Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih şuanda bizim futbolcumuz değil..

Gidelim birazda teofilo gutierreze yorum yapalım

Teo yu alamasaydık hala onu konuşuyoduk meseela..

Elimizde olanın kıymetini bilelim yoksa elimizde hiç bişi kalmayacak..
    Aynen aynen o konuyu unutmadım cuma günü havaalanında kamera olursa boğazına trabzonspor atkısı atan dev gibi bişey görürseniz o benim

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olaya böyle bakmak, bilgisizliğin en büyük göstergesi. Şampiyonluktan bahsedeceksek Fatih Tekke kadroda olmalı.

Yönetim yan çizmekte.

"Yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır."

Bu işin bilgisizlikle ne alakası var yahu, görende hücre nedir diye sorulduğunda en küçük yapı birimi olduğunu söyleyemediğimi sanacak...

Sen çok biliyorsun zaten belli.

Burda hepimiz varsayımlar üzerine yorum yapıyoruz bu konuda, bilgiyle milgiyle alakası yok bu işin...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Avni Akerde Fatih Tekke seslerini duyar gibiyim Fa- tih Tek- ke Yönetim istifa! ninni gibi şuan ki sinirimi alıyor benden sizde yapın iyi geliyor.

Yorum

• 1- Trabzonspor yönetimi hiç bir zaman Fatih i almak istemedi
          2- Fatih manajerini kontrol edemedi
          3- Olan Ünal Karaman a oluyor
          4- Allah Şenol hoca ya kolaylık versin....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bikere şu sezon sonu lafını geçiniz

Yarın yapılacak açıklamayla herşeyden önce yönetimin ne kadar dürüst!!! olduğu ortaya çıkacaktır...

Burda Fatih tekke neden konuşmuyor neden kaçıyor diyen arkadaşlarda rahatlayacaktır...

Konuşunca konuştu oluyor kaptan ama susuncada maşallah belaltı almadığı darbe kalmıyor...

Bugün taraflardan biri konuştu.Derdini anlattı inanan inandı inanmayan bizler merakla kaptana odaklandık.Bakalım yönetimimiz neler yapmış.Hem kimse merak etmesin Kaptan yönetim iftira atmayacaktır.Ücretine zam istedi sözü kan donduracak bir açıklama ispat edilmediği halde insanın üzerine silinmeyecek bir leke bırakacak kadar büyük bir iftiradır...

Kaptan yarın aksini ıspat ederse acaba istifa etme erdemini gösterebilecekmi o yazıyı kaleme alan yöneticimiz...

Bugüne kadar Kaptan tarafı kimseye çamur atmadı hep sustu.O sustukça üzerine gidildi en sonundada para için takımı sattığı gibi bir iftira bile atıldı herkes beklesin ve görsün yarın büyüklük nasıl olurmuş...

Kimse Trabzonspordan büyük değildir derken Yöneticileri göklere çıkarıp Kaptanı aklınca küçük görenler yarın görsünler bakalım işlerin aslı neymiş...

Seni Seviyoruz Kaptanım Üzerindeki Formanın Renkleri Bordo-Mavi olmasada bilirizki yüreğin en az bizim kadar Trabzonsporlu senin...

Sahada birileri rakip forma peşinde koşarken sen terinin son damlasını bile takımın için akıtırdın.Bu yüzdendirki bugün sana saldırılıyor.Biz senin sadece golcülüğünü sevmedik Kaptanım adamlığını ruhunu sevdik,bunu anlatamasakta gerçek bu...
            Haydi bakalım.

Bende bundan bahsediyorum..

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor yönetilmiyor...Fatih gelse de durum bu gelmese de...
              trabzonspor ne zaman yönetilmis? ortada sehire baska yollardan girme olasiligi olmayan paralar dönüyor..tüm yönetimlerin catlak vermesi transfer döneminde olur nedense..

eriyip gidiyoruz..

sifirdan baslamaliyiz..yeniden..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bakıyorum da, en keskin en sert en acımasız yorumları - eleştrileri yapanların forum üyelik tarihleri 5-6 günü geçmiyor.

yetkililerden ricam en azından bugünlük üye alımını durdurmaları.
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatihin siniriyle yönetime sarıyorsun fıkra diosun başkan ne bilsin fatihin parayı seciceğini başkanda bizim gibi fatihe güvendi ben zenitle anlaşırsam bu olay biter dedi ama demekki önce fatihle anlaşmak gerekiomuş...
                  Yönetemiyorlar. Haklı bie olsalar ki bence değiller yönetemiyorlar.
                  Bir sembol isim bu kadar yıpratılmaz. Basının önüne atılmaz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelinen nokta o ki:
                    Fatih Tekke futbol hayatına devam ettiği müddetçe, gerek Trabzonsporda olsun gerek başka bir takımda; tıpkı Şenol Güneşin Trabzonsporun başındaki başarılı başarısız bütün teknik direktörlerin başında sallanan bilmem kimin kılıcı gibi Trabzonspor forvetlerinin üzerinde dolaşacağıdır.
                    maalesef!!

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ondanmı imzanda inadına sadri şener yazıyor
                      dikkat et dostum sadece sadri şener yazmıyor.
                      ben kötüde olsa istikrar istiyorum.
                      çünkü yıllardır zaten iyisi hiç gelmedi.ikincisi yönetim sadri şenerden ibaret değil.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih şuanda bizim futbolcumuz değil..

Gidelim birazda teofilo gutierreze yorum yapalım

Teo yu alamasaydık hala onu konuşuyoduk meseela..

Elimizde olanın kıymetini bilelim yoksa elimizde hiç bişi kalmayacak..

Tabi ya ne güzel gidin yapın sanki zorluyoruz...

Biz yarın basın toplantısına kadar burdayız...
                        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• O yazıyı kim yazdırmışsa artık tek kelimesine dahi inanmıyorum.Bana inandıramazlar.Yönetim ciddi değil.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu şimdi başkan çıksa ve..

"Umut ve Guti' nin yanısıra Burak, Murat Tosun ve Hasan Ahmet ile birlikte 5 forvetimiz var. Sezon sonunda boşa çıkacak 33 yaşında bir futbolcu için neden para bayılayım"

dese kim neye itiraz edebilir ki?
                            Burak,hasan ahmet ve murat tosun u toplasan 1 fatih tekke eder mi?

Guti yi tanimiyorum ama umut da golcülük anlaminda tekkeyle yarisamaz...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz alamıyorsak Sivas alsın Fatih Tekke'yi

Aklıma bir anda şey geldi yaa fenerde gazsarayda forvet arıyor..

Neden hiçbir kulup tekkeyi istemiyor acaba?

Sizcede çok ilginç degil mi?
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Aylardır Fatih Tekke muhabbeti...
                                GEzegende başka bir oyuncu mu yok? ALmıyorsa yönetim almıyor işte...

Yorum

Çalışıyor...
                                X