Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ntvspor son dakika olarak veriyor.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne bekliyorsun Koray;

Yönetimin Ünal ve birisi ile daha nasıl namaz konusunda mesaj gönderdiğini de burda açıklamasını mı ?

Reis geri dönmeyi herşeyden çok istiyor, ama bu iş tamamen kapanırsa, eminim ki daha çok konuşacaktır.
      Yönetim bu adamı neden almak istemiyor?

Yani dilim varmıyor ama dindar birisi oldugu için mi?
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Tek şartım vardı..
        Sadece 9 numaralı formamı istiyorum. Başka hiçbir şartım olmadı.
        İstese Trabzonspor bir saat içinde 10 fatih Tekke alır..

Parayı fazla istiyor diyenlere gitsin bu sözü
        !!!!
        .

Yorum

• Tüm yönetim onu her konuda tetikçi olarak kullanıyor o hala ses çıkarmıyor.Bitirme kendini Ünal..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zenit Kulübü’yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke’ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır.

Yönetim istifa
            bu açıklama duruyormu hala web sitemizde,

resmi açıklama,pardon

resmi skandal.!
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              herkesi yönetime mail atmaya davet ediyorum artık kim gidecekse gitsin ordan taraftar saf değil
              Maille olacak iş değil bu kulübü bassınlar inletsinler Fatih Tekke tezahuratlarıyla..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Karaman patronmuda ünala oldu olanlar. HACISALİOĞLU İstifa..
                Katılıyorum Ünal Karaman'ıda taraftarın önüne atan fatih'in ona yüklenmesine sebep olan Yönetimin ta kendisidir.

Yorum

• karnım ağrıyo yaaa stresden
                  Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• bu işin Ünalla alakalı olduğuna inanmıyorum. Ünal nediye Fatih i istemesin. sanki yıllardır beraberlerde aralarında sorun var. Fatih in sorununun yönmetimde kimlerle olduğu belli. belliki bu adamlar Ünalıda kullanmışlardır. tabii birde karşı tarafı dinlemek lazım. sadece faih i dinleyerek bir yere varamayız.
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• fatih iyi konuşmuş ama trabzonsporluluk ölçümü yanlış olmuş.
                      ünalıda taraftarın önüne atması abes olmuş.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim bu adamı neden almak istemiyor?

Yani dilim varmıyor ama dindar birisi oldugu için mi?
                        hacısalihoğlunun takıntısnızn nedeni bu...

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tüm yönetim onu her konuda tetikçi olarak kullanıyor o hala ses çıkarmıyor.Bitirme kendini Ünal..
                          Oda düzenin adamı olmuş.!!
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tek şartım vardı..
                            Sadece 9 numaralı formamı istiyorum. Başka hiçbir şartım olmadı.
                            İstese Trabzonspor bir saat içinde 10 fatih Tekke alır..

Parayı fazla istiyor diyenlere gitsin bu sözü
                            !!!!
                            Ayneeeeeeeen

Yorum

• taraftar niyetini, büyüklüğünü bu hafta sonu gösterecektir. eğer f. tekke diye bağırırlarsa, klübün üzerine çıkmış bir f tekkeden bahsedeceğiz. artık f tekke yerine, kimse bunun sorumlularını istifaya davet edeceklerse, o zaman aklı selim bir protesto yaptıklarını düşüneceğim.

Yorum

• Fatih Tekkenin gelmesini bende çok istiyorum cümlesinin sonuna Ama, fakat, Lakin kelimelerini koyanların samimiyetsizliğinden süphem yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X