Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kimse ama hiç kimse TRABZONSPOR'dan büyük değildir. Fakat yeryüzünde hiçbir futbolcuda FATİH TEKKE'den büyük değildir bizim gözümüzde... !!!
    fatihe gelene kadar onlarca futbolcu var. fatih henüz haminin, ünalın, şenol güneşlerin vs. yaptığının onda birini yapmış değil. iyidir delikanlıdır yeteneklidir ama bu klübe verdikleri yeteneklerinin çok altındadır.
    bu tartışma ve fatihin bu kadar öne çıkarılışı, bu inatlaşma kimsye yaramadı. en çok da takıma, şuan kadrodaki futbolculara ve prestijimize zarar verdi.

Yorum

• Fatih Tekke yarın basın toplantısı düzenleyecek kendisini aklayacak.

2 saat sonra yönetim çıkacak bir açıklama yapacak,kendisini aklayacak.

Başka biri çıkacak hayır öyle değildi böyleydi diyecek.

Kuzenler yeğenler duyumlar havalarda uçuşacak.

Bugün yönetimin açıklamasına inanmayanlar,yarın Fatih'in açıklamasını dört gözle bekliyorlar yönetimi yalanlaması için.

Fatih daha fazla para istemiş olamaz mı terslik bunun neresinde, Rubin Kazan'la şampiyonlar liginde oynamak istemiş olamaz mı, parada anlaşamamış olamazlar mı, nedir bu her şeyi tam ortasından bölme hevesiniz.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• hiçkimse neden Fatih tekkenin fiyatını tavan fiyatın çok üstüne çıkarması olayını konuşmuyor.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yönetimler gelir geçer..

Fatih Tekkeler gelir geçer..

Esas olan Trabzonspor sevgisidir.. Yönetimde tekkede araçtır Trabzonspor için..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu şimdi başkan çıksa ve..

"Umut ve Guti' nin yanısıra Burak, Murat Tosun ve Hasan Ahmet ile birlikte 5 forvetimiz var. Sezon sonunda boşa çıkacak 33 yaşında bir futbolcu için neden para bayılayım"

dese kim neye itiraz edebilir ki?
            renktaşım deseler keşke karınlarından konuşuyorlar birşey dedikleride yok. atıyorlar taraftara ateşi sonra millet birbirini kuruyor saat gibi. yok Fatih geldi yok istanbula gelsinde havaalanında karşılayalım sonra antalyaya yollarız , yok uçakta telefonuna ulaşılamıyor bilmem ne . herkes birbirini gaza getiriyor . hadi yönetim yüreklice çıkıp konuşmuyor '' arkadaşım ben almak istemiyorum , şuan yönetimde en güçlü olan HHS Fatih Tekke'yi BORDO-MAVİ forma ile izlemek istemiyor. yetersizde olsa ben bu forvetler ile devam edeceğim. sene sonu bedave gelirse başımızın üstünde yeri var'' dese tamam eyvallah diyeceğiz ama yok. Biz ise birbirimizi gaza getirdik . Sonuç = 0 Hüsran

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes kendini bitirdi..

herkes kaybetti..

ama kazanan biri olmaya aday var...

Sivasspor...
              Bu moral bozukluğu takıma yansımaz umarım,herşeyde bir hayır var derler.
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bikere şu sezon sonu lafını geçiniz

Yarın yapılacak açıklamayla herşeyden önce yönetimin ne kadar dürüst!!! olduğu ortaya çıkacaktır...

Burda Fatih tekke neden konuşmuyor neden kaçıyor diyen arkadaşlarda rahatlayacaktır...

Konuşunca konuştu oluyor kaptan ama susuncada maşallah belaltı almadığı darbe kalmıyor...

Bugün taraflardan biri konuştu.Derdini anlattı inanan inandı inanmayan bizler merakla kaptana odaklandık.Bakalım yönetimimiz neler yapmış.Hem kimse merak etmesin Kaptan yönetim iftira atmayacaktır.Ücretine zam istedi sözü kan donduracak bir açıklama ispat edilmediği halde insanın üzerine silinmeyecek bir leke bırakacak kadar büyük bir iftiradır...

Kaptan yarın aksini ıspat ederse acaba istifa etme erdemini gösterebilecekmi o yazıyı kaleme alan yöneticimiz...

Bugüne kadar Kaptan tarafı kimseye çamur atmadı hep sustu.O sustukça üzerine gidildi en sonundada para için takımı sattığı gibi bir iftira bile atıldı herkes beklesin ve görsün yarın büyüklük nasıl olurmuş...

Kimse Trabzonspordan büyük değildir derken Yöneticileri göklere çıkarıp Kaptanı aklınca küçük görenler yarın görsünler bakalım işlerin aslı neymiş...

Seni Seviyoruz Kaptanım Üzerindeki Formanın Renkleri Bordo-Mavi olmasada bilirizki yüreğin en az bizim kadar Trabzonsporlu senin...

Sahada birileri rakip forma peşinde koşarken sen terinin son damlasını bile takımın için akıtırdın.Bu yüzdendirki bugün sana saldırılıyor.Biz senin sadece golcülüğünü sevmedik Kaptanım adamlığını ruhunu sevdik,bunu anlatamasakta gerçek bu...
                arkadaslar lütfen..

artik bu is nerelere gidiyor?

Kaptan tarafi ve yönetim tarafi..

yahu böyle aptalca bisi olabilirmi..hepimiz trabzonspor taraftariyiz..ben ne kaptan trafiyim ne yönetim tarafi ama bazi kisiler kendilerini kaptan tarafi görüyorlar ve sirf onu koruyorlar..bazilari ise yönetim tarafi olarak trabzonsporda oynamis eski bir futbolcuyu saygisizca suclamayi kendinde hak görebiliyor.

yahu fatih gelmez etmez..takimizin basarisina bakariz..yönetimin transfer disinda ki icraatleride dikkate alinmalidir..yönetim sirf transfer icinmi secilir? bu konuda hic kimseyi samimi bulmuyorum..
                burda bazi arkadaslarin yaptiklari hic dogru degil..kimse yönetimin yada eski futbolcumuzun basin sözcüsü veya menejeri degil..

bence artik forumdada bu konuya kisitlama getirilmesi gerekiyor..bu böyle devam etmemeli..is vahim durumlar almaya basladi..cok yazik
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Trabzonspor yönetilmiyor...Fatih gelse de durum bu gelmese de...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senin öz evladın çok sevdiği Tv'lere çıkıp, ''ey büyük Trabzonspor taraftarı, ben de Trabzonsporluyum ama sizin Umut ve Gökhan'a yaptığınız yanlıştır, destek olun'' deseydi helal olsun derdim. Ama o perde gerisinden kıs kıs gülerek sözde kahraman olmayı tercih etti. Uğruna Trabzonsporu yok saydığınız adam bu işte. Sen suya bu derken biz deplasmanlarda kelle koltukta savaşıyorduk kardeş. Ne Tekkeler geldi geçti o formadan. Daha gençsin, ilerde anlarsın...
                    hala patavatsız konuşmaya devam ediyorsun sevgili beyefendi dalga geçer gibi ne yaptı bu taraftar gökhanla umuta he yok duygusalmış etkileniyomuş taraftardan hikaye yemişim duygusallığını futbolcu olan çıkar oynar topunu yok fatih tekke kahramanmış perde arkasına saklanıyomuş senin odediğin adam trabzon da gol kralı oldu kulube 7 milyon euro kazandırdı su işini de gelirsek senin ahlak düzeyine bağışlıyorum

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporun resmi açıklamasında ısrarla Fatihin Euro olarak anlaşılan rakamı daha sonra kabul etmediği yazılıyor ...

Ne yapalım diyecek bir söz yok
                      yarın belli olur her şey
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Gelinen nokta o ki:
                        Fatih Tekke futbol hayatına devam ettiği müddetçe, gerek Trabzonsporda olsun gerek başka bir takımda; tıpkı Şenol Güneşin Trabzonsporun başındaki başarılı başarısız bütün teknik direktörlerin başında sallanan bilmem kimin kılıcı gibi Trabzonspor forvetlerinin üzerinde dolaşacağıdır.

Yorum

• ya artık sıkıldık...tekkespor lafını söyleyen adam doğru sölemiş...taraftarın koskoca camiayı düşürdüğü duruma bak..tekkede tekke yuh yaa nedir bu....

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Sivas maçı gelse bide Teo en az 2 gol atsa ortada Fatih Tekke sorunu diye hiç bişey kalmayacak aslında...

Hadi Teo.
                            Koray,

Sivas'a veya başka bir takıma atacağımız goller değil mesele, maalesef yönetim içerisinde birbirine karşı öne geçmek isteyenler var. Ve buda doğal olarak zararı Trabzonspor'a veriyor. İsterse Teo hattrick yapsın, ne düzelecek? Bir şekilde Fatih alınsa da, bu anlayış değişmediği sürece ne düzelecek ben bilemiyorum şahsen?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fatihe gelene kadar onlarca futbolcu var. fatih henüz haminin, ünalın, şenol güneşlerin vs. yaptığının onda birini yapmış değil. iyidir delikanlıdır yeteneklidir ama bu klübe verdikleri yeteneklerinin çok altındadır.
                              bu tartışma ve fatihin bu kadar öne çıkarılışı, bu inatlaşma kimsye yaramadı. en çok da takıma, şuan kadrodaki futbolculara ve prestijimize zarar verdi.
                              Şuan faal olan futbolcular arasında demek istedim. İşiniz gücünüz yok bekleyinde biri bir harf kelime hatası yapsın sizde hata bulun , başınız göğe yükselir.

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmen burasi siyah ve beyaz'a bölünmüs. Bunun ortasi yok. Ya o tarafdansin, ya bu tarafdan. Arkadaslar, lütfen gözlerinizi acin, ve dünyanin siyah-beyaz olmadigini, renkli oldugunu görün. Diyecegim, sadece bir tarafi suclamayin, bu sürecte iki tarafinda hakli olduklari ve hakli olmadiklari taraflar var. Ama bu cekismemizden kimse birsey kazanmiyor, tam tersi Trabzonspor kaybediyor. Ve en cokda üzüldügüm budur yani. Simdiye kadar bu cekismelerden bir kere olsun karli ciktigimiz görülmemistir, hep kaybetmisizdir...
                                İzahınıza göre. Dünyayı renkli görürsek çelişki sayısı artar ! Siyah, beyaz ikşye bölünmek iyidir.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X