Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz alamıyorsak Sivas alsın Fatih Tekke'yi
    "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen nesin Hacisalihoglusporlu mu??? Taraftara laf söylemeyi birakin artik yeter!!!
      Yok kardeş Hacısalihoğlu değilim, zoruna mı gitti. Deep Blue'yum ben...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun resmi açıklamasında ısrarla Fatihin Euro olarak anlaşılan rakamı daha sonra kabul etmediği yazılıyor ...

Ne yapalım diyecek bir söz yok
        Yine geldi...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hiçkimse neden Fatih tekkenin fiyatını tavan fiyatın çok üstüne çıkarması olayını konuşmuyor.
          inanmıyorum çünkü yönetim bana güveni hiç bir hareketinde sağlamadı

Yorum

• E sizde cılkını çıkarttınız Trabzonspor sevgisinden bahseden arkadaşlar..

Tamam Trabzonspor'u çok seviyoruz da yanlışlara göz mü yumalım, hiç eleştiri de yapmayalım ?
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizans 3'lüsüne de, medyasına da rezil olduk.
              Adamlar bir taraflarıyla gülüyorlar bize...

Hadi Fatih paragöz diyelim. Böyle rezillik olur mu?
              Lig tv'lere, haber ajanslarına çıkıp, arıyoruz ulaşamıyoruz, fazla para istiyor vs...
              Adamlar fıkra gibi transfer yazıp, bir taraflarıyla dalga geçiyorlar.
              Her şey bu kadar şeffaf, bu kadar aleni olur mu?
              Mahremiyet diye bir şey vardır. Semboller kolay mı çıkıyor?

Apartman değil, koca Trabzonspor'u yönetiyorsunuz.
              Rezil ettiniz bizi. Fatih haksız da olsa lütfen istifa edin, gidin artık!
              Fatihin siniriyle yönetime sarıyorsun fıkra diosun başkan ne bilsin fatihin parayı seciceğini başkanda bizim gibi fatihe güvendi ben zenitle anlaşırsam bu olay biter dedi ama demekki önce fatihle anlaşmak gerekiomuş...
              Ağasarlı_61

Yorum

• yarın fatih cıksa dese ki ne ben ne de menejerım bir fiyat arttırım talebinde bulunmadık kulubumle anlasıldıysa ben bos mukaveleye ımza atarım derse bu yonetım istifasini verecek mi cok ama cok merak ediyorum

Yorum

• Fatih şuanda bizim futbolcumuz değil..

Gidelim birazda teofilo gutierreze yorum yapalım

Teo yu alamasaydık hala onu konuşuyoduk meseela..

Elimizde olanın kıymetini bilelim yoksa elimizde hiç bişi kalmayacak..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yine geldi...
                    Anlamadım ?

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz alamıyorsak Sivas alsın Fatih Tekke'yi
                      Hiç olmazsa hafta sonu sahada görürüz

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiçkimse neden Fatih tekkenin fiyatını tavan fiyatın çok üstüne çıkarması olayını konuşmuyor.
                        Tavan fiyat ne, kim alıo ?
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yönetimin "ama"ları "bahane"leri, son dakika goller hiç bitmiyor. Hayırlısı diyelim.

Yalnız Fatih Tekke parayı sorun edecek kadar karaktersiz biri değildir. En az buradakiler kadar, Hacısalihoğlu kadar Trabzonsporludur.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            E sizde cılkını çıkarttınız Trabzonspor sevgisinden bahseden arkadaşlar..

Tamam Trabzonspor'u çok seviyoruz da yanlışlara göz mü yumalım, hiç eleştiri de yapmayalım ?

Budur ...

Yorum

• ula iç savaş çıkacak uşaklar sakin olun..içimizde fenerli mi var kışkırtıp bölmeye çalışıyo bizi..

yemişim tekkeyi yemişim yönetimi..onlar gidici biz kalıcıyız alooo..
                              trabzonspor sevdası bitmez..ben hayatımda şampiyonluk görmedim fatih için takımmı bırakıcam..
                              yönetim zaafiyeti kimde yokki? kim memnun yöneticisinden?
                              sallamayın birbirine artık yeter..

yahu forum yöneticileri neden bu kadar uzadı bu iş..birbirmize gircez..el atın da..

Yorum

• Yönetim konustugu kadar konustu zaten dahada konusacak hal birakmadilar zaten..

Artik konusma sirasi FATIH TEKKE`DEDIR
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X