine yol açmıştır. Son yılların en fazla desteğini ve gücünü kullanan bir yönetim ekibinin bile böylesi "acemi" demek istiyorum eylemleri olduğuna göre, gelecek adına hiç umudum kalmadı. Burda birbirini yiyen insanlara, Trabzonspor'un kimliğine, Fatih Tekke'ye (O'nun da hataları olmasına rağmen) ve çok bük destek almasına rağmen bunu olumlu eyleme dönüştüremeyen yönetime yazık... Keşke hiç Fatih Tekke diye bir süreç hiç yaşanmasaydı, keşke en başta biz almayı düşünmüyoruz ya da diğeri ben gelmeyi düşünmüyorum diyebilme ceareti gösterebilseydi... Bizi yönetenler artık bizi "İDARE" etmekten vazgeçin,bizden çok kurumlara zarar veriyorsunuz...
                                aynen katılıyorumm bu ıs bu kadar uzun surmemesı gerekıyodu her ıkı tarafta kıvırdı kımse net bırsey solemedı olaylar bu duruma geldı burda kım zararlı cıktı klup trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X