Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih in gelmesini birde derbiler yönünden istiyorum.

Ya derbilerde çileden çıkarıyorlar bizi. Şöyle Fatih gelirse en azından diğer oyuncular da ona bakarak galeyane gelir =)

Yorum

• ne oldu tekke gece yarısı operasyonu oluyor mu moskovayı yaktık da
      vardık, hayattaydık, sadece arada kaldık...
      --------istanbul {{ BMN BOLU }} ankara---------
      istiyoruz, biliyorsunuz , sadece bekliyoruz...

Yorum

• Arkadaşlar,

Gutierrez ile ilgili konuları lütfen kendi başlığında konuşalım.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tekke-Teo-Umut çok karizma bir üçlü olur

Yorum

• Umutun yaptığı koşular acaba Teo'yu etkiler mi diye düşünmeden edemiyorum malum Gökhanla çok çarpışmışlardı
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• niye bu teo transferinin bize cok seyler katacagina inaniyorum..sota dan sonra en iyi forvetimiz olur umarim..cok mu ön yargiliyim..adam daha yeni geldi türkiye ye
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burda ki futbolculardan 3 lü orta saha çıkartamazsın
                O zaman 4-3-3 çıkayız mı demek istiyorsun ?

=)

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih in gelmesini birde derbiler yönünden istiyorum.

Ya derbilerde çileden çıkarıyorlar bizi. Şöyle Fatih gelirse en azından diğer oyuncular da ona bakarak galeyane gelir =)
                  Cok iyi yere bastın derbiler konusunda fatihin katkısı ilac olur bize..

Yorum

• -Fatih tekke gelirse ahanda böyle beklerim havalimanında :meşale2:
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ahmet, sonra devam ederiz o meseleye

Şimdi Fatih i yedek bırakma denemeleri yapıyorum...

Benim şöyle bir takıntım var uşaklar, ağabeyler....Bu lanet olası endüstri dedikleri mevzuyu gavur da işletiyor. Hatta bizden iyi işletiyor...Ama diğer yandan Raul başka diyor adam...Ben dünyada kimi istersem onu alırım ama Raul un yeri ayrı diyor...Ama aynı zamanda da o Raul yedek kaldım diye örgütçülük yapmıyor...

Ardayı çıkarın memlekette "bayrak futbolcu" kalmadı...E madem biz Türk futbolunun öncüsüyüz...Fatih bizde yedek kalarak da var ve büyük olacağını göstermeli...En azından iki sene sonra...Türk futboluna bir kıyağımız olsun bu da bizim
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• tekke geliyor az kaldı..

Yorum

• Erdal Abi duygu bütünlüğünden dem vurmalarının sebebi o galiba

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla seviyorum ben Umut u ...Öz evlat o
                            Erdal Abi, Umut'u orta sahaya koysak, pres yapsa, top kazansa

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -Fatih tekke gelirse ahanda böyle beklerim havalimanında :meşale2:
                              Hava limanında niye bekliyorsun anlamıyorum Fatih zaten Trabzon'da

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet, sonra devam ederiz o meseleye

Şimdi Fatih i yedek bırakma denemeleri yapıyorum...

Benim şöyle bir takıntım var uşaklar, ağabeyler....Bu lanet olası endüstri dedikleri mevzuyu gavur da işletiyor. Hatta bizden iyi işletiyor...Ama diğer yandan Raul başka diyor adam...Ben dünyada kimi istersem onu alırım ama Raul un yeri ayrı diyor...Ama aynı zamanda da o Raul yedek kaldım diye örgütçülük yapmıyor...

Ardayı çıkarın memlekette "bayrak futbolcu" kalmadı...E madem biz Türk futbolunun öncüsüyüz...Fatih bizde yedek kalarak da var ve büyük olacağını göstermeli...En azından iki sene sonra...Türk futboluna bir kıyağımız olsun bu da bizim
                                aslinda bunu fatih in sorun yapacagini sanmiyorum..helede orda senol günes varsa..artik tüm cekismeler bi tarafa birakilmali ve herkes takimin basarisi icin kilitlenmeli..fatih yedek kalirsa taraftar da teknik direktörümüzün kararina saygi duymali yoksa x kisi istifa oldukca antipatik geliyor..travma yaratiyor bu istifa kelimesi..umarim uzun yillar taraftar bagirmaz hic kimse icin
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X