Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bahadır ben tamamen menejer oyununa bağlıyorum konuyu. Kişisel olarak buna inanıyorum. Menejer daha fazla para kazanmak için kıvırtıyor. Başkan net olarak tesisler havaalanının altında sormadan geçsin oraya diye bişeyler dedi. Adam net. Fatih gelsin ama bu menejerle muhatap olmam anlamında konuşuyor.
    Abi yapma böyle .Bak ben de umutlarımı yeniden yeşerteceğim ..Sonra ağlarım bak
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• sadri baskan futbol gündeminde ne diyor?

bana birisi yardimci olabilir mi?

Yorum

• Bu oyunları sadece dışaraya karşı beceremiyoruz nedense, anca birbirimizi yeriz...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yahu, haberleri yok mu Fatih'in bugünkü açıklamalarından? Bu ligtv'deki programda canlı yazmasa, eski bir konuşma zannederdim? Ne konuşuyor bunlar??
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Alıntı:
            İHTİLALL tarafından yazılan
            Evet Sadri bey,

Buna hukukta "suçüstü" deniyor..

Sanırım Ergun beyinde mevcut durum karşısında pek bir savunması olmayacaktır..

Zaman ,artık onurlu insanların istifa zamanıdır..

Ha unutmadan,

Bu istifa çağrısı Fatih'in bugün söyledikleri için..

Bir de,çok zorlarlarsa konuşacaklarım var dedi..

Eğer istifa ederseniz,Trabzonspor camiası nezdinde kurtulmuş olursunuz..

Yok ,Hayrettin beye uyup ,hiçbir şey olmamış gibi devam ederseniz,

Deli fatih bu,ne yapacağı belli olmaz,

Bir konuşursa,

Bırakın Trabzonspor camiasını,

İnsan içine çıkamazsınız..

Yorum

• senola sorarım fatihi alalım mı alalım bitti.üstüne bir sey soylemem diyor peki bu adam niye alınmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi gutierez ne sempatik ya gülünce
                Boşver gutiyi şimdi onu sonra konuşuruz çelişkiyi gördün mü sen

-Ben gider şenol hocaya sorarım. Şenol hoca fatihi ne yapalım?
                -Alalım.

"eee hacı hani fatih Tekke"

ne yani şenol hocamı almayalım dedi? niye almayler bu adamı

Yorum

• bizim başkanın dünyadan haberi yok gibi, konuşmalarından böyle bir sonuca vardım... ipleri eline alda bugün bitir bu işi başkan, bu olanlar seni yıpratacak, en önemliside ts yıpranacak, sıktı artık, bu gece fatih gidiyorum rusyaya dedi zenithe trabzonaspora gitmek istediğini söyleyeceğini ifade etti, yalnız bırakmayın gidin alın kralı gelin bitsin bu çile HH ve onun gibiler üzülecek diye şu camianın %95 lik bölümünün tepkisini çekmeye ne gerek var, ts nin başarısını, taraftarın mutlu olmasını istemiyormusunuz siz ?!
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• fatih tekke trabzonspora bu son yaptığıyla bugüne kadar yaptıklarından daha büyük bir hizmet yaptı
                    bir futbolcunun alamayacağı şeyleri göze aldı
                    geleceğini ipotek altına aldırdı

ünala hakaret etmedi onun yönetimden daha trabzonsporlu olduğunu bildiği için en son onun ismini kullandı
                    ama ünal kendine yazık etti

şenol güneşe yazık olacak,bu yönetim yakan top artık
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      senola sorarım fatihi alalım mı alalım bitti.üstüne bir sey soylemem diyor peki bu adam niye alınmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                      bende onu soruyorum

Yorum

• aramayazmıyız ligtv yi ??? bişeler yapalım fatihin toplantısı biran önce orda görüntülenmeli

Yorum

• sadri şener:

'biz her şeyi şenol hocaya sorarız, şenol hoca fatihi istiyorum dedi, istiyorsa bitmiştirmiş o iş.'

Yorum

• ya ligtv de sadri senere fatih soyle soyle ddi ne diosunuz bskanim die nie sormuolar programdan once anlastilar mi nldu

Yorum

• Trabzonspor camiasının birlik ve beraberliği söz konusuysa herkes elinden gelen fedakarlığı göstermeli.

o sebeple Faruk Özak bakanımızı göreve davet ediyorum.

şu halimize bir bakın ya. 3 günde nasıl bölünüp paramparça olduk. bu camiaya yakışıyor mu? bizanslılar jo'yu transfer ederken biz bir transferi halledemedik daha. üstelik birbirimizi boğazlayacak hale geldik. yazıktır günahtır ayıptır yahu.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senola sorarım fatihi alalım mı alalım bitti.üstüne bir sey soylemem diyor peki bu adam niye alınmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                ne zaman söyledi?

o zaman fatih alinir arkadaslar

bu kadar basit
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X